Reklama

Reklama

Hledá se táta a máma

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2010, 55 min

Režie:

Jiří Mádle

Účinkují:

Petr Machala

Obsahy(1)

Seznamovací reality show vysílaná televizí Prima, jejímž cílem je pomoci osamělým najít životního partnera a jejich dětem chybějícího druhého rodiče. V pořadu se projeví láska, vášnivá vzplanutí, ale i peprné výměny názorů. (zdeny99)

Recenze (99)

TomStall odpad!

všechny recenze uživatele

další pořad ze škatulky "jak hluboko lze ještě klesnout" cílený na typické české vepřo knedlo zelo. ŽENA: "Honzo, mlátíš ženský?" HONZA: "Ne, určitě ne". ŽENA: "Tak to bychom si mohli rozumět." Prostě zOLOLováno životem. Na druhou stranu jsou účastníci tak zoufalí, že se tomu ani už smát nejde, jen koukat s otevřenou pusou.. EDIT:// proč se na to musim furt koukat? :( ()

misakurt odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem si myslela, že akční filmy typu James Bond jsou nedívatelné blbosti. Později jsem se nad vyobrazovanou "realitu" nadnesla a přišla jsem jim na chuť. Že je zvrácené srovnávat napínavé americké akčňáky a pseudorealityšou, na kterou Prima vábí (asi z jejich pohledu) opomíjenou vrstvu diváckého publika? To rozhodně. Do jaké míry se ale dá povznést nad vystupování vzorku lidí reprezentujících naši společnost? Společnost, které jsme sami součástí. Chvílemi je mi i smutno, když sleduju, kam až jsou lidi schopni zajít. Musím však podotknout, že ony chvíle smutku jsou skutečně velmi pomíjivé. Ve skutečnosti se od začátku každého z dílů až do samého konce musím smát (nejvtipnější mi přijdou ty komentáře na pozadí - to se vždycky můžu potrhat) a když se zrovna nesměju, tak nevěřícně otvírám pusu...K hodnocení bych dodala - přestože jsem si doposud nenechala ujít jediný díl, zamyslím-li se nad přínosností a smyslem tohoto pořadu (možná studijní materiál pro budoucí sociology a psychology?), nemohu hodnotit jinak, než jak hodnotím... ()

Reklama

svobik 

všechny recenze uživatele

V podstatě naprosto otřesný konstrukt (navíc převzatý), v němž nějakých 20 postarších lidí uvažuje o sexu. Nemůžu si ale pomoct, takřka po celou dobu jsem měl sice chuť hodit ovladač po televizi, ovšem zároveň jsem nebyl schopný milou Primu ani vypnout. Něco mě na tom pořadu fascinuje, snad ta velmi trefná sonda zaměřující se na českou povahu jak ze sociologického, tak psychologického hlediska. Sonda, která je z dramaturgického hlediska nechtěná a které si všimne snad pouze člověk, který se o tyto obory zajímá. Zkrátka a dobře, svým způsobem zvráceně zajímavé. ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Já se bavím. Přiznávám, zejména pány a jejich obdivovatelkami. Eva a chlapi jsou docela fajn (až na jednu drsnou výjimku a asi dvě lehčí :-)). Ovšem správňák "dědek" Honza z metra a Jan "oranžové tričko"co neví, kterou z těch "ženských, co se o něho ucházejí" si sebou zebere dál...to je nejmíň na čtyři hvězdy. Od čtvrtého dílu se na to nesmírně těší i můj sedmnáctiletý synátor a řeže se u každé perly, která tam padne.A holky taky stojí za to, prostě jak říkám, slušná psina. Když o tom člověk neuvažuje moc do hloubky, to si spíš řekne, že je až k pláči, kam někteří lidé jsou schopni sklouznout. ()

rawboy 

všechny recenze uživatele

Existuje nějaký seznamovací pořad, který by protagonistům dopomohl ke vztahu? Proč má někdo chuť nebo potřebu exhibovat před kamerou a dělat ze sebe kašpara před půlkou národa? Předešlé "seznamky" z primácké dílny mě minuly takže jsem nevěděl do čeho jdu, první díl byl pro mě pouhou kulisou. ale natolik mě to zaujalo, že jsem se na každý další vyloženě těšil. Ne že by to byl tak vytříbený pořad, ale pro tu totální ubohost některých učinkujících a myslím, že dramaturgie a střihači dosáhli toho co chtěli - namíchat z žumpy divácky atraktivní koktejl. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Máma 3. série Barbora Justýna Trávníčková nějaký čas po natáčení podlehla smrtelné nemoci. (Nick321)
  • Anastázie Djačenko, jedna z uchazeček o Reného ve 4. řadě, jenž se s velkou dávkou eufemismu sebeprezentovala jako modelka, také účinkovala v několika filmech pro dospělé. (Nick321)

Reklama

Reklama