Reklama

Reklama

Ong Bak 3

  • angličtina Ong-bak 3: The Final Battle (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Legenda o Ong Bak 3 sa začína potom, čo Tien (Tony Jaa) stratil svoje bojové schopnosti a milovaného nevlastného otca na útese Garuda Wing počas nájazdu, ktorý viedol Jom Rachan (Saranyu Wonggrajang). Tien je privedený späť k životu s pomocou Pima (Primrata Dechudom) a Mhena (Petchai Wongkamlao) a dedinčanov z Kana Khon. Hlbokej meditácie sa naučil od Phra Bua (Nirutti Sirijanya). Po nej je Tien konečne schopný dosiahnuť 'Nathayut'. Svoje schopnosti otestuje v boji so strážcami kráľa v zlatom brnení (Supakorn 'Kijusuwan Tok'), s tajomnými zabijakmi v čiernom, a Bhuta Sangkhom (Dan Chupong). (pikto)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (121)

Expendable 

všechny recenze uživatele

Konečně Thajci udělali film se silným příběhem, všechno tu má logiku a návaznosti. Do toho tajuplná magie, vracečky v čase, oživování a naplnění osudu. Krásné záběry přírody to tomuto filmu dodává na kvalitě. Bohužel soubojů tu už není tolik a Tony změnil styl boje, mě to, ale vůbec nevadí a film jsem si strašně užil, z celé ságy Ong-bak je právě tento díl nejlepší. ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Těžké zklamání. Problémy s natáčením třetího Ong-baku se bohužel zákonitě promítly i do výsledné kvality filmu. Po řemeslné stránce je to sice pořád o třídu kvalitnější práce, než většina východoasijské produkce. Nicméně úchvatné bojové sekvence, které vždy byly největším lákadlem Tonyho snímků, jsou zde umístěny do pozadí. Třeba dlouho očekávaná finální bitka s Danem Chupongem vypadá strašně odfláknutě. I samotný hlavní hrdina je tu takový bez jiskry, jakoby ho postavili na plac za trest. Výhrady mám i k zakončení příběhu. Zatímco předchozí film rozehrál celkem solidní dramatickou linii, Ong bak 3 je odvyprávěn ve spěchu a obrovský počet flashbacků a snových realit působí na diváka matoucím dojmem. Snad se Tony z neúspěchu oklepe a druhý Tom Yum Goong bude zase stát za to! ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Ong Bak a sestup do hlubin bezduchého ždímání. Chaotické, šílené, neestetické, spousta flashbacků, podivné vyprávění, bezduchá zápletka a bohužel i Tony Yaa se dostal k tomu, že se jeho choreografie v tomhle kousku opakuje k znudění (aneb vidět jeden "trik" okatě třikrát během 2 minut,a pak dále ještě v několika soubojích, to je choreografický a střihačský fail). Výplň mezi souboji je místy dost k uzoufání, a vlastně celkově, ač mám rád akční filmy, zejména ty s bojovým uměním, tak jsem u Ong Bak 3 trpěl. Tony, dej se do kupy a předveď nám zase něco tak skvělého, jak v době, kdy tvá hvězda zazářila jasně a divoce, zahalena mlhou míhajících se loktů a kolen. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Tonda Jaau se marně drápe k vrcholům předchozích dílů. Je pomalejší, choreograficky opožděný a navíc se nechal zlákat láskou, kterou diváka nudí k nůůdě největší. Nechat se mu ale musí, že tu lehce nadprůměrnou nůďu dělá za étericky zajimavé muziky, se snesitelnou stopáží a že těch fightů, které nyní počítám na prstech jedné ruky,nebylo zase tak úplně nudně....snad naposledy pocta všem sloním představitelům... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Rakosnicka trilogia ma posledny diel, a tvrdim, ze uz chvalabohu naposled. Tony Jaa je mozno sympatak, ale ide absolutne mimo mna. Za stale slusne bojove umenia vsak film neposlem do odpadu. Herecke vykony vsak ziadne, dejova linia tu vsak akasi je, a Tony Jaa sa chopil aj rezie, ako vidno. Na bojove umenia a la Tony Jaa so svojou postavou rozhodne nemam. 40 % ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Šiesty film, v ktorom si Tony Jaa a Petchtai Wongkamlao zahrali spolu. (Johnny.ARN)
  • Tony Jaa se pustil do natáčení. Ukousl si ale velké sousto a přešvihl rozpočet, měl deprese a nakonec se zhroutil a utekl do kambodžské džungle, kde se dva měsíce schovával. (Pepy)

Související novinky

Tony Jaa zešílel. Definitivně?

Tony Jaa zešílel. Definitivně?

02.06.2010

Dejme si trochu bulváru. Koneckonců, tohle zní jako prima námět na životopisný film. Znáte Tonyho Jaa. Thajský drtič kostí, novodobý Bruce Lee, chlápek, v jehož filmech údery opravdu bolí. Každé… (více)

Reklama

Reklama