Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin Lewis vyrastal v chudobnej londýnskej štvrti, jeho rodičia alkoholici ho často bili a nechávali hladovať, v škole ho šikanovali a nepomohol mu ani sociálny úrad.  Z takejto štartovej čiary bol už len krôčik na šikmú plochu. Kevinovi sa však napriek všetkému podarilo všetky útrapy prežiť a vydobyť si pre seba lepší život... (STV)

(více)

Recenze (131)

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Veľmi silný a pútavý príbeh. Mladý chlapec Kevin, vyrastajúci v rodine s mamou zvanou : "sukňový Frankenstein" a otcom alkoholikom, prežíva neraz chvílky vhodné na zaplakanie. To, čo si človek môže vytrpieť si málo kto dokáže uvedomiť, napriek tomu si niektorí ľudia nevážia to čo majú a čo mali. Chcú viac, viac a ešte viac. Ako dokáže životom zbičovaný chlapec docieliť rodinnú pohodu a nájsť si napriek svojej tmavej minulosti pochopenie, lásku a rodinu sa dozviete práve v tomto srdcervúcom príbehu. Mňa osobne zaujal a miestami aj dojal. 4* ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý film s úžasným námětem, který sice není nijak zvlášť originální, ale který zaujme svou hlavní postavou a tím, jak se dokáže vyrovnat s nepřízní osudu. Dobře působí zakomponování tří různých herců v různých životních etapách. Rupert Friend opět zahrál na jedničku a jeho proměna v Kevina byla perfektní. Kdo překvapil, byla Natascha McElhone; v takové roli jí neznám a musím říct, že mi vyrazila dech. Co dodat, výborné britské drama. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Spoiler: Skutečný příběh chlapce, kterého matka nenáviděla a týrala jak psychicky tak fyzicky. Při dospívání byl ve škole šikanován a v dospělosti s ním kde kdo vymetl. Nakonec se sám postavil na vlastní nohy a vzepřel se špatnému osudu. Příběh tohoto snímku mě dostal a konečně jsem po dlouhé době viděl kvalitní film s kvalitním příběhem. Režisér tento film vzal do správné ruky a vytvořil povedený film... 8/10 = 80% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Vyborny britsky filmecek o mladom cloveku, ktoremu zivot hadze same polena pod nohy. SPOILER!!! Najprv ho tyrala matka, psychicky aj fyzicky, potom kde kto s nim zamietol /Kevin Lewis mal bar ...../. KONIEC SPOILERU!!! Videl som tu aj Jamesa Lisku /Sluha 1961, King Rat/. Napriek tomu maximalne zaujimava podivana, reziser Nick Moran sa predviedol. 92 % ()

Zagi20 

všechny recenze uživatele

Když s vámi život vyjebává už od útlého dětství ... moc nadějí na šťastný konec nemáte. Příběh podle skutečné události o člověku, který to fakt neměl snadné. A přesně v ten okamžik, kdy se dostal na úplné dno, pochopil, že teď už může jen stoupat vzhůru. Jako byla to síla ... ale tak nějak mě to nechalo chladným. 60% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích se objeví skutečný The Kid Kevin Lewis. (SniperG1)
  • V scéne, keď Kevin (Rupert Friend) leží s rozbitou hlavou na zemi, mu z rany tečie krv pomaly, no keď mu na ňu otec priloží ruku, môžeme vidieť, ako mu krv neprirodzene rýchlo stiekla po čele. (Odpocivadlo)
  • Natáčalo sa v časti Croydon, ktorá leží na juhu Londýna. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama