Reklama

Reklama

VOD (1)

Z dalekého vesmíru přichází na planetu Zemi devět mimozemských bytostí. Jsou poslední svého druhu a snaží se zde ukrýt před nepřáteli, kteří zničili jejich domovskou planetu, a pod dohledem svých ochránců tady mají dospět. John Smith je dospívající kluk, který se snaží být nenápadný a součástí kolektivu. Na útěku před nepřátelskými mimozemšťany je nucen neustále měnit místo svého pobytu. Tři už byli zlikvidováni a John je nyní na řadě, protože on je číslo 4. Už se ale nechce stěhovat dál, v malém městě v Ohiu, kde se naposledy usadili, našel prvního kamaráda, ale hlavně lásku půvabné spolužačky. Nebezpečí se však blíží a John bude muset čelit největší hrozbě svého života a ochránit nejen sebe, ale i své blízké. (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (762)

juta 

všechny recenze uživatele

Když jsem tohle viděl poprvé, tak jsem měl párkrát slzy v očích. Samozřejmě, že film se neobejde bez pár maličkostí, které mne zrovna nenadchly, ale jinak celkem příjemně strávený čas. Dávám tomuto filmu krásných 90%, protože si je podle mne zaslouží, i když každý se mnou nemusí souhlasit. Tak přesně po roce jsem se na to podíval znova a musím uznat, že i po třetím shlédnutí to je skvělý film. Film, který odstartoval mé zaznamenávání :-) ()

predators 

všechny recenze uživatele

Je zde cítit nádech Twiligtu a mixu několika kouzelnických filmů poslední doby, ale ze Jsem číslo čtyři jsem cítil něco víc. Jakoby bylo vzato ze všech předloh jen to lepší a umě bylo zkomponováno v ucelenou kombinaci příjemných herců, dobrého soundtracku a solidního příběhu. Taky překvapí i povedný akční závěr a tak trochu i happyand, který by mohl svádět k pokračování...ale tomu bych moc nevěřil. Myslím si, že až tak nízké hodnocení je trochu podsazené, ale půjdu v ruku v ruce s těmi, co přihmouří oči a neberou IANF tak tragicky. 70% ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Coby mladý synek, co hodnotil Smallville ješte kdysi plným počtem, za časů mentální nestability a duchovního rozvoje bych tady taky mrsknul nějaké to vyšší číslo... xixi, ale já ne, zvedl jsem 2 palce, neee 1 což je vskutku obdivuhodné, protože to co jsem měl možnost vidět, jsem zaprvé viděl v ukázkách a za dalši Caruso mě dosti zklamal. Ve meste je nový podivuhodný y (ON), naštěsti má borec dobré srdce a ví, co se má a co ne, ví že je jiný a bere to v celku dobře. Taky ví, ze po něm jde banda trotlů, což taky chápe protože je vyvolený... no, co doposud nevěděl je, že jen pravá láska ho donuti přestat utíkat a bojovat... yuuuu xixi 4/10 "mám radost z nej" aaa hezky mu svítili ručičky heč. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

DJ, copak se to s tebou děje? Jsem číslo čtyři je prostě zklámání a jestli ten film měl nějaký potenciál, tak ho totálně zabil bezpohlavní scénář. Nejen, že dialogy jsou občas jak z jiného světa, ale logika musela být pro scénáristy sprosté slovo. Srovnávání s Twilight je mimo, to je úplně jiná "kvalita". Aspoň že herci jsou sympatičtí. Zkrátka dívát se na to dá, ale to je tak všechno. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Scenár: Alfred Gough, Miles Millar, Marti Noxon | Hudba: Trevor Rabin | Produkcia: Michael Bay, Steven Spielberg, Chris Bender, J.C. Spink / DreamWorks, Touchstone Pictures | Rozpočet: 60 miliónov $| Tržby: 144,492,830 $ || Nádherne umelý film, kde je vynikajúce miešanie žánrov, nečakane rozprúdená akcia, šablonovitá farebnosť dobrej a zlej strany, ne úplne predvídateľný scenár. V celku povedané, dosť kompaktné dielo, ktoré dáva do kapsy tochtoročných kolegov, ako np Green Lantern. Značka aspoň zdajúcej sa kvality je aj parta producentov. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (12)

  • V úvodu filmu, kdy se kluci prohánějí na vodních skůtrech, je záběr na medailonek, který má na krku hlavní hrdina. Tento medailonek ale v následujících záběrech střídavě mizí a zase se objevuje. (Fevas)

Související novinky

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (více)

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

19.04.2010

Stačila hlavní role v úspěšné a na Oscara nominované sci-fi District 9 a z neznámého Jihoafričana je v Hollywoodu žádané zboží. Uvidíme jej jako člena A-Teamu a pak jej čeká spolupráce se Stevenem… (více)

Reklama

Reklama