Reklama

Reklama

Pekelná noc

  • USA Hell Night
Trailer

Obsahy(1)

Parta studentů dostává jako úkol pro vstoupení do klubu strávit noc ve starém, opuštěném sídle. Po strašidelném příběhu o posledním potomku majitelů sídla jsou studenti vpuštěni dovnitř. Večer začíná několika strašidelnými triky, připravenými jejich kamarády. Jenže ten opravdový děs se právě probouzí někde ve sklepích zámku a chystá studentům opravdovou pekelnou noc. Pro většinu z nich také poslední. (Henk)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

raimi 

všechny recenze uživatele

EDIT: Po sedmi letech od mého prvního setkání s Pekelnou nocí, jsem si dal opáčko v HD. Během těch let jsem si Lindušku velice oblíbil, zamiloval si gotické horory, a po stovkách všemožných žánrovek docenil tuhle klasiku. Užíval jsem si pomalejší tempo vyprávění, ocenil nonstop strašidelnou atmosféru, a potěšila mě zajímavá kombinace slasheru a gotického hororu. První koment ponechám, aby se všichni mohli pobavit tím, jakej jsem byl Jarek :-) PŮVODNÍ KOMENTÁŘ: 2*- Veeelice zdlouhavý slasher. Ubrat tak půl hodiny, by bylo jen ku prospěchu věci. Žádný z hrdinů mě k srdci nepřirostl, "slavná" Linda Blair je prostě jen zpuchlá nesympatická manda, gore minimum, vraždící houmlesáci nic moc... no bída. Ale finální likvidace je o.k. :-) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Strašne nezáživný horor plný neuveriteľných momentov. Mladík príde na policajnú stanicu nahlásiť miesto, na ktorom sa v predchádzajúcich minútach odohrala séria brutálnych vrážd, ale nikto mu neverí (!) a vyhrážajú sa mu, že ak okamžite neodíde, zavrú ho do basy (!!). Našťastie o pár sekúnd nato kráča po chodbe, uvidí, že sú otvorené dvere do policajnej šatne, kde sa na stole povaľuje zopár samopalov (!!!), tak si samozrejme jeden v pohode vezme. Prostredie zámku je originálne, ale vyzerá dosť gýčovo, pravdupovediac sa k hororu ktovieako nehodí. Herecké obsadenie je vyložene nesympatické a to bohužiaľ v čele s Lindou Blair z Exorcistov. Produkcia: Chuck Russell (neskorší režisér Slizu, tretej Nočnej mory z Elm Street a Likvidátora). ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

Tak tento slasher buduje dobré množstvo atmosféry a dodáva nám napätie namiesto zvyčajných nahôt a gore. Taktiež si Hell Night berie čas na vybudovanie charakteristiky pre niektoré z jeho postáv. Linda Blair (veľmi podceňovaná herečka) je veľmi atraktívna, sexy a je podporená lepšie ako obvykle obsadenie. A finále je obzvlášť vzrušujúce. Viac v mojej staršej recenzii http://www.studna.net/reviews/1103/ ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Príbeh je všedný, nič výnimočné. Ked hlavné hviezdy, prišli do temného sídla, práve v tom momente začala stúpať atmosféra. Film má určitú nadsázku, ktorá mu vychádzala. Len film má problém, ktorý sa ukázal v podobe všednosti. Lebo či lakačky alebo vraždiace scény, boli predvídateľne, lacné a tvorcovia nemali ani poňatia, ako sa tvorí strašidelnosť.Celé sa mi to zdalo také strojené a logika sa tiež tomúto filmu vyhla, sakramentským oblúkom. Čistý tuctový brak bez fantázie. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Osmdesátá léta přinesla velké množství slasherů a některé prostě zapadnou. Film „Pekelná noc“ je jedním z nich, protože vyloženě nemá nic, čím by vynikal, i když se snaží, aby byla ta pekelná noc skutečně děsivá, aby se studenti báli o svůj život. Tahle skutečnost se ale nějak nepodařila přenést na diváka, který si bude odnášet spíše průměrný hororový zážitek než zážitek skutečně dechberoucí. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (10)

  • Nakrúcanie trvalo 40 dní. (molcan2)
  • Hoci vo filme herci niekoľkokrát prebehnú od domu k vstupnej bráne celého sídla, v skutočnosti je vzdialenosť medzi týmito dvoma miestami viac ako 1 míľa. (beso74)
  • Bludisko z živého plotu bolo postavené štábom, pretože v okolí panstva sa žiadne nenachádzalo. (molcan2)

Reklama

Reklama