Reklama

Reklama

Mladá učitelka Jana byla v parku přepadena, znásilněna a uškrcena. Všichni tuší, že hrůzný čin spáchali mladíci Dostál, Hagar a Daniš, žáci sedmé třídy. Janin bratr Tomáš se průběžně informuje na policii o průběhu vyšetřování. Když však ani po šesti měsících nejsou pachatelé uvězněni kvůli nedostatku důkazů, rozhodne se nastoupit do místní školy jako nový učitel. Rychle zjišťuje, že o studium tu nikdo nemá nejmenší zájem. Řediteli záleží jen na  jeho klidu a učitelé, kteří chtějí žáky opravdu něco naučit, nemají žádné zastání. Když žák Dostál zbije tělocvikáře baseballovou pálkou, přijdou detektivové z kriminálky, mezi nimiž je i vyšetřovatel Janiny vraždy, a Tomášova identita je odhalena… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (842)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No co k tomu napsat. Určitě velmi aktuální a zajímavé téma. Na tento film jsem se velmi těšil, protože mě zajímalo co z toho tahle skupina lidí vytříská. Musím říct, že moc ne. Herecky naprosto debilní. Tady dokázali pobavit snad jen naši nepřízpusobiví občané. Jinak byly výkony, dá - li se to slovem výkony vůbec označit, až trapné. Učitelský sbor ve složení debil - idiot na přeskáčku. Dialogy rovněž debilní, ale alespoň tu byla jakási aktuální myšlenka, která byla však absolutně přetažená za vlasy. Film tedy paradoxně zachránil pouze velmi košatý slovník mládeže o základu piča, kurva, čurák a debil. Nemůžu se dočkat pokračování. * * ()

Fr 

všechny recenze uživatele

KDYBY BYLO NA MĚ, TAK BYCH JE NECHAL VŠECHNY POVĚSIT..... /// Nechci psát rasisticky zaměřenej komentář. Ostatně tahle situace není jenom černá, ale je černobílá. Samotnej příběh – překvapuje mě, jak moc lidí nevěří tomu, co se týká v tomhle filmu BASTARDŮ – je sympatickej tím, že se nebojí ukázat onen ,,matroš“, se kterým se (čím dál tím víc) pracuje. Bohužel to ostatní shazují debilní dialogy (jejich autor asi na podobné škole studoval), podivné (ne)herecké výkony, ředitelské etudy a snaha narvat sem problémy školství jako celku. Tohle totiž nejsou PROBLÉMY školství , ale NAŠE! Ty věci, který dělaj film filmem problém ztrapňují a prostě to jako celek nefunguje. Stejně jako rodiny BASTARDŮ. Jestli vás nezajímají spratci ve škole (a na ulici), pak film (stejně jako příběh) moc radosti nepřináší. Krom toho, že to skončí dobře. Jo jo, kdyby bylo na mě...... NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci vidět hodně dětských herců, jenž se nemuseli učit text a přesto mohli mluvit celej film. 2.) Zajímá mě (filmová) Miss Roma 2010 – Iveta (jen pro pořádek – není to italskej film). 3.) Přesvědčím se, že J.Hanušová ještě není mrtvá. 4.) Přemýšlím o ,,smíšené“ škole (jako žák, učitel, rodič, ministr). 5.) Potřebuji intenzivní procvičení ,,sprostého“ jazyka. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Reklama

hellstruck odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám ráda české filmy,přiznám se.Ale Bastardům jsem dala šanci,mimochodem promarněnou šanci.Sice se to otírá o současnou problematiku,ale ti otravní žáci mi tam lezli tak na nervy!Nakopala bych je.Navíc mi silně připadalo,že jde snad o nějakou nevydařenou kopii "Mezi řádky".Každopádně co mi tam scházelo jsou také nějak výraznější osobnosti,herci.Nenašla jsem je.Stručně a jasně hrozná hovadina. ()

MoRTy 

všechny recenze uživatele

Na český poměry hodně neobvyklej a zajímavej film, bohužel filmařský totálně zabitej - i televizní filmy bejvaj často na o hodně lepší úrovni. Každopádně snímek u mě při sledování vyvolával touhu vraždit a to je dobře. Herecký výkony "dětí" (smradů) byly celkem dobrý a spratkovitost sem jim věřil. Další plus za houmlesáckýho Hájíčka, kterýho sem skoro nepoznal! Námět dobrej, scénář lehce na piču. A to znásilnění mohlo bejt delší, ani sem se u něj neudělal. ()

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Dejme tam pár "pravých" cigááánů (romů more), dejme tomu TV vizuál, který ani v TV nemuže být odvysilaný more, taky tam našijem aktuální téma z domova pič*, pár drsňáků v čele s Patrikem "Rytmusem" hej a bude to kurva pecka, ne? Nooo, ne! Tak drsnou trapárnu, která se tak snaží být soo real jsem už léta neviděl a to už mám more něco odžité... odpad pič*. PS: Málem ztráta životních funkcí. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (21)

  • Filmem zazní i melodie singlu "Cigánský sen" od Rytmuse. Její autor DJ Wich považuje právě tuto melodii za svou nejlepší instrumentální skladbu, kterou vytvořil. (MTHRFCKR)
  • Snímek během jeho premiérového vysílání na stanici Prima COOL sledovalo 324 tisíc diváků, což bylo do té doby nejvíce v historii stanice. (LEGACY)
  • Bastardi se stali nejstahovanějším filmem na českém internetu roku 2010. (honzik10)

Související novinky

Zemřela herečka Blanka Bohdanová

Zemřela herečka Blanka Bohdanová

03.10.2021

Ve věku 91 let zemřela herečka a malířka Blanka Bohdanová. Již jako malá chodila do baletu a v dětských rolích vystupovala na jevišti v rodné Plzni. Po studiu na obchodní škole vystudovala brněnskou… (více)

Reklama

Reklama