Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Děj je zasazen do alternativní verze světa, kde kromě lidí žije i spousta dalších tvorů i netvorů všeho druhu. Sociální pracovník Mark Lilly, hlavní postava seriálu, žije v New Yorku a pracuje v Oddělení integrace, kde se stará o všechny, kdo chtějí získat americké občanství. Jeho kanceláří denně prochází zástupy upírů, mořských panen, jednorožců, robotů a dalších kreatur, které tvůrci sesbírali z žánrů hororu, fantasy i sci-fi nebo si je prostě vymysleli. Se směsí černého, sarkastického, cynického a taky trochu vulgárního humoru pak můžeme sledovat, jak se vede průměrnému obyvateli Manhattanu, jehož spolubydlícím je zombie, spolupracovníkem čaroděj a přítelkyní démonka. (MartinNDL)

(více)

Recenze (96)

Gereth 

všechny recenze uživatele

Seriál s největším počtem wtf momentů na epizodu, který jsem kdy viděl. Většina vtípku je už hodně přes okraj a tak dost záleží, jestli takovému typu humoru holdujete. Mně nevadí a v mnoha případěch jsem se upřímně zasmál. Problém ale je, že mnohé jsem oproti tomu zase prozíval a některé scény jsou vyloženě hloupé. Ve výsledku je to tedy ještě více vypolarizované než stylově podobný Archer. Při nejmenším ale oceňuji originalitu a odvahu vůbec něco takového ze sebe vypustit. // Nejoblíbenější postava: Leonard // 70% ()

tempus 

všechny recenze uživatele

1. řada je příliš nevyrovnaná na to, abych dal plný počet. Poměr těch vyloženě spatných k těm dobrým a dokonalých je 50:50. 2. řada je složena jen z božích a dokonalých dílů (slabý byl jen první). Nejblíže k tomuhle seriálu má Futurama. Druh humoru je stejný, jen je v Ugly americans víc nechutný (je vidět o hodně víc vnitřností) a občas moc vulgární (ptakolidi). Nejvíc mi přirostl k srdci Cellie a Mark. Škoda, že jsem občas kvůli rychlosti mluvení nestíhal se dívat pozorněji po okolí postav a někdy jsem si i kvůli tomu vracel čas. Pokud bude 3. řada, tak se těším. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Solídna vec. Ten svet v ktorom sa to odohráva je super. Ale seriál nemá takú kadenciu vtipov ako som dúfal. Napriek tomu sa mi páči brutalita s akou sa tu všetko rieši. Určite to nesadne každému. A aj tomu, čo to sadne musí byť jasné, že sa nejedná o geniálne dielo. Tvorcovia mali dosť priestoru z toho vytrieskať viac. Napriek tomu raz za čas sa tu nájde nejký brutálny vtip, ale celý serál je mne osobne sympatický. Odporúčam hlavne tým, čo minulujú kreslený čierny humor a už sa hľadajú niečo ďalšie po South parku, Simpsonovcoch, Family Guyovi a podobným. Ugly Americans je síce o triedu horšie a ale stále nadpriemer. Jediný seriál kde je moderátor riť. 75%. ()

Liznic 

všechny recenze uživatele

Z prvopočátku to byla směsice mnoha pocitů: pobavení, intelektuální zájem, zhnusení, zmatení, zvědavost. Trvalo velmi krátce, než jsem seriálu propadl. Mám tohle prostředí hrozně rád, připomíná mi komiks Transmetropolitan. Některé epizody mi však přišli buď nudné, nebo přehnaně odpudivé. Přesto jsem fanda seriálu a v drtivě většině dílů mne dosti baví. PS: Callie je šíleně sexy! ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál se mi hodně líbí a je jen škoda, že jsem si během jednoho dne stihla vyplácat všechny díly, které zatím vyšly:(. Alternativní svět obývaný různými monstry, upíry, vlkodlaky a zombíky je zkrátka parádní. Humor zde prezentovaný je cynický, černý a místy dost přisprostlý (poslední dobou je to docela móda, ale pořád to ještě funguje a dokáže rozesmát, tak co...). Dělá si to srandu nejen z klasických hororů, ale ze života obecně. Animace rozhodně není k zahození - je sice jednoduchá, ale podobný seriál víc nevyžaduje a perfektně k němu sedí. A ty postavy... už jenom zombík, se kterým bydlí hlavní hrdina, je natolik nosná postava, že by si skoro zasloužil vlastní minisérii:). ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama