Reklama

Reklama

Prolhané krásky

(seriál)
  • USA Pretty Little Liars (více)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2010–2017), 119 h 41 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

I. Marlene King

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Laura Leighton, Janel Parrish, Holly Marie Combs, Chad Lowe (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná... (HBO Max)

Recenze (290)

Kailo 

všechny recenze uživatele

Hello Upper Rosewood, I have something I want to tell you, but you have to promise to never tell anyone... Do you swear on your life? Jakožto fanda Gossip Girl jsem se s nadšením musel kouknout na pilot a moje pocity jsou smíšené. Postavy zajímavé, ale jednoduché... Z GG jsem si zvykl na modní průpravu v jednotlivých dílech a i tady si rád oblečky slečen (hlavně slečny samotné) prohlídnu, ale to nic nemění na tom, že tu máme další Guilty pleasure seriál... Atmosféra dobrá, ale uvidíme jak se to vymysterizuje dále. ?% [HD] ()

misstake 

všechny recenze uživatele

1. série - nevydařená kopie Twin Peaks pro teenagery, 2. série - seriál se začíná slušně rozjíždět a žít vlastním životem, 3. série - nejlepší, 4. série - krok zpátky, nelogické jednání, člověk začíná tápat, o co tvůrcům vlastně jde. Z Imdb vidím, že je v plánu i série 5., takže natahování se asi nevyhnem, zájem o tajemství se pomalu vytrácí, zvlášť, když s každým dalším "rádoby" odhalením přibude několik dalších otazníků. Jinak holky jsou fajn, tím že je každá jiná, ale iritují mě okolní postavy, proměny charakterů jak z Ordinace v růžové zahradě, pár dílů je někdo záporák, pak klap a je z něj suprklaďas a naopak. Spousta nevyužitých odboček, zápletek a postav, které se objevují a mizí bez vystětlení, některé díly úplně o ničem, ale posledních cca 5 dílů každé série je vždy bomba... Zatím mě předchozí výčet neodradil, abych se nedíval a zatím se těším na každý další díl. Uvidíme, jak dlouho... ()

Reklama

julinkaa10 

všechny recenze uživatele

Po prvních pár dílech jsem byla mile překvapená. PLL mě hodně bavilo, děsilo a hlavně napínalo. Je to ten typ seriálu, u kterého prostě hned musíte vidět další díl. Bohužel po nekonečném prodlužování objevení -A už to není co bývalo a holky se mi v některých situacích zdají krapet natvrdlé. Myslím si, že by 3.série měla být poslední, abychom se konečně dozvěděli to, na co od začátku čekáme. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

My dva - já a tento seriál PLL si rozumět nebudeme. Viděla jsem pár dílů přiznám se nesourodě a vůbec bez nějaké návaznosti a řekla jsem si - v čem je asi tak zakopaný pes? Proč všichni tak žerou tento seriál? Tak jsem se odhodlala pustit si v originále tento seriál a přiznám se, že po prvním díle (skoro celém) jsem došla hned k několika závěrům. Seriál se snaží být přehnaně záludný, záhadný, zajímavý, napínavý a dramatický. Ale víte co? On není! Místo toho mi do ucha prala laciná hudba, mé oko drásalo hned několik 15tiletých slečen přesně takovým způsobem jak mě štvou jiné podobně nafintěné holčiny... A herečka Holly Marie Combs, kterou mám ráda už od dob Čarodějek si jen málokdy "škrtla". Jsem typ člověka co ho baví sledovat napínavé a opravdu hezky rozehrané vztahy mezi postavami(např. seriál Ringer, který mi předčasně ukončili je toho důkazem), ale tady je takový jakoby laciný přístup bez hlubší perspektivy. Jednoduše nic pro mě. ()

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct, velké překvapení. Stylově je seriál něco mezi Zoufalkamy a Upířími deníky, oba zmíněné seriály ale převyšuje. Jednotlivé epizody jsou napínavé, bez velkých kvalitativních výkyvů, cliffhangery vás nutí pouštět si další a další. Velkou devízou jsou hlavní postavy. Spencer, Emily i Hanna jsou výborné, jedinný problém jsem měl s Ariou, na kterou jsem si nemohl dlouho zvyknout. Zatím 90% a mid-season finale bylo skutečně dechberoucí. ()

Galerie (1 798)

Zajímavosti (46)

  • V 33. minúte, si je možné všimnúť, ako zlatý náhrdelník so srdcom mení svoju polohu. (tinss_18)
  • Záběr, který filmaři používají pro vyobrazení domu u jezera, je totožný se záběrem, který se objevil ve filmu Scary Movie 5 (2013). (ČSFD)

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama