Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Cassidy je nekompromisním obhájcem zákona. Jeho boj za spravedlnost se však mění v pomstu ve chvíli, kdy mu srbský mafián a jeho kumpáni vyvraždí rodinu... Když mu srbský gangster nechá zavraždit manželku a dceru, drsný polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) sleduje jeho stopu do Bangkoku. Na dohled hlavní základny mezinárodní mafie spojí síly s hbitým místním detektivem Tonym (Tony Jaa). Rozhodnou se překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí.

Polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) zjišťuje, že do města má dorazit zločinec Viktor Dragovič. Šéf srbské mafie tentokrát osobně dohlíží na pašování s lidmi. Během policejního zásahu dojde ke krvavé přestřelce a Nick v sebeobraně zastřelí Dragovičova syna. Mafián se chce pomstít, a tak nechá zavraždit Nickovu manželku a dceru. Nick přežije a na vlastní pěst pronásleduje Dragoviče do Bangkoku. V kambodžské metropoli narazí na hbitého policejního detektiva Tonyho (Tony Jaa), kterému překupníci s lidmi zrovna zabili parťáka. Po počátečním nedorozumění a neshodách Nick a Tony spojí síly. Rozhodnou se zaútočit na hlavní základnu nebezpečné mezinárodní mafie, potrestat smrt blízkých, překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (146)

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme zase ďalšiu rodinnú drámu. Podnikatelia z východnej Európy rozširujú svoje portfólio za veľkou mlákov v krajine McDonnaldov a kreacionistov. Avšak ako to už býva americký američania s tvrdým kapitalizmom a neviditeľnou rukou trhu zasahujú. Na chudáka srba pošlú amerického Frankensteina pôvodom zo Švédska, aby tomu urobil koniec. Ten sa zdravo nasere a zabije podnikateľovi syna. Ten sa taktiež zdravo nasere a zabije mu celú rodinu. No a máme tu hutnú látku na zaujímavý revenge akčňák. Tentokrát musím konštatovať, že aj napriek tomu, že ide o film z druhotriednej kategórie, tak válí na plné koule. Celé to nepôsobí lacno, tak ako tieto filmy zvyknú bývať. Akcie je dosť a vzhľadom na možnosti je veľmi solídna (aj keď u mňa tento rok nasadil latku kurevsky vysoko Wild Card) a čo je hlavné má to hlavu a pätu. Tieto filmy majú totiž zväčša iba pätu. A aj keď očakávanie boli malinko väčšie, tak je to veľmi fajn jazda na štýl zlatej éry akčného filmu. Medzi troma a štyrma, ale tentokrát dávam štyri kvôli Švédskemu Frankensteinovi. Tak si vravím...kedy sa našinec dočká, aby konečne Lundgrenovi ponúkli úlohu nejakého nacistického oficíra SS, ktorý si libuje vo vykosťovaní Židov ? ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Obchod s bílým masem je věčné a vděčné téma.Teda myslím pro filmaře.Normálně bych tomu dal 3 hvězdy ,ale v rámci Lundgrenovi filmografie dávám za 4.Rozhodně je to jeden z jeho lepších filmů.Hodně k tomu přispívá Tony Jaa.Za scénářem nehledejte nic světobornýho,ale to už tak bývá u akčních filmů.Fandům Dolpha Lundgrena a fandům akčních filmů můžu doporučit,ale za sebe říkám,že jsem čekal víc. ()

Reklama

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný akčňák, který jsem si z pohledu ženy prožila asi úplně jinak, než mužské osazenstvo. Říká se - to nejlepší na konec a mě ta scéna ve vlaku opravdu dostala, protože vidět malou dívenku jak hladí blonďákovu drsnou tvář a on jí to opětuje něžným pohledem se v takovýchto filmech vidí málokdy. Dolpha budu mít už napořád spojeného s mou srdeční záležitostí Brandonem a tak jsem i tady při sledování akčních scén nejednou zamáčkla nostalgickou slzu v oku a zavzpomínala na mé oblíbené VHS-kové časy......a hodnotím opět srdcem, takže Dolphíku, s radostí ti posílám svých pět hvězdiček. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trošku nerozumím zdejším chvalozpěvům. Jasně, je to lepší než 90% nových Seagalovek, ale ani tento fakt ze Skin Trade lepší film nedělá. Tony Jaa má svých 5 minut slávy za sebou a dobrý herec z něj nikdy nebude. Naproti tomu z Lundgrena dobrý herec nikdy nebyl ani na těch 5 minut :) Do Bangkoku se s touhle sestavou už nikdy nepodívám. 30% ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Začnu plusy. Ron Perlman, Michael Jai White. RP je výborný záporák, kterému je všechno jedno a po něm potopa. Jediné na čem mu záleží jsou jeho prachy a rodina. MJW zde předvede asi nejlepší bitky a je vidět, že to tomu chlápkovi furt jde. Co už ale na mě tolik nefungovalo, je to, že Dolph i když se snaží, nedokáže to co v Ex. Tam je schopný si ukrást veškeré scény, ve kterých se objeví pro sebe. Zde se mu to prostě nedaří. Tony Jaa se výborně pere a při bitkách baví. Jenže charismatu se mu bohužel nedostává. Kolem a kolem se prostě oba snaží, ale já jsem z nich u vytržení nebyl. Každopádně film jako celek je zdařilá akční jízda a ty pro který je dělaný pobaví. 72 procent ()

Galerie (115)

Zajímavosti (10)

  • Alternatívnym názvom snímky bol názov Battle Heat. (MikaelSVK)
  • Dolpha Lundgrena inšpiroval k napísaniu scenára novinový článok o obchode s ľuďmi. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno