Reklama

Reklama

Protiúder

(seriál)
Trailer 3
Velká Británie / USA, (2010–2020), 57 h 25 min (Minutáž: 43–48 min)

Předloha:

Chris Ryan (kniha)

Hrají:

Philip Winchester, Sullivan Stapleton, Rhona Mitra, Robson Green, Michelle Lukes, Charles Dance, Andrew Lincoln, Shane Taylor, Richard Armitage, Jimi Mistry (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(76)

Spojenectví mezi dvěma speciálními agenty trpí zásadním rozporem – první je americký odpadlík, druhý elitní britský špión. Ovšem to jim nezabrání odvážně se pouštět do nejrůznějších krkolomných akcí.  Napínavý thriller s dějem, který koresponduje s událostmi dnešní doby se soustředí na dva členy přísně tajné antiteroristické organizace, známou pod názvem Section 20: britského seržanta Michaela Stonebridge a bývalého amerického vojáka Damiena Scotta. (HBO Europe)

(více)

Videa (66)

Trailer 3

Recenze (158)

klerik 

všechny recenze uživatele

K seriálu som sa dostal až v 4. sérii, a zdá sa mi byť dosť našliapaný, veľa akcie, zaujímavé ksichty vo vedľajších úlohách. O mŕtvoly nie je núdza a úvodná pesnička navodzuje skvelú atmosféru. Seriál o špeciálnej jednotke ako má byť... 1. séria má znaky nadmerných žánrových klišé (Hlavne to ako vždy dopadnú zradcovia, je trochu úsmevné. A sex je po určitej dobe tiež trochu prvoplánovaný.), ale moje sympatie seriál nestráca... A 2. séria má Rhonu Mitru. Ona je fakt kosť... ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

První série byly super, nadupaná akce a zajímavé příběhy. Po té byl seriál zrušen a člověku bylo líto, že přišel o takovou nabušenou akční pecku. Letošní sezónu jsou v hitu akční seriály s vojenskou tématikou (4 novinky) a tak se někdo rozhodl oživit i Strike Back. Bohužel Retribution je obrovský fail a tak, co měl člověk rád na předchozích sériích tu moc nenajde. Hlavní duo bylo nahrazeno jiným, bohužel jim to tolik neklape,k tomu do týmu nasadily dvě ženy a vůbec těm dvěma modelkám nevěřím, že díky falešnému tetování to jsou zabijácký vojandy. Prvních pět sérií - 85%, šestá série - 50%. ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mě bohužel neoslovil. Neříkám, že je špatný, ale nesedí mi hlavní postavy, děj, ani akce. Zbytečné záběry, tlachání a taky chaotické souboje a přestřelky, kde si každý jezdí a chodí kam chce uprostřed palby. Nebo si naopak přistane s vrtulníkem uprostřed palebného pole. Nic pro mě. 35% ()

T2 

všechny recenze uživatele

po prvom diely to príde na dosť vlažné poňatie, vôbec to nejak neberie, zatiaľ len taká bezúčelová báchorka s čudesným chovaním protagonistov a akciou na čudnej hrane, celé spadajúce skôr do béčkových vôd__ videl prvú sériu a keď sa to neberie ani trochu vážne tak sa ten rambovský balast dá zniesť, akcia újde __no do kelu človek si zvykne na Richarda Armitage a oni ho zlikvidujú, druhá séria opäť zlyháva na prílišnej banalite a zbytočne moc tam pchajú nahotu, sex, dosť to tam škrýpe /40%/ ()

Mara12 

všechny recenze uživatele

Čtyřhvězdičkové hodnocení si zaslouží pouze druhá série (sympatická ústřední dvojka, rychlý spád děje, nadprůměrná akce - takže nad těmi slabšími momenty potažmo nesmysly nemáte čas přemýšlet). První série zaostává – John Porter má na můj vkus až moc testosteronu (větší macho snad není ani v hotelu Paradise), naopak Andrew Lincoln je taková nevýrazná mánička, o které nevíte, co si pořádně myslet a sentimentální závěr posledního dílu - hodně laciný . ()

Galerie (597)

Zajímavosti (15)

  • Seriál je natočen na motivy knihy 'Protiúder' autora Chrise Ryana, který sám patřil k britské vojenské speciální jednotce SAS. (MeanWhile)
  • Tato série se natáčela v Malajsii v Kuala Lumpuru a ve městě Johor Bahru, které leží kousek od Singapuru. (ČSFD)

Reklama

Reklama