Reklama

Reklama

Epizody(6)

Recenze (21)

stuj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo, tak nakonec dám 5, i když jsem celou dobu pomýšlel spíš na 4 (protože ve vyšetřování jsou zkratky, kdy detektývové :) hned vědí, na co se zaměřit). Ale díky sympatickým postavám a jejich výkonům a poslednímu dílu nakonec zvedám na pět. Prostě mě to vtáhlo, a to se často nestává. A jsem zvědav na druhou sérii. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Občas ma zaskočila amatérčina a nesympatické xichty, občas scénaristické preklepy , ale ako celok to na mňa zafungovalo výborne. K plnému počtu mi chýbal humor - ten klasický britský sarkazmus. Záverečná epizoda bola takmer akoby vystrihnutá z Line of Duty. Tiež som mal na začiatku problém s Ruth Wilson a jej veľkou hubou, ale nakoniec sa mi začala jej postava páčiť. 70% ()

Reklama

hony23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Detektiv Luther si zrovna neláme hlavu s policejními postupy, má soukromé problémy a v patách psychopatku, kterou nedokázal usvědčit z dvojnásobné vraždy. Protože jednotlivé případy nekončí pokaždé happyendem, jde celkem o napínavou a zábavnou krimi. Dobrý dojem občas kazí jen přehnaná genialita Luthera, který i z minima indicií dokáže určit pachatele. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nadupaná, výborně napsaná a obsazená kriminálka bez čehokoliv, co by mi přišlo trapné narozdíl od vyhypovaného Sherlocka. Líbily se mi i jednotlivé případy, velmi nápadité a různorodé. Postavy byly zajímavé a strašně se mi líbil jak vztah Luthera s jeho manželkou, tak i podezřelá Alice. Doufám, že i další série budou tak povedené. ()

yvona 

všechny recenze uživatele

Linie s Alice Morgan je vysoce nepravděpodobná a nelogická. Každý  je ochoten s ní diskutovat o svém intimním životě a filozofovat, přestože je velikou hrozbou a vloupe se vám do baráku, není nikomu přidělena ochrana, jako pravděpodobný vrah a psychopat  není absolutně nijak sledována, Luther tají jejich vzájemnou komunikaci, ačkoliv se A. uchyluje k výhrůžkám i napadením, atd. A velmi podobnými absurditami je naplněn celý vlastně seriál. Končím 4. epizodou, to fakt nejde. ()

Galerie (76)

Reklama

Reklama