Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bůh měl původně jiný plán, než stvořit Adamovi Evu. Doufal totiž, že Adamovi to vyjde s Lilith. Jenže Adam o Lilith nestál, a tak Bůh stvořil Evu, která se stala matkou všemu živému. Lilith byla zhrzená a přísahala pomstu všem jejich potomkům. A jak to tak vypadá, baví ji to dodnes. (Korbitch)

Recenze (63)

Fr 

všechny recenze uživatele

Není těžké věřit v ĎÁBLA! Stačí jen otevřít oči..... Krvavé vraždy, lidé posedlí ďáblem, který k Pradě přidal sexi tělo a pohádku o Lilith . A i když se jedná o pořádně nasranou děvku, zpracování mě nepřivádí k šílenství ani k nadšení. Vlastně tu není nic, co by stálo za zapamatování. Snad jen trapné finále. Ztráta času? To ne, krásných nahých žen není nikdy dost! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Jsem obklopen lidmi, kteří vstali z mrtvých. 2.) Došlo k podezřelé změně v chování manželky. 3.) Dozvím se, proč má soused 7 psů. 4.) Neznám legendu o Lilith. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Legenda o nepodařeném andílkovi jménem Lilith by nebyla marná, kdyby 1) se děj zkrátil o půlhodinu, 2) úvodní scéna začínala v ráji a my se tak hned na začátku dozvěděli, proč tam ta kudlanka lítá po celém městě tak nas.štvaně, navíc by to bylo cool, takový dialog Boha s Lilith ;-), 3) -ch byla chlap, který přece jen víc ocení tuhle přehlídku ženských. Nicméně i tak není Evil Angel vyloženě propadák, krev tu stříká na každém rohu a to někdy stačí. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

House of the Devil připomněl 70. léta, Blood Night 80. léta, u Evil Angel se mi vybavily snímky let devadesátých. Narozdíl od prvních dvou zmíněných si zde však nejsem jist, zda-li se tak stalo záměrně, či nikoliv. A to ze dvou důvodů: za prvé: deset let je ještě moc krátká doba na rozlišení mezi účelnou reflexí a pouhou stylovou ozvěnou, a za druhé netuším, kdo by sakra chtěl napodobovat hororová 90. léta... Do moderního velkoměsta se zkrátka dostane jakýsi biblický démon (jak typické) a začne dělat paseku, zastavit ho může leda statečný zdravotní bratr ...hm. :-D Nicméně odhlédnu-li od již léta prošlého námětu, musím říct, že to není špatné. Nadprůměrné hodnocení znemožňuje hlavně brutálně přestřelená délka. Ale už jen pro tu jednu hodně povedenou scénu někde v půlce stopáže se to vyplatí vidět. 6/10 ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Obrovské překvapení a zase jednou pořádný hororový zážitek. Typ hororu, který mi sedl od začátku díky skvělému námětu. Příběh velmi kvalitní a nepředvídatelný, pokud nepočítám závěr. Richard Dutcher neznámy režisér se předvedl a natočil kvalitní horor. Evil Angel není stoprocentní, ale každopádně patří mezi ty nejlepší.. 9/10 = 90% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Zbytočný dejový zmätok sa po trištvrte hodiny ustáli a Lilith (démon prechádzajúci z mŕtvej obete do polomŕtvej v štýle THE HIDDEN (1987), o.i. prvá žena Adama - http://en.wikipedia.org/wiki/Lilith ) začne riadiť len taká spokojnosť. Scénou v kúpelni a na schodisku baráku to začne. Niečo ako FALLEN (1998). ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Kapela hrající v klubu je heavymetalová skupina SAGE4 s písničkou "Backbone". (sewa)

Reklama

Reklama