Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (270)

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Puvodne jsem chtel za 3*, ale pres noc se mi to nejak rozlezelo v hlave a je to neco mezi, nicmene neni tam zadna pridana hodnota, neco objevneho, noveho, neotreleho, takze zustavam u 2*. Obcas se zasmejete, ale jinak je to sled tisickrat videneho a tak chlapum nakonec zustane jen pohled na hrud Farrisove v o dve cisla mensich cervenych satech (ty prsa malem praskly =D ) a divkam pak zase pohled na vypracovane telo Evanse (a ze ho tady ukazuje celkem casto)... ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Bláznivě ujetá komedie o hledání vhodného partnera pro život z řady svých ex! Anna Faris opravdu zazářila a tyhle role jsou jí ušité na míru. Chris Evans jak ho neznáme, pro dámské obecenstvo určitě zážitek z jeho neustále nahoty. Spousty vtipných hlášek a situací no a taky konečný happy-end jak to v těhle komedií už bývá! 70% ()

Reklama

terin.manka 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu zase představuje Anna Faris jak hledá svou pravou lásku,ovšem bez toho aniž by se vyspala s dalším chlapem než kterého měla. Takže si najde telefoní čísla svých ex a snaží se s nimi vycházet znovu a přijít na to jestli se změnili po těch dávných letech. Ti kteří jsou hezcí tak jsou gayové nebo zasnoubení nebo protivní a ostatní jsou škaredí kluci a nezměnili se. Pomáhá jí s tím Chris Evans a jak by ne s ním se na konci vyspí a zamiluje se do něj. Trochu předvídatelný konec ale co. Děj to má dobrý,herce taky takže pěkný film na který se dá možná i kouknout znova. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $14,011,084Tržby Celosvetovo $30,426,096Tržby za predaj Blu-ray v USA $922,955 //počet predaných kusov 19,887Tržby za predaj DVD v USA $4,504,241 //počet predaných kusov 145,049║ tuctová záležitosť, ktorú zachráni streštená Anna Faris a roztomilí Chris Evans, pozerateľný priemer /55%/ ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Bez Anny Faris by podle mě tento film byl stejná s*ačka jako polovina romantických komedií. Věřím, že kdyby byl do hlavní role obsazen někdo jiný, skončil bych někde u 2*. :) Jenže Anna Faris je pro mě neskutečně zábavná a i z takového klišé udělala celkem milou a vtipnou věc (a není to poprvé). Nevím, jestli je to zrovna dvakrát objektivní, ale já se prostě bavil... :) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, predovšetkým v metropole Boston. (MikaelSVK)
  • Snímek byl natočen na motivy knihy "20 Times a Lady" od Karyn Bosnak. (Terva)

Reklama

Reklama