Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bůh měl původně jiný plán, než stvořit Adamovi Evu. Doufal totiž, že Adamovi to vyjde s Lilith. Jenže Adam o Lilith nestál, a tak Bůh stvořil Evu, která se stala matkou všemu živému. Lilith byla zhrzená a přísahala pomstu všem jejich potomkům. A jak to tak vypadá, baví ji to dodnes. (Korbitch)

Recenze (63)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

House of the Devil připomněl 70. léta, Blood Night 80. léta, u Evil Angel se mi vybavily snímky let devadesátých. Narozdíl od prvních dvou zmíněných si zde však nejsem jist, zda-li se tak stalo záměrně, či nikoliv. A to ze dvou důvodů: za prvé: deset let je ještě moc krátká doba na rozlišení mezi účelnou reflexí a pouhou stylovou ozvěnou, a za druhé netuším, kdo by sakra chtěl napodobovat hororová 90. léta... Do moderního velkoměsta se zkrátka dostane jakýsi biblický démon (jak typické) a začne dělat paseku, zastavit ho může leda statečný zdravotní bratr ...hm. :-D Nicméně odhlédnu-li od již léta prošlého námětu, musím říct, že to není špatné. Nadprůměrné hodnocení znemožňuje hlavně brutálně přestřelená délka. Ale už jen pro tu jednu hodně povedenou scénu někde v půlce stopáže se to vyplatí vidět. 6/10 ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Obrovské překvapení a zase jednou pořádný hororový zážitek. Typ hororu, který mi sedl od začátku díky skvělému námětu. Příběh velmi kvalitní a nepředvídatelný, pokud nepočítám závěr. Richard Dutcher neznámy režisér se předvedl a natočil kvalitní horor. Evil Angel není stoprocentní, ale každopádně patří mezi ty nejlepší.. 9/10 = 90% ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy o démonoch a tento nieje výnimkou.Lebo hneď od začiatku hrá na drsnotu a démonickú efektnosť.Film si drží doraz na zvuk,ten dodáva filmu neskutočne pôsobivý odkaz hriechu a ctižiadosti.Masky boli parádne a po trikovej stránke tiež zaujal.Bol tu aj ľahká erotickosť.Je málo filmov ktoré máju 2 hodiny aj tak som po záverečných titulkách spokojný-práve tento je jeden s nych.Po celú dobu ma udržoval v napätí a vonkoncom nenudil.Aj herci boli solídny.Po bitungovej stránke som tiež spokojný.Koncová pointa sa dala uhádnuť o niečo skôr ale aj tak mám super dobrý pocit,že som tento film videl.Nech si hovorí kto chce čo chce bolo to kurevsky dobré. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na večerný kuk, mi nemohlo prísť pred zrak nič lepšie, ako táto noirová hororová detektívka, ktorá v sebe má všetky atribúty spomenutých žánrov, v tom najlepšom prevedení. Pre mňa osobne jedno z najväčších prekvapení za posledné roky, ktorých býva už pomerne málo. Toto malo nábeh urobiť väčšiu vec, než len pobehať nejaký ten festival a skončiť na DVD. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

KONEČNE! Konečne som sa dočkal hororu so skvelým príbehom, výbornou kamerou, peknými maskami a skvelým scenárom. Vytknúť by sa mu dal vlastne len predvídateľný záver a trocha prehnaná stopáž, ale to sú veci, na ktoré sa pri tých sračkoidných hororoch, ktoré sa v poslednej dobe točia, dokážem bez problémov povzniesť. Keď tak nad tým rozmýšľam, tento rok zatiaľ vyšli len 3 horory, ktoré by som označil za vydarené: Case 39, The Collector a The Canyon. Tento je štvrtý. Dávam mu v kľude 100% a dúfam, že sa skvelých hororov natočí tento rok oveľa viac. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Kapela hrající v klubu je heavymetalová skupina SAGE4 s písničkou "Backbone". (sewa)

Reklama

Reklama