Reklama

Reklama

Hledá se táta a máma

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2010, 55 min

Režie:

Jiří Mádle

Účinkují:

Petr Machala

Obsahy(1)

Seznamovací reality show vysílaná televizí Prima, jejímž cílem je pomoci osamělým najít životního partnera a jejich dětem chybějícího druhého rodiče. V pořadu se projeví láska, vášnivá vzplanutí, ale i peprné výměny názorů. (zdeny99)

Recenze (99)

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Já se bavím. Přiznávám, zejména pány a jejich obdivovatelkami. Eva a chlapi jsou docela fajn (až na jednu drsnou výjimku a asi dvě lehčí :-)). Ovšem správňák "dědek" Honza z metra a Jan "oranžové tričko"co neví, kterou z těch "ženských, co se o něho ucházejí" si sebou zebere dál...to je nejmíň na čtyři hvězdy. Od čtvrtého dílu se na to nesmírně těší i můj sedmnáctiletý synátor a řeže se u každé perly, která tam padne.A holky taky stojí za to, prostě jak říkám, slušná psina. Když o tom člověk neuvažuje moc do hloubky, to si spíš řekne, že je až k pláči, kam někteří lidé jsou schopni sklouznout. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt drsnej pořad. Mám shlídnutých zatím 7 dílů. K Janovi jedině Jarmila. Všechny jeho nápadnice mu vyčítají že si chce každou vyzkoušet opravdu se vším všudy. Ale tak pokud si má vybrat...tak ať vybírá pořádně, no ne? Eva tak ta je fakt hustá. Je pěkná, to jo, ale příšerně si šlape na jazyk. A ty scény, kterýma umlátila napřed Honzu a pak Viktora. Tak to je teda síla. Honza ten je takovej spíš flegmoš a nechává holky, aby se o něj fakt praly. Nejlíp se k němu hodí asi Nikol. I když bych jí to moc neradila. ()

Reklama

U.Tarare odpad!

všechny recenze uživatele

Raději si hledejte psychiatrickou léčebnu nežli rodinného partnera. V pořadu je to samý kriminálník, úchylák a pak pár zoufalců, co si chce z těchto lidí vybírat. Materiálu na psychologický rozbor by se v pořadu našlo víc než dost, ovšem ti diváci, kterým se pořad vyloženě líbí, by nějaký ten ústav měli navštívit také, páč to není normální. ()

jasanka odpad!

všechny recenze uživatele

Pár dílů jsem viděla. Ono když k tomu už člověk sedne, tak nějak nejde odejít - koukáte na tu TV jako vyoraná myš a jen kroutíte hlavou. Poslední epizody ale byly vážně něco - přece když se s někým zasnoubím na dovolené, tak nebudu se snoubenkou komunikovat, že jo... a benzín je přece moc drahý, na takovéhle jízdy nemám peníze... a vlastně jsem si za těch pár týdnů našel někoho jiného... a tak to zasnoubení zrušíme, co ty na to? No sranda. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Ale ano, proč ne. Pořad, který zaujme pouze tím, jak jsou jeho účastníci zoufalí, zde totiž platí to, co v jiných obdobných pořadech ne. Účastníci se totiž nepřišli zviditelnit, ale skutečně najít svého partnera, což je prostřednictvím televize naprosto zoufalé a ubohé. Je zábavné, jak se sebemrskačským způsobem znemožňují, nemají kousek hrdosti a zoufale doufají, že tu "první cenu" v podobě matky/otce s jejich potomky vyhrají. U žen, které se hlasí do této soutěže se dá jejich zoufalost ještě pochopit, jsou nehezké, neatraktivní a za každou cenu chtějí v životě mužskou oporu. Muži jsou ovšem naprosto trapní, neschopní normálním způsobem sbalit ženskou a ještě to ukazují tisícům lidí v TV-Show. 55% 09.04. 2010 ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Máma 3. série Barbora Justýna Trávníčková nějaký čas po natáčení podlehla smrtelné nemoci. (Nick321)
  • Anastázie Djačenko, jedna z uchazeček o Reného ve 4. řadě, jenž se s velkou dávkou eufemismu sebeprezentovala jako modelka, také účinkovala v několika filmech pro dospělé. (Nick321)

Reklama

Reklama