Reklama

Reklama

Tvůj snoubenec, můj milenec

  • USA Something Borrowed (více)
Trailer

VOD (1)

Darcy chystá své kamarádce Rachel překvapení k 30. narozeninám. Je to mladá, svobodná právnička z New Yorku, zatímco Darcy je volnomyslná, Rachelin pravý opak. Darcy je zasnoubená s Dexem. Je to spolužák Rachel z vysoké školy, kdy oba spolu trávili mnoho času, ale když se jednoho dne objeví Darcy. Ta začne s Dexem flirtovat poté, když jí Rachel řekne, že není jeho přítelkyně. A tak se Dex a Darcy dají dohromady. Rachel má blízkého přítele Ethana, který je také jejím důvěrníkem. Darcy se na večírku opije, a tak ji Dex odvezme domů. Záhy se vrátí pro její kabelku a zastihne zde Rachel. Opilá dívka se zmíní o tom, jak se do něj zamilovala na právnické fakultě. Cestou v taxi, se ona omlouvá a on ji políbí. Nakonec se probudí spolu v posteli. Situace mezi Rachel a Dexem je lehce neúnosná, protože plány na svatbu pokračují a Darcy pořádá v Hamptons častá setkání s Rachel. Rachel říká, že má sex s jinými muži, nejprve říká že se společným kamarádem Marcusem, pak zase s Ethanem. Darcy sdělí Rachel, že jednou podvedla Dexe s kolegou z práce, což Rachel překvapí. Ethan je z Rachel frustrovaný, protože se proti Darcy nikdy nepostavila. Chce aby Darcy řekla, že má poměr s Dexem a že ho miluje, ale Rachel to odmítá. Lhaní ale Ethana brzy otráví a snaží se partě říct o Dexovi a Rachel, ale dívka ho okamžitě utne úderem do obličeje. Dexova matka je štěstím bez sebe z nadcházející svatby. Měsíc poté, co se spolu vyspali, se Dex pokouší mluvit s Rachel o tom, co je mezi nimi, že se vlastně milují. Vymluví se oba na pracovní povinnosti a 4. července nejedou na Darcy organizovaný víkend do Hamptons. Když pak spolu procházejí New York, narazí na Dexovo rodiče. Dex se snaží dostat od otce radu, jak se zachovat v takové situaci, ale ten mu dá jasně najevo, že povinností je, vzít si Darcy... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

joker30 

všechny recenze uživatele

Toto šlo uplne mimo mna, Dost sa stotoznujem s jednym komentarom tu (on dal odpad ja som trosku zhovievavejsi) Trápna komedia o tom že pre žensku je pravy chlap ktory si bere inu ktoru nemiluje a nema gule sa ktomu priznat, nakoniec sa to vyriesi akosi samo a pre nu on ostava obrovsky geroj , samozrejme aj kamoska jej odpusti. Vsetci sa tam stale culia , su dokonali aj ked su zmoknuti na ulici. PS vrcholne trápna scéna je hlavne badminton pre fajnšmekrov oplatí sa vidieť. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Ty jo o co tady sakra de? :D.. Že já vždycky dostanu takový období, kdy si sama a dobrovolně pouštím tupý filmy, o kterých dopředu vím, jak to dopadne a že pak skončím otrávená jen já. Ale tohle byl fakt vrchol.. Já už jsem se pak musela jen smát, jak to bylo nesmyslný a iracionální. Zajímalo by mě která nemocná mužská hlava tohle vymyslela??! :D. Tohle se fakt hodně nepovedlo.. Jen tak poznámka: jen proto, že nějaká ženská nemá doktorát není horší než jiná, a proto že si vaše kamarádka užívá své předsvatební období a chvíli vás neposlouchá si ještě nezaslouží, abyste píchala jejího chlapa -- fakt nevím, kdo s touhle "zápletkou" přišel :D... ?? Je to obludný a doslova směšný! ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Nepozeralo sa mi na to zle, ale ruku na srdce - je to len ďalší romantický gýč o ženských, ktoré sa majú až príliš dobre a tak riešia kraviny. Našťastie je vždy poruke John Krasinski aby dal všetkým najavo, aký sú mimo. V žánrovej konkurencii je to ale nadpriemer. A Ginnifer je jednoducho rozkošná. 5+/10 ()

e(l)a 

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno, chtěla jsem něco odlehčeného, při čem nebudu muset přemýšlet, a dostala jsem přesně to, co jsem chtěla. Pokud vynecháme posledních 15 minut, myslím, že se nejedná o tak tragický film, jak se tu píše. Je to film, který má něco do sebe, i když se jedná o nepříliš kvalitní romantickou komedii. Já dostala, co jsem chtěla, a možná i díky mému naprogramování v danou chvíli se mi film líbil. Resp. "by se mi líbil", kdyby to nepodělali těmi posledními stupidními a sladkými 15 minutami...:-( ()

Goldenhair 

všechny recenze uživatele

Protože jsem padlá na hlavu, dám dohromady svou nejlepší kamarádku s chlapem mých snů, abych ji po zbytek života vídala v jeho náručí. Před jejich svatbou mi “to“ ale dojde a budu jí ho chtít přebrat, ale tak abych jí samozřejmě neublížila. Úplně jako ze života... Tak především nechápu, jak tohle může být knižní bestseller, ale když někoho baví číst nebo koukat na takové slátaniny, které mají se skutečným chováním lidí, láskou a vztahy společného pramálo, budiž. Samozřejmě se jedná o další romanci, která se odehrává v New Yorku, kde si všichni žijí na vysoké noze a vypadají jako ze žurnálu. Ovšem když už nic, tak obsazení trefné je. Ginnifer Goodwin tu naivní dobračku věřím, stejně jako Kate Hudson její sebestřednou nanynku. No, už jsem si naslepo pořídila horší tituly, ale těhle vyhozených peněz fakt lituju... ()

Galerie (72)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Dex (Colin Egglesfield) mluví s Rachel (Ginnifer Goodwin) u ní před domem na schodech, Rachel vystoupí z domu a následny si dá ruce za záda, po střihu je však má podél těla (dandislav1991)

Reklama

Reklama