Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Děj je zasazen do alternativní verze světa, kde kromě lidí žije i spousta dalších tvorů i netvorů všeho druhu. Sociální pracovník Mark Lilly, hlavní postava seriálu, žije v New Yorku a pracuje v Oddělení integrace, kde se stará o všechny, kdo chtějí získat americké občanství. Jeho kanceláří denně prochází zástupy upírů, mořských panen, jednorožců, robotů a dalších kreatur, které tvůrci sesbírali z žánrů hororu, fantasy i sci-fi nebo si je prostě vymysleli. Se směsí černého, sarkastického, cynického a taky trochu vulgárního humoru pak můžeme sledovat, jak se vede průměrnému obyvateli Manhattanu, jehož spolubydlícím je zombie, spolupracovníkem čaroděj a přítelkyní démonka. (MartinNDL)

(více)

Recenze (96)

Chrlič 

všechny recenze uživatele

Tak z tohodle seriálu brečím okamžitě po spuštění. V hnusné animaci zobrazený ne tak úplně normální svět, kde krev, sliz a stromovo semeno stříká na všechny strany, na každém druhém záběru je krom hlavních postav naprosto jiné monstrum a kde by se za slovník nestyděl žádný dlaždič. Přízemní a zbytečně násilnické? Kdeže. Neuvěřitelně hustá směs narážek, parodií a vtípků a docela i rozumný příběh v každé epizodě. Určitě bod za King Konga a samozřejmě za dračici Callii, jejíž démonské praktiky jsou prostě... démonské! ()

Juick 

všechny recenze uživatele

Tomuhle seriálu jsem se dlouho vyhýbal, vzhledem k tomu, že je to animák a těch jsem byl poslední dobou přejeden. Ale už po prvním dílu mi bylo jasné, že to bude jízda. Dvě série jsem smlsnul jak malinu a musím říct, že sledovat Ugly Americans je parádní relax, kde můžete vypnout mozek a užívat si hromady nesmyslů, které se na vás valí z obrazovky. ()

Reklama

Fisek 

všechny recenze uživatele

Člověk se nestačí divit, co ty lidi ještě nenapadne. Něčí kreativita a fantazie nezná meze a díky těmto lidem se my můžeme bavit u takových skvělých seriálů. Ze začátku to bylo hodně legrační, pak to ale nějak utichlo a díval jsem se na to jenom proto, že jsem si oblíbil postavy a každý díl byl svým způsobem nějak zajímavý a… přece jen i legrační. Škoda jen těch dvou sérií. Bude mi to chybět… suck my balls. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál se mi hodně líbí a je jen škoda, že jsem si během jednoho dne stihla vyplácat všechny díly, které zatím vyšly:(. Alternativní svět obývaný různými monstry, upíry, vlkodlaky a zombíky je zkrátka parádní. Humor zde prezentovaný je cynický, černý a místy dost přisprostlý (poslední dobou je to docela móda, ale pořád to ještě funguje a dokáže rozesmát, tak co...). Dělá si to srandu nejen z klasických hororů, ale ze života obecně. Animace rozhodně není k zahození - je sice jednoduchá, ale podobný seriál víc nevyžaduje a perfektně k němu sedí. A ty postavy... už jenom zombík, se kterým bydlí hlavní hrdina, je natolik nosná postava, že by si skoro zasloužil vlastní minisérii:). ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Ugly Americans si nedělaj hlavu s něčím, jako je Americká hrdost nebo Americká modla, prostě se tomu vysere rovnou do ksichtu a dělá si co chce. Je to pecka, jen je problém, že jsou některé díly slabší a po chvíli přijdete na to, že se to pořád opakuje dokola. Nejlepší jsou díly, které hejtí nějakou ze známých příšer. Černý humor nechybí a na podivnou animaci si taky po chvíli zvyknete, takže spokojenost, jen škoda, že se postupem času začne strašně opakovat. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama