Reklama

Reklama

Manželé Ostroffovi a Wallingovi jsou nejlepší přátelé a sousedé z ulice Orange Drive na předměstí New Jersey. Jejich pohodový život se ale obrátí vzhůru nohama ve chvíli, když se po pěti letech vrací na Den díkůvzdání domů marnotratná dcera Nina Ostroff poté, co se rozešla se svým snoubencem Ethanem. Obě rodiny by byly štěstím bez sebe, kdyby se Nina dala dohromady s úspěšným synem, Tobym Wallingem. Jenže Nina se zakouká do jeho otce a nejlepšího kamaráda rodičů, Davida. Když už není možné dále tajit jejich vzájemné jiskření, propukne samozřejmě pozdvižení. Nejhůře tuto situaci nese Vanessa Walling, Ninina nejlepší kamarádka z dětství. Následky aféry se postupně podepíšou na všech členech obou rodin, ovšem nečekaně legračním způsobem. Všichni jsou nakonec nuceni přehodnotit, co pro ně znamená být šťastný a jak někdy to, co vypadá jako katastrofa, se může ukázat jako něco, co potřebujeme ze všeho nejvíc. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (125)

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film jednoznačně táhnou jen herci. Příběh o tom, že manželství po nějakých 20 let prochází krizí a tak se fotříkovi zachce mladé holky, prostě zná každý a film o tom, nemůže přitáhnout diváky. Nehrát v tom Hugh a Leighton, tak vypínám po pár minutách. Díky nim to bylo snesitelné a tu hodinu a půl jsem to prostě vydržela. Ale mohlo to být pojato nějak lépe, víc vtipně, nebo naopak udělat větší drama.. prostě cokoliv! Někdo může říct, že to v klidu plynulo, lidsky, reálně.. já bych ale něco navíc právě uvítala. Nejlepší jednoznačně bylo, když manželka nevěrníka autem zdemolovala Vánoční výzdobu :D Jinak bohužel nic moc. A i Leighton mi tady připadala slabší ve výkonu, než jsem u ní zvyklá. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Manželka každého padesátníka by měla přimhouřit očičko, když jeho staré, vrásčité a nepříliš voňavé přirození zatouží po pobytu v čemsi mladém, pevném a vyvoněném. Dokonce by měla pocítit hrdost, že o tu její nulu je takový zájem, ale nežijeme v ideálním světě. Já samozřejmě Davidovi rozumím, že podlehl svodům mladého masíčka, ale zničit si tím vztah s nejlepším kamarádem je prostě debilita. David navíc zapomněl na holzmannovskou logiku, tedy, že bude mít v šedesáti na krku třicetiletou bábu a vrhnul se do dobrodružství, při kterém by i remíza byla velkým vítězstvím. Na mne to tedy bylo moc ze života a nepříliš zábavné, ale jisté nemravné poučení do druhé poloviny života jsem v tom našel. ()

Reklama

Lukyn007 

všechny recenze uživatele

Téma skvělé, ale trochu slabší zpracování. Postava manželky House, teda Laurieho, je tu napsána tak blbě, že jsem jí ten osud i přál. Jinak další figury, teda kromě dcery Vanessy, která je v některých scénách až moc vykreslena jako outsider, jsou uvěřitelné. A trio Laurie, Platt a Janney bylo zábavné. 60% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Atmosféra u tohodle filmu vypadala asi nějak takhle. S přítelkyní jsme si film pustili. Já zakřičel, jééé Hauz, přítelkyně zakřičela jééé Blér Waldurfová nebo jak se to píše no a pak jsme usnuli. Tenhle film nedokázal po ani půl hodině nijak zaujmout. Člověk má radost z těch herců, ale příběh je prostě uplně největší nuda, jakou jsem dlouhou dobu neviděl. No jo no. Tak zase příště. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Já byl spokojený a to takovým způsobem, že klidně i těch 80% tomu dám. Vše začínalo jako totální idylka dvou rodin, která se najednou zásadně změnila, protože láska. I když je Leighton Meester dvakrát mladší než Hugh "Dr. House" Laurie, ti dva to zahráli natolik přesvědčivě, že jste jim věřili každé slovo a každý pohled. Konec nebyl ten typický happy end, který by někdo čekal, leč záleží na úhlu pohledu. Film mi uběhl jako voda a já byl zkrátka spokojený. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (5)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. září 2011 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • V scéne, keď si pripijú David (Hugh Laurie) a Terry (Oliver Platt) s malými fľašami ruskej vodky, David zatvorí svoju fľašu, no v nasledujúcom zábere drží uzáver v ruke a zatvára fľašu znova. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama