Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 4
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (1 009)

balone 

všechny recenze uživatele

Asi to bylo jen okolnostmi, ale vtip v některých scénkách mi přišel výborný a skvěle jsem se nasmál, bylo tam několik slabších míst, ale s tim se dá počítat, když se podíváme na některé režiséry. Celkově bych ten film hodnotil kladně, ale jen na jedno shlédnutí, víc není potřeba a ztratilo by to tu jiskru, také nedoporučuji se koukat na trailer. 65% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Ujetá povídková záležitost, jejíž jednotlivé pasáže měly výrazně odlišnou kvalitu. Některé příběhy balancovaly na hraně odpadu, na jiné se dalo vcelku dívat a u Domácí výuky, Vadí- nevadí, Leprechauna, Basketbalu a Beezela jsem se dost dobře bavil. Ostatně ani úvodní povídka nebyla marná, jenže Hugh Jackman prostě není Martin Hofmann; ten by tuto roli jistě povýšil, protože v Trpaslíkovi zazářil (nebo zabimbal?). Film mě tedy nešokoval (neměl čím), výrazně mi neseděl jen příběh s Chrisem Prattem a Annou Faris, a protože jsem se i dobře bavil, ponechám své hodnocení v nadprůměru. / Poučení: Při každé činnosti si urči hranice, které nepřekročíš. 3*+ ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jak mohli sehnat takovou hereckou sestavu na takovou, s prominutím, "sračku". Nějaké scénky se snést daly, ale jiné ne. Poslední scéna s negrama byla hodně slušná a také reklamy se povedly. Musím přiznat, že taková blbost, která i docela pobaví, se nevidí každý den a režiséři toto vážně snad nebrali a každý z nich stvořil nějakou "sračku" ve své hlavě a potom vše dali na plátno. Nemohu nic jiného než zatleskat .. 6/10 = 60% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MOVIE 43“. FILM, KTERÝ VÁM UMOŽNÍ VIDĚT BUDOUCNOST. FILM, KTERÝ ZNIČÍ SPOLEČNOST!.... /// Když z tohodle filmu vypreparuju fšechny nechutný hnusy a trapný keci, nechám jen tu trochu vtipu, černýho i absurdního humoru, přidám schopnost ,,hvězd“ odehrát svůj zvrácenej part s nadhledem a lehkostí…. tak mi furt vycházej ty 3*. Vlastně mě to bavilo víc, než jsem původně vočekával. A to ani nemusím píchat kocoura! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, proč se (zřejmě) mám těšit na novýho Wolverina. 2.) Páč se mi líbily reklamy v ,,Český sodě“. 3.) Hledám neprofláklej manuál na výchovu syna (ale to víš že jo, s holkou by to šlo taky…). 4.) Thx za titule ,,re_flecto“. /// PŘÍBĚH ne HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ne, vážně jsem nechtěl nikdy v životě vidět Hugh Jackmana s varlaty na krku a menstruující Chloe Moretz. Šílená zvrácenost a přítomnost všech těch zvučných jmen je pro mě stejnou záhadou, jako v případě Magnuskových Bastardů. Jedna hvězdička za povídku s Butlerem v roli trpaslíka, jinak skoro nekoukatelné. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • George Clooney odmítl hrát sebe samého v části, která by byla o tom, jak se mu nedaří sbalit holku. (Cheeker)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 6 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Z filmu byly vystřiženy dvě části. První byla o stydlivém nekrofilovi (Anton Yelchin) pracujícím v márnici, kde znásilňuje mrtvé ženy, přičemž jednu z nich omylem oživí. Tato část byla vystřižena poté, co sklidila velkou kritiku na testovacím promítání. Druhá část byla o rodičích (Tony Shalhoub a Julianne Moore), pátrajících s pomocí soukromého detektiva (Bob Odenkirk) po své zmizelé dceři. (Cheeker)

Reklama

Reklama