Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Táto romantická komédia, v niektorých krajinách známa pod názvom The F Word, je adaptáciou divadelnej hry T. J. Dawea a Michaela Rinaldiho "Toothpaste and Cigars". Čo keby muž stretol zadanú ženu a pocítil by k nej lásku na prvý pohľad? Mal by jej o tom povedať? Túto dilemu sa snaží vyriešiť Wallace (Daniel Radcliffe). Žije v Toronte, nedokončil vysokú školu a ani v práci nie je šťastný. Chantry (Zoe Kazan) naopak už má zariadený život s úspešným Benom (Rafe Spall) a pracuje na svojej kariére. Wallace chce zistiť, či by mal u Chantry šancu. Otázku, ako si ju získať, konzultuje so svojím kamarátom Allanom (Adam Driver), ktorý je zároveň Chantryným bratrancom (farfalla)

(více)

Videa (18)

Trailer

Recenze (231)

baribal 

všechny recenze uživatele

Přestávám v Radcliffeovi spatřovat Harryho, ale herce, který dokáže dobře zahrát lehce jebnuté charaktery. What If není nic originálního nebo invenčního, naopak si bere to nejlepší z žánrových filmů a dobře to vše mixuje dohromady. Bylo to vtipné, dramatické i romantické rovnoměrně bez nějakých klišoidních nebo kýčovitých scén. Příjemný a umírněný film. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Až teď mi došlo, že jsem Daniela nikdy neviděla v jiné roli než v Harrym Potterovi. Je to příjemná změna ho vidět v romantickém filmu. Výběr hlavních rolí byl skvělý. Zoe se mi líbila už ve snímku Rubby Sparks a tady mi přišla ještě lepší. Chvílema na mě film byl trochu moc upovídaný, ale to je jen malá vada na kráse. Děj byl pojatý originálně. 70%. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Naprostá pohodovka. Na nic nehraje, je milá, vkusná, s naprosto skvělou muzikou. Prostě ukázka dobře napsané, zahrané a zručně zrežírované komedie. Daniel byl sladce roztržitý a Zoe, ta kupodivu hrála celkem normálně a přirozeně. Dohromady spolu tvoří ten naprosto ideální pár, co se ze začátku jen kamarádí. Ale jeden nikdy neví, jak to nakonec celé dopadne, že ano? Přece jen,co kdyby..... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Já snad toho Radcliffa začnu v jeho post-potterovské kariéře ještě žrát. Čuch na nenápadné, ovšem žánrově vybroušené pecky, mu evidentně nechybí. Jasně, celá zápletka je strašně předvídatelná, jednoduchá a celý už jsme to viděli několikrát zpracovaný. Jenže už dlouho jsem to neviděl zpracovaný v tak scenáristicky nápaditém a upřímném kabátku, v němž se zábavně kulometnými dialogy rozhodně nešetří. Mezi Radcliffem a Zoe to navíc skvěle funguje. Normálně by to asi bylo za silné čtyři hvězdy. Kvůli efektu totálního překvapení a faktu, že už jsem se dlouho už žádné romantické komedie tak nepobavil, ale tu pátou prostě dát musím. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Takže tvoja rada je byť záludný, nemorálny alebo úbohý. Tak to ti teda pekne ďakujem. Takto dajako poradil kamarát hlavnému hrdinovi čo má robiť zo svojimi citami k jeho zadanej sesternici. Tento miestami sarkastický pohľad na kamarátstvo ktoré prerastie k lásku som im zožral aj s naviákom. Prečo? Lebo som rojko. A toto presne zapadlo do môjho myšlienkové pochodu. Spoiler !!! Taký koniec som čakal, bol to koniec zo srdca, tak ako by to skončiť malo, žiaľ tak to v živote nekončí a človeku ostanú len spomienky ... ()

Galerie (49)

Zajímavosti (8)

  • Počas nakrúcania v Dubline strávil Daniel Radcliffe večer na párty s futbalistami Dublin Minor Gaelic v dome, v ktorom oslavovali víťazstvo na All-Ireland Minor Championship. Avšak ďalšie ráno bol na pľaci o ôsmej. (Mathew234)
  • Scénář vznikl na motivy populární divadelní hry "Toothpaste" and Cigars od dvojice autorů T.J. Dawe a Michael Rinaldi. (Neffy)

Reklama

Reklama