Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (269)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Poměrně překvapivě jsem se dobře bavil, což je zásluha především sympatické ústřední dvojice. Z hlediska příběhu se jedná o zcela obyčejnou a tradiční šablonu romantické komedie, přičemž odlehčené pojetí snímku více než sedí. Na opravdu vážné problémy zde prakticky nenarazíte. Když se tak stane, tak jsou podány se značný nadhledem, takže vám to ani vážné nepříjde - a to je v tomto případě jen a jen dobře. Jako oddychovka to funguje obstojně a z mého pohledu se to šplhá lehounce nad průměr. 6/10! ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Bláznivě ujetá komedie o hledání vhodného partnera pro život z řady svých ex! Anna Faris opravdu zazářila a tyhle role jsou jí ušité na míru. Chris Evans jak ho neznáme, pro dámské obecenstvo určitě zážitek z jeho neustále nahoty. Spousty vtipných hlášek a situací no a taky konečný happy-end jak to v těhle komedií už bývá! 70% ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keď sa to tak vezme, tak ten scenár je totálne stupidný, ale aspoň že pointa stála zato! Ally na začiatku filmu číta v časopise, že ženy, ktoré majú v živote viacej ako 20 milencov sa nikdy nevydajú. A tak si povie, že už ďalší milostný vzťah naviazať nechce a vydá sa po stopách všetkých jej bývalých, aby našla toho "pravého". Tak toto je základ celého scenáru, a to už samo o sebe znie dosť absurdne, nie? No a táto "zábavka" sa tiahne počas väčšiny filmu, našťastie asi tak v poslednej tretine filmu sa dej aspoň o kúsok vyvíja aj nejakým zmyselnejším smerom. A napokon príde aj pointa - hoci úplne predvídateľná už od určitého momentu v začiatkoch filmu. Ale tak treba uznať, že niektoré scénky boli celkom podarené, a mňa osobne úplne najviac z celého filmu rozosmialo toto vyznanie: Možno som nebol tvoj prvý, ale môžem byť tvoj posledný. - Prečo? Chceš ma znásilniť a zabiť? :D ()

Dixiee 

všechny recenze uživatele

Zcela nezáživná romantická komedie. Hlavní představitelka mi je naprosto protivná, jak svým hlasem tak neustálým přehráváním. Připojte si k tomu neustále svlečeného Chrise Evanse, který svým hereckým výkonem také dvakrát neoslňuje. A na tom že má stát dobrý film? Výsledek je podprůměrný a lituji času, ktetrý jsem filmu obětovala. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak si představuju pojem "eRkový film" - nijak upejpavý, ani žádná úchylárna. Bohužel takhle nějak taky vypadá tuctová otřepaná romantická komedie, což není samo o sobě zlé, ale s podobným scénářem jsem už viděl pár lepších. Ačkoliv označení "komedie" má své rezervy. Zasmál jsem se 3×; ale budiž, není tu snaha o humor za každou cenu, po neslaném nemastném začátku přijde sympoatická romantická pasáž, a vzhledem k náladě to je pozitivní film. Není vyloženě špatný, dalo by se říct průměrný, jen nenabídne nic navíc. # příběh 5 | hudba 6 | humor 3 | akce 1 | napětí 0 | pustil bych si znovu 4 ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h. (WillyMarks)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, predovšetkým v metropole Boston. (MikaelSVK)
  • Snímek byl natočen na motivy knihy "20 Times a Lady" od Karyn Bosnak. (Terva)

Reklama

Reklama