Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Děj je zasazen do alternativní verze světa, kde kromě lidí žije i spousta dalších tvorů i netvorů všeho druhu. Sociální pracovník Mark Lilly, hlavní postava seriálu, žije v New Yorku a pracuje v Oddělení integrace, kde se stará o všechny, kdo chtějí získat americké občanství. Jeho kanceláří denně prochází zástupy upírů, mořských panen, jednorožců, robotů a dalších kreatur, které tvůrci sesbírali z žánrů hororu, fantasy i sci-fi nebo si je prostě vymysleli. Se směsí černého, sarkastického, cynického a taky trochu vulgárního humoru pak můžeme sledovat, jak se vede průměrnému obyvateli Manhattanu, jehož spolubydlícím je zombie, spolupracovníkem čaroděj a přítelkyní démonka. (MartinNDL)

(více)

Recenze (96)

LudkovaLevaRuka 

všechny recenze uživatele

První díly výborné - zoufale nadpřirození hrdinové řeší své všední problémy v povědomě zvráceném světě, který je pestrý téměř jako Futurama nebo Neopolis z Moorova Top Ten. Nápady ohledně každodenních trampot ale, žel, prořídnou a děj rychle klesne k ohraným zvratům, unaveně epickým zápletkám a zesměšňování celebrit. Svěží tvárné charaktery se bortí, nastupuje zklamání. Není to zlé, jen to nevydrželo být skvělé. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Satira na americkú integračnú politiku v hororovom šate. Geniálne a vskutku nápadité vtipy a gagy sa tu nájdu. A čím viac hororov a sci-fi béčok poznáte, tým viac sa budete zrejme baviť. No na druhej strane mi nie vždy humor sedel a niekedy som sa nudil, resp. som sa vôbec nesmial a neprišlo mi to vtipné. Keď si to spriemerujem tak sú to jasné 3*. ()

Reklama

Gereth 

všechny recenze uživatele

Seriál s největším počtem wtf momentů na epizodu, který jsem kdy viděl. Většina vtípku je už hodně přes okraj a tak dost záleží, jestli takovému typu humoru holdujete. Mně nevadí a v mnoha případěch jsem se upřímně zasmál. Problém ale je, že mnohé jsem oproti tomu zase prozíval a některé scény jsou vyloženě hloupé. Ve výsledku je to tedy ještě více vypolarizované než stylově podobný Archer. Při nejmenším ale oceňuji originalitu a odvahu vůbec něco takového ze sebe vypustit. // Nejoblíbenější postava: Leonard // 70% ()

Fisek 

všechny recenze uživatele

Člověk se nestačí divit, co ty lidi ještě nenapadne. Něčí kreativita a fantazie nezná meze a díky těmto lidem se my můžeme bavit u takových skvělých seriálů. Ze začátku to bylo hodně legrační, pak to ale nějak utichlo a díval jsem se na to jenom proto, že jsem si oblíbil postavy a každý díl byl svým způsobem nějak zajímavý a… přece jen i legrační. Škoda jen těch dvou sérií. Bude mi to chybět… suck my balls. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Solídna vec. Ten svet v ktorom sa to odohráva je super. Ale seriál nemá takú kadenciu vtipov ako som dúfal. Napriek tomu sa mi páči brutalita s akou sa tu všetko rieši. Určite to nesadne každému. A aj tomu, čo to sadne musí byť jasné, že sa nejedná o geniálne dielo. Tvorcovia mali dosť priestoru z toho vytrieskať viac. Napriek tomu raz za čas sa tu nájde nejký brutálny vtip, ale celý serál je mne osobne sympatický. Odporúčam hlavne tým, čo minulujú kreslený čierny humor a už sa hľadajú niečo ďalšie po South parku, Simpsonovcoch, Family Guyovi a podobným. Ugly Americans je síce o triedu horšie a ale stále nadpriemer. Jediný seriál kde je moderátor riť. 75%. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama