Reklama

Reklama

Dilema

  • Česko Manžel, nebo milenec? (více)
Trailer 1

Ronny Valentine a Nick Brannen jsou od studií nejlepší kamarádi. Teď spolu mají malou firmu zabývající se vývojem nových automobilových technologií a designu. S Ronnyho přítelkyní Beth a Nickovou manželkou Genevou po boku jsou ti dva neporazitelný tým. Na posledním autosalónu se Ronnymu podaří malou lstí domluvit schůzku se zástupci firmy Chrysler. Pokud by jednání dopadlo dobře, měli by oba o budoucnost postaráno. Jenže pak se Ronnyho svět obrátí vzhůru nohama, když nechtěně spatří Genevu v náruči jiného muže. Ronny se před tím, než tuhle nepříjemnou zprávu sdělí Nickovi, rozhodne zjistit víc. Coby amatérský detektiv promění svůj život v komický chaos. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (199)

Radush 

všechny recenze uživatele

Ovlivněna zdejším hodnocením + po zjištění, že námětem je už tak ohrané téma, jsem nějak podvědomě očekávala nudu největší, ale tak to nebylo. Slabé momenty střídaly vtipné sekvence, takže vcelku (vezmu-li v potaz, že Vince Vaughn není rozhodně můj herecký favorit a o Kevinu Jamesovi radši pomlčím) jsem se pobavila. Co se týče ženského obsazení - Jennifer Connelly bude skvělá vždy a všude a Winona Ryder skvěle zahrála herečku :) Sice mě mrzí, že režisér mé milované Čisté duše poslední dobou míří do močůvky filmové tvorby.. ale uklidňuje mě, že Dilema nepatří mezi to nejhorší. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná komedie s morálním poselstvím o tom, že přátelé a partneři by si měli říkat všechno vč. nepříjemných věcí a to nejlépe před nastoupenou jednotkou. Zkrátka klasická citová vydíračka. Vtipu pomálu a většina rádoby humorných scének mi přišla až příliš násilná na to, abych se jim smál. Neupírám Vaughnovi a Jamesovi komediální talent, ale tady jim to prostě nevyšlo. Procenta nahoru dávám za Jennifer Connelly a Winonu Ryder, pro něž mám slabost, a za rvačku mezi Tatumem a Vaughnem. Jinak nic moc. 30% ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Každý z nás činí různá rozhodnutí. Samozřejmě se lépe konají ty jednodušší. My se zde však podíváme na zoubek jednomu z nejtěžších rozhodnutí a to...říci svému nejlepšímu příteli o nevěře jeho přítelkyně či manželky nebo nikoliv? No, sami uznejte, že je to setsakra těžké rozhodnutí a tento snímek všechna jeho úskalí zdokumentovává věrohodně. Bohužel je to málo vtipné a zbytečně dlouhé. Herecké výkony netřeba komentovat, Vinc už je prostě za zenitem. 40% ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Komedie, ktera se snazi byt zaroven i dramatem dopada vetsinou vzdycky stejne - podprumerne. Ano, par smesnych scen ve filmu The Dilemma najdeme (sceny po rozbiti akvarka), ale tech nekolik gagu jeste nedela komedii. A tak The Dilemma zustava nejasnym problemem, zda film doporucit nebo ne. Ale asi jo. Kvuli Latife, ktera je, ac pokazde stejne, porad k sezrani. Zbytek dost nuda, bohuzel - a dlouhaaaaa (bezmala dvouhodinova). Ze scenare ale zrejme vic vytriskat neslo. Skoda. ()

HArna 

všechny recenze uživatele

Velmi slabý film, dvě hodiny o ničem...no o přátelství - jo super......ale prostě téhle komedii chybý všechno co by komedie měla mít. Za celý ukrutně dlouhý dvě hodiny jsem se nezasmál. Tak trochu poslední dobou chybý na tohle téma nápad - no nejen na tohle. Na druhou stranu jsem nic od toho nečekal - nic jsem nedostal a doufám, že už to nikdy neuvidím. Bez nápadu! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (12)

  • Na spoločnej večeri ponúkol producent Brian Grazer réžiu filmu Ronovi Howardovi už v období, keď natáčal Anjelov a démonov (2009). (ash99)
  • Na konci 40. minúty sa hlavné postavy nachádzajú na hokejovom štadióne na zápase Chicago Blackhawks verzus Columbus Blue Jackets a miestny komentátor práve hlási, že trestné strieľanie zahajuje domáci hráč s číslom 81. V tej sezóne číslo 81 na drese "Hawks" nosil slovenský hokejista Marián Hossa. (KN1Fe)
  • Ronny (Vince Vaughn) sa vozí na Dodge Challenger R/T 426 Hemi z roku 1970. (Laslo)

Reklama

Reklama