Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šestnáctiletý Cal Chetley je chytrý kluk a tak trochu šprt, který se rozhodne nastoupit sportovní dráhu zápasníka, aby znovu stmelil svou rodinu, která se mu rozpadne po smrti jeho otce při autonehodě. K tomu mu dopomůže jeho bratr Mike (John Cena), který rodinu opustil právě po otcově smrti a který se stal wrestlingovou legendou již před deseti lety. (rambo13)

(více)

Videa (7)

Trailer

Recenze (43)

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Kdybych nebyl z neznámých důvodů zaujatý proti bojovým sportům a nevadilo-li by mi, že crew nerozezná italštinu od latiny a operu od hymnu, dal bych snad i pět hvězd. Mělo to všechno, už popis "sportovní drama" je přesně můj šálek a tenhle film to naplnil. Skvělí herci od Johna Poseyho přes hlavní role až po Madeleine Martin, slušný spád, ne zcela předvídatelný průběh = perfektně strávené bezmála dvě hodinky. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Fajn překvapení a milá nízkorozpočtová záležitost. Velkou pochvalu věnuji dialogům, které umí být velice neotřelé a originální. Menší, ale stejně platnou pochvalu udělím herecké squadře, které v mých očích vévodí John Cena, ale ani ostatní nezklamou. Nejvíc mi vadilo přespříliš dějových klišé, bez nichž bych dal ještě víc. 70 % Oblíbená část- instrukce od Mikea pro první Calův zápas po jeho tréninku ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Docela pěkný, silný, hodně americký příběh. Super herecké výkony, VČETNĚ Ceny. Jeden z nejlepších filmů, na kterých se kdy WWE podílela. Totální "Under dog" si podmaní úplně všechny, přivede na správnou cestu svého zlomeného bratra, uspořádá rodinné vztahy a ještě udělá šťastnou svojí budoucí dívku. Nic složitého se v tom hledat nedá, ale člověk to příjemně zahřeje. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se filmu bránil. Věděl jsem sice, že tam hraje silák Cena, ale řecko-římský zápas mi za prvé není vůbec blízký (podle mě to není atraktivní sport) a za druhé mi hlavní hrdina (Devon Graye) přišel jako naprostý ňouma. Nakonec jsem se do filmu pustil a když skončil, řekl jsem si: Ono to tak zlé nebylo :) Spíše než na zápasy na žíněnce se tvůrci zaměřili na vztah mezi bratrama a matkou (což bylo správně) a Danny Glover přinesl do filmu pozitivní energii. Zkrátka a dobře..byl jsem mile překvapen. 75% ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.5/10] | me: Tradičný rodinný príbeh o skutočných životný hodnotách (ako od Walta Disneyho), za ktoré sa oplati bojovať - a v tomto prípade doslovne :) Je to príjemný kúsok hlavne vďaka slušnému obsadeniu a nesilenej atmosfére. A hoci dejová línia tohto typu tu už bola mnohokrát a určite neprekvapí je to film, ktorý nemá veľa hluchých miest. Každý od začiatku vie ako to celé dopadne a napriek tomu sa na to dobre pozerá. Vhodná voľba na nedeľné popoludnie. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V čase 04:41 si je možné všimnúť na obale albumu skutočnú fotku dvanásťročného Johna Cenu (Mike Chetley). (maestrotatum)
  • Vo filme odznelo veľa piesní, ktoré boli predtým použité ako hlavné témy Pay-Per-View akcií a rôznych promo videí na zápasy spoločnosti WWE. (drake31)

Reklama

Reklama