Reklama

Reklama

Russell Brand vytvořil po svém postavu roztomilého miliardáře Arthura Bacha, nezodpovědného sympaťáka, který celý život spoléhá na to, že ho z maléru vždycky dostanou dvě věci: jeho obrovské bohatství a celoživotní chůva Hobsonová (nositelka Oscara ®* Helen Mirren). Teď ho ale čeká osudová výzva: musí si vybrat mezi domluveným manželstvím s ambiciózní manažerkou Susan (Jennifer Garner), které by mu pojistilo jeho luxusní životní styl, a nejistou budoucností s tím, co se za peníze koupit nedá - jeho pravou láskou Naomi (Greta Gerwig). S nekonvenční pomocí Hobsonové podstoupí Arthur nejdražší riziko svého života a v nové verzi oscarové®* romantické komedie se naučí, co znamená být mužem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (287)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $33,035,397Tržby Celosvetovo $47,787,943Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,581,404 //počet predaných kusov 68,787 Tržby za predaj DVD v USA $5,591,527 //počet predaných kusov 374,885║ Klasická trapošina. /20%/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nekupuji si každou půl hodinu nový sporťák, nepromenáduji se v šatech od Lincolna a nepamatuji se, že by se o mne v časech zletilých někdy starala chůva. Spíše mám tendenci na lidí, kteří výše uvedeným disponují, chrlit přátelský oheň a síru. Jenže Arthur se o své nikdy nevydělané peníze dokáže rozdělit s chudinou, za což má ode mne nejednu sympatii a proto jsem ochoten s ním řádit v batmobilu, užívat si v magnetické posteli s nikoli malým množstvím krásek i létat tryskáčem na zmrzlinu. Normálně bych to nedělal, ale po boku zrůdného Russella Branda by mě to určitě bavilo. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

tato ztřeštěná komedie o rozmařilém a výstředním miliardářovi není tak špatná, jak by se na první pohled mohlo zdát. Od jiných podobných amerických blbostí ji odlišuje chvilkami inteligentnější humor, který se v tomto žánru moc nevidí - sice je někdy oplzlej, ale přes hranici, kterou snesi nepřejde. Bohužel ji trošku zhazuje kýčovitej přeslazenej románek, bez kterého to asi v Americe nejde. Na druhou stranu romantická linka filmu zase nebyla přehnaně sentimentální a vše se tak pohodově proplétá a vzájemně shazuje. Taky mi byla příjemná stylová a výpravná stránka filmu, která mu dodává punc "exkluzivity a luxusu". Jinak se jedná o remake, ale tentokrát mě originál podle zdejších recenzí vůbec neláká. Kvůli nižšímu hodnocení ho rád podpoří, a dávám aspoň tři hvězdičky, díky kterým by Vám mohl zpříjemnit letní odpoledne. Po náhodném druhém zopakování zvedám nakonec na slabší 4 hvězdičky, protože jsem se bavil i v zimě. A mimochodem jsem viděl i původní film z jednaosmdesátého a remake je pro mě o něco málo lepší. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Velice fajnová komedoška, která mě a mé rodince zpříjemnila báječnou dovolenou! Russell Brand, který mě šíleně připomínal pohybama a gestama Johnnyho Deppa, nám nabídl postavu chlapíka, kterým by chtěl být zřejmě každý nezadaný mladíček, jenž právě vystudoval a chce si plnit další sny jeho nastávajícího života. Ano, být bohatý, mít všechno a užívat si jak jen to půjde... Takový je Arthur. Jenže každý jednou pochopí, že o tom ten život přeci není... Korunku filmu nasadila maska Darta Wadera a samozřejmě větička "umej si bimbáska"! Tomu se doma všichni tlemíme dodneška... 75% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Takové velké dítě s obrovskou zálibou v alkoholu. Russell Brand vypadal jako úchyl, ale ve své roli se musel docela pěkně vyřádit. Jeho pohyby a ksichtíky jsou nezapomenutelné. Skoro jako by se ten člověk zhlédnul v Jimovi Careym. Brand je tady až příliš výrazný a výstřední. Na štěstí jsou tu ale herečky, které to všechno zachraňují, hlavně teda Helen Mirren. Ta jako chůva neměla chybu. V původním Arthurovi byla taky taková osoba, ale nebyla to žena. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Do kin byl snímek distribuován pod krycím názvem On the Rocks, což je odkaz na pokračování původního snímku Arthur 2: On the Rocks (1988). (Avalon820)

Související novinky

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

16.10.2011

To není bizarní forma nekrologu. Jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti je pořád mezi námi. Horší to bude s jeho postavou v mírně hororové komedii Rentaghost, kterou Tom Lennon a Robert Garant … (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno