Reklama

Reklama

The Ledge

Trailer

Mladý zástupce ředitele hotelu Gavin (Charlie Hunnam) stojí na římse výškové budovy a chce skoncovat se svým životem. V tom se objeví detektiv Hollis (Terrence Howard) a snaží se ho zachránit. Zjistí, že to myslí opravdu vážně a že chce v poledne skočit. Jenže také detektivovi se nedávno zhroutil život, a tak se možná role obrátí a život se pokusí zachránit detektivovi právě Gavin. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Co je potřeba k natočení slušnýho dramatu? Pár dobrejch herců a střešní římsu. Charlie Hunnam je velkej sympaťák a Terrence Howard je fakt výbornej herec. Ačkoliv se drama projeví až ke konci, tak film svižně plyne a nenudí. V těžký životní situaci se rázem nachází hned čtveřice postav, ale jen jedna je převyšuje a celý to ovlivňuje, a to je právě Gavin v podání Charlieho Hunnama. Závěr mě dostal. Za posledních cca 15 minut 4 hvězdy. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Film, který jde hodnotit v pohodě třemi i čtyřmi hvězdami, kvality má, ale hodně záleží na momentálním rozpoložení diváka. Já pozdě večer přeci jen očekával něco více akčnější…Dost velkou část snímku jsem se u dialogu nudil, ale druhý den ráno jsem si ještě jednou pustil posledních dvacet minut a věřím, že u druhé ( prozatím neplánované projekce ) by mohlo mé hodnocení povyrůst. Wilson, Tyler, Howard pohoda, Hunnam vyměnit ;-) 6/10. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

1. '' Co ti Boh urobil, že si naňho taký naštvaný? '' Poslal mi sem takých kokotov ako si ty, aby mi tu pili krv ! 2. Serem na to, že Tajlorofka ukázala kozy, ked sa celý film tvárila, akoby sa posrala a zle poutierala!! 3. V tomto filme je len jediná, pozitívna postava, ktorá má charizmu a nenarieka, a to tá baba s tým masívnym dildom !!! ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Jak dlouho jste spolu? Ty a tvá žena?“ - „15 let.“ - „Sex pořád dobrej?“ - „Musíme o tom mluvit, Gavine?“ - „Ne, můžu skočit.“ Když se dozvíte, že jste vlastně celý život neplodný, a přitom vám doma cupitá párek dětí, máte zrovna náladu na všechno, jen ne vymlouvat potencionálnímu sebevrahovi skok z budovy. Jenže co když má ten „skokan“ na římse opravdu dobrý důvod…Začátek byl výborný a moc mě bavil. Dávka tajemna a nesporný thrillerový potenciál slibovaly poutavou podívanou. Ovšem postupně se z toho vyklubalo romantické drama. Z čehož jsem sice nebyl vyloženě zklamaný, ale má očekávání byla prostě někde jinde. Navíc, z mileneckého vztahu moc jisker nesršelo, možná v podání jiné dvojky by to bylo jiné, ale chemie páru Hunnam-Tyler na mě příliš nefungovala. Ke konci snímek konečně chytne nefalšovaný thrillerový nádech a samotný závěr mě překvapil (resp. jeho půlka), škoda, že na to došlo tak pozdě. To a pár slušných dialogových partů (nejlepší byla ostrá debata o Bohu) filmu v mých očích zachránily slabší 4*. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Kam jsem jen čuměla, že mi unikl šarm Charlieho Hunnama ve snímcích, v kterých byla možnost jej zaregistrovat??? Tato trestuhodná nepozornost se dá omluvit pouze u Cold Mountain, tam si jasně vybavuju, pro koho jsem měla oči :-).V The Ledge však září nepřehledně a spolu s přirozenou Liv Tyler tvoří chemicky kompaktní pár, jaký není jen tak k vidění, a tak v hutném erotickém napětí je víc než jasné, kde spolu skončí, i přes všechna křesťanská předsevzetí filmové Shauny, jejíž manžel ji sice vytáhl z bahna a nasměroval k lepšímu životu, což ji však uspokojovalo pouze do chvíle, než mohla začít porovnávat konfrontace názorů obou mužů, z nichž jeden jí nabízel fanatický, chladný, avšak bezpečný řád a druhý lásku se vším všudy, i když s možností antické tragédie. Samotné filosofování o víře a ateismu bylo zajímavé jako vždy a jako vždy stejně nerozhodné - ve vypjatých situacích přesvědčení zatemňují emoce a ty nakonec rozhodují... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 21. ledna 2011 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)
  • Číslo 212 na dveřích apartmánu je odkaz na den narození Charlese Darwina (12. února), který byl pra-pradědečkem scénáristy a režiséra Matthewa Chapmana. (vojacekr)
  • Natáčelo se ve městě Baton Roug (Louisiana, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama