Reklama

Reklama

VOD (1)

Manželé Ostroffovi a Wallingovi jsou nejlepší přátelé a sousedé z ulice Orange Drive na předměstí New Jersey. Jejich pohodový život se ale obrátí vzhůru nohama ve chvíli, když se po pěti letech vrací na Den díkůvzdání domů marnotratná dcera Nina Ostroff poté, co se rozešla se svým snoubencem Ethanem. Obě rodiny by byly štěstím bez sebe, kdyby se Nina dala dohromady s úspěšným synem, Tobym Wallingem. Jenže Nina se zakouká do jeho otce a nejlepšího kamaráda rodičů, Davida. Když už není možné dále tajit jejich vzájemné jiskření, propukne samozřejmě pozdvižení. Nejhůře tuto situaci nese Vanessa Walling, Ninina nejlepší kamarádka z dětství. Následky aféry se postupně podepíšou na všech členech obou rodin, ovšem nečekaně legračním způsobem. Všichni jsou nakonec nuceni přehodnotit, co pro ně znamená být šťastný a jak někdy to, co vypadá jako katastrofa, se může ukázat jako něco, co potřebujeme ze všeho nejvíc. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (125)

mrtvej pes 

všechny recenze uživatele

Nechutný, patetický guilt trip, kde mi nebyl nikdo sympatický, natož zamindrákovaná vypravěčka, a ani tu empatii jsem nepocítila, (opět) natož k "nesobeckému, nebohému a bezúhonnému" zbytku filmového osazenstva, které údajně mělo vztahem House a Blair trpět. Připadá mi, že scénář psal zcela průhledně někdo, kdo se octl na opačné straně příběhu - na straně toho opuštěného. Někdo, kdo nedokázal pochopit a posléze stvořit na plátně pouto, co mělo mezi unaveným mužem a živelnou dívkou vzniknout. Člověk, jenž si musel svoje rozbolavělé ego pohladit a vymasturbovat nad nedobře groteskním koncem. Happily ever after očividně platí pouze pro zhrzenou manželku, půl stopáže mlčící a druhou pokoušející se zajet manžela, a pro důru vypravěčku s evidentními daddy issues (bé, někdo mi krade tatínka a navíc je to ta zlá holčička, která mě pro moji zapšklou, nudnou povahu před roky odkopla a kdysi vyhonila Frantovi, který se mi líbil!). No. Abych to shrnula, děj by mě navzdory neoriginalitě ještě tolik neiritoval, kdyby u všech rohatých alespoň jedna z postav nepřipomínala iracionálně jednajícího robota. ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Nevěděla jsem co mám od filmu čekat. Jsou tady docela smíšená hodnocení, tak jsem nevěděla, co si myslet a jestli film shlédnout nebo ne. Po nějaké době jsem se přemluvila a zkoukla ho a musím říct, že jsem byla opravdu příjemně překvapena. Laurie byl věrohodný a příběh se příjemně táhl tak, jak by to mělo být. Nemám k tomu jedinou výhradu, skvělá film. ()

Reklama

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Co mě na těchhle Pomerančích oranžových, co vyšisujou každé křoví, nehorázně sere, je ta mladá, stupidní, uvřeštěná, nevyprcaná čubka, která celý ten jakž takž snesitelný plivanec ředí svými vymletými monology v pozadí, až mi z toho vercajk splaskává jako šprcka na hlavě nemluvněte. On ten film jistý půvab má, jenomže ta hysterická omladina s vymrdanými mozky důmyslně zastiňuje veterány Hugha a Catherine, kteří jsou naopak charisma samo, a způsobují, že to vypadá, že si na těchto povrchních, rádoby překvapivých, vztahových škatulatech vybíjím frustraci z nedostatku prsatých Asiatek. Jenomže víte co? Já vám na to seru! S kyselým ksichtem jsem té odporně pozitivní sračce vzdoroval, seč mi síly stačily, ale ona se mi tak zarputile snažila dostat do trenek, až jsem jí byl nucen předhodit ty tři hvězdy. Udav se na nich! Svině! ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Ethan nám tu zazpíval tu nejlepší vánoční písničku aneb Nina, Nina, I'm sorry i've cheated on you. Ta všude přítomná vánoční atmosféra mě taky okouzlovala....jak Paige přejížděla autem sněhuláky a umělé soby...krásné Vánoce. Taky ideální se na takový film dívat před Velikonocemi, i když možná, že vzhledem ke sněhu i trochu adekvátní:) Jinak krásná trochu sarkastická "vánočno-díkuvzdání" komedie s kapkou dráámy a především výborným nekulhavým Hughem Lauriem, skvělou podvedenou, trochu rozmazlenou a hlavně trochu mrchou Leighton Meester, a ještě se tu objevil i fešný Adam Brody, i když jen omezeně v roli takového trochu uťápnutého mladého bussinesmena. No a Catherine Keener a Allison Janney nám předvedly skvělé matky naprosto opačného smýšlení. Popravdě nejméně sympatická osoba mi přišla ta dcera Vanessa - pěkně rozmazlená, i když se tak mermomoci snažila nevystupovat. Takže doporučuju všemi deseti, skvělý film o naprosto typických rodinách. Ta závěrečná scéna hádky každého s každým, kdy se tam připlantali doslova všichni neměla chybu. ()

noby 

všechny recenze uživatele

V detailech (ne zas tak malých, docela často v celých scénách) překvapivě silná jednorázovka, v průměru příjemně plynoucí a dobře zahraná, a místy bohužel plná úliteb americky širokému publiku. Když si to člověk dopřeje ve chvíli, kdy na nic velkého nemá náladu, vyjde to z toho jako příjemné překvapení. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (5)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. září 2011 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Leighton Meester a Hugh Laurie se už setkali ve velmi podobné roli. Ve dvou epizodách třetí série seriálu Dr. House (od r. 2004) hrála Leighton Meester dceru pacienta, která se zahleděla do Dr. House (Hugh Laurie) a doslova ho pronásledovala v nemocnici. Tento románek skončil především kvůli nepřejícnosti Cuddyové (Lisa Edelstein) a tomu, že postava Leighton byla pod zákonem. (JosefMatus)

Reklama

Reklama