Reklama

Reklama

Russell Brand vytvořil po svém postavu roztomilého miliardáře Arthura Bacha, nezodpovědného sympaťáka, který celý život spoléhá na to, že ho z maléru vždycky dostanou dvě věci: jeho obrovské bohatství a celoživotní chůva Hobsonová (nositelka Oscara ®* Helen Mirren). Teď ho ale čeká osudová výzva: musí si vybrat mezi domluveným manželstvím s ambiciózní manažerkou Susan (Jennifer Garner), které by mu pojistilo jeho luxusní životní styl, a nejistou budoucností s tím, co se za peníze koupit nedá - jeho pravou láskou Naomi (Greta Gerwig). S nekonvenční pomocí Hobsonové podstoupí Arthur nejdražší riziko svého života a v nové verzi oscarové®* romantické komedie se naučí, co znamená být mužem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (287)

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Dle scénáře naprosto průměrná komedie, u které se nedivím těm nižším hodnocením... ALE... pro mě nepopsatelně kouzelná, s naprosto animálním Russellem Brandem v hlavní roli, kterého zbožňuju... Prostě nějaké filmy mi přirostou k srdci více i když k tomu nemám racionální důvody a ani to neumím vysvětlit. Tenhle film mě prostě chytil za srdce a nepustil... Mohl bych tu jmenovat všechny nedostatky, které jsou naprosto evidentní, ale neudělám to. Z filmu mi zůstal jen pocit, že jsem viděl něco, pro mě, speciálního... Eště bych chtěl zmínit ostaní herce, prostě mi tam seděli... OMLOUVÁM SE... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ve všech směrech nepříliš inovativní komedie,jejíž největší síla je ve velmi dobrých vedlejších postavách (Mirren,Guzmán,Nolte,Gerwig,...),které tak dávají filmu trošku jinší rozměr a bez nich by se hodnocení propadlo ještě o fous níž.Russell Brand si i tentokrát střihnul postavu,která je hodně podobná jeho předchozím kreacím.Žel bohu,tahle je z nich nejméně vtipná...60% ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tak pekne poporiadku. Zozačiatku to bol jeden z tých filmov, keď sa človek sám nad sebou zamýšľa ako sa môže pozerať na takú blbosť. Pretože pozerať sa na egoistického večne ožratého retarda ako sa topí v peniazoch a rozhadzuje ich na totálne kraviny, tak to mi neprišlo ani trochu zábavné. Ale potom ako dostal Arthur od matky ultimátum, ten film razom začína byť naozaj schopný - a dokonca som sa dobre pri tom zabavil. Arthur postupne zisťuje, čo je to empatia a hlavne aký je to pocit, keď si niečo zaslúži vlastnou snahou (aj keď mu to trvá dlho-predlho). Niektoré scény a najmä tie dialógy a hlášky stáli naozaj zato. Aj keď to malo predvídateľný koniec, tak to nebolo až tak úplne priamočiare, za čo som veľmi vďačný. Russela Branda nejako obzvlášť nemusím, ale táto rola mu fakt sadla. No a Jennifer Garner v roli vypočítavej mrchy - tiež zvládnuté veľmi obstojne (aj keď v Butter to zvládla ešte lepšie). Nieje to žiadny film s veľkým posolstvom, ale na zabavenie celkom fajn (aj keď nie všetky žarty mi prišli až tak vtipné). ()

predators 

všechny recenze uživatele

Trochu té střelené pompéznosti je třeba a Russell Brand svoji úlohu zazobaného mazánka zvládl na jedničku. Příjezdy v Batmobilu a DeLorean byly famózní, určitě oplívaly jistou dávkou nadřazenosti. No jo, nosánek nám narostl hodně nahoru a jen těžko se proniká do obyčejného života, kde je pro lidi tohoto typu sakra ouzko. Naštěstí je tu jeden lék, který zdá se, působí na všechno, ale tady musel přijít. Ano, je to láhev skotské! Nebo jste snad mysleli nějakou "lásku"? 65% ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.6/10] | me: Komédia s čitateľným dejom, ktorej individuálny úspech alebo neúspech je postavený na tom, či človek Russella Branda ako herca toleruje alebo nie :) Mne osobne nevadí, ale musím povedať, že štýl filmu Get him to Greek mu sedí oveľa lepšie. Pozitívum je však to, že obsadenie dopĺňajú aj Helen Mirren a Jennifer Garner a tak to po hereckej stránke zanecháva kladné dojmy. Priebeh deja je však dopredu jasný a žiadne prekvapenia sa nekonajú, ale situácie sú častokrát vtipné práve vďaka zaujímavému vzťahu R.Branda a H.Mirren, ktorý funguje výborne a tak hoci je jasné kam dej smeruje mnohokrát sa nájde spôsob akým sa jednotlivé situácie "vymknú kontrole" a prinesú niečo fresh a funny :). Škoda len, že okrem hercov v takomto zložení je už všetko ostatné okolo toho okúkané a priehľadné. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně, kdy Arthur sedící v batmobilu listuje kontakty v telefonu, lze spatřir jméno Katy Perry. Ta byla manželkou Russella Branda. (HellFire)
  • Stejně jako v původním snímku z roku 1981 se Arthur (Russell Brand) vozí v Rolls-Royce Silver Wraith. Jeho vozový park dále zahrnuje např. filmový Batmobil, oranžový Dodge Charger „General Lee“ z filmu Mistři hazardu (2005), dodávku „The Mystery Machine“ známou z filmů Scooby-Doo nebo DeLorean DMC-12 z trilogie Návrat do budoucnosti. (pajik)
  • Je to již podruhé ve dvou letech, co byla postava původně ztvárněna Johnem Gielgudem v moderním remaku přepsána na ženu a obsazena Helen Mirrenovou. Gielgud hrál v Prospero's Books (1991) pana Prospera, zatímco Mirrenová si zahrála paní Prosperovoou ve filmu The Tempest (2010). (FFilipCZ)

Související novinky

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

16.10.2011

To není bizarní forma nekrologu. Jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti je pořád mezi námi. Horší to bude s jeho postavou v mírně hororové komedii Rentaghost, kterou Tom Lennon a Robert Garant … (více)

Reklama

Reklama