Reklama

Reklama

Prolhané krásky

(seriál)
  • USA Pretty Little Liars (více)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2010–2017), 119 h 41 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

I. Marlene King

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Laura Leighton, Janel Parrish, Holly Marie Combs, Chad Lowe (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná... (HBO Max)

Recenze (291)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jak si PLL poradí s dějem v dalších sériích (pokud budou), ale momentálně mě to baví a nemůžu se dočkat dalšího dílu:) Jinak sympatické postavy,napětí u každého dílu..nemám co vytknout:-) EDIT 4.8.2011 Čekala jsem, že druhá série konečně přinese něco nového, nějaký zásadní spád a ono nic.. děj je akorát natahovaný, až to přestává bavit .Neustále se točíme kolem toho samého a místo aby holky konečně ze svých problémů nějak vybruslily, zamotávají se do nich víc a víc a já se přestávám orientovat .Navíc si až podezřele často všímám strojených dialogů a špatného herectví (například u Emily). Třeba se k tomu později zase vrátím,ale protentokrát jsem musela PLL vypnout uprostřed dílu a snížit hodnocení o dvě hvězdičky.. Obrovská škoda nevyužitého potenciálu. Radši si jdu pustit Zoufalky. ()

LondonGirl 

všechny recenze uživatele

Nj, fajn vec pre mladé, väčšinou asi ženské publikum. Dopozerala som aj poslenú siedmu sériu preto, lebo som uź vážne nemala čo nové pozerať. Bola som rada, že bude koniec a musím povedať, že ma posledná séria veľmi milo prekvapila. Nehovorím, že bola potrebná, ale prekvapenie na konci a vážne dobrý herecký výkon Troian Bellisario, ktorej som zožrala maximálne že všetko, stáli za to. ()

Reklama

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Neverím, že pozerám už druhý kvázi girlie seriál, tým prvým boli podobné, len firemne staršie Desperate Housewives. Našťastie tu nejde o žiadne ohováranie, ako v podobne razených GG, ale o miestami veľmi tajomnú atmosféru, zabezpečenú akýmsi Jigsawom IT doby, ktorá ma dokáže udržať už tretiu sériu, teda asi dva týždne sledovania. Príjemné charakterové obsadenie, trošku tej reality z vlastného života, sem tam konverzačná nuda, ale Pretty Little Liars sú príjemným spestrením inak fádneho žánru. ()

sedlo03 

všechny recenze uživatele

Co víc říct. V létě jsou skoro všechny seriály pozastaveny, tak se musí šáhnout po něčem jiném. Je pravda, že mi Pretty Little Liars neuvěřitelně sedli, ale i s odstupem se jedná o velice kvalitní projekt, který se snaží jít i do hloubky. Je pravda, že název ABC for family je trochu ironií, když si vezmete, že zkoumá a ukazuje vztah učitel - žák, nahlíží do gay problematiky, ale to právě je to zajímavé na tomhle projektu, a vlastně i odvážné. Chyb je tam dost, ale já to beru z toho druhého konce, díky za příjemné léto a brzy nashle! Zhruba v polovině 4 série musím říct, že se to začíná velmi opakovat a pokud nepřijde nějaký velký 'plot twist' nevím na jak dlouho to ještě udrží mou pozornost. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Po první sérii: Zoufalé manželky pro teenagery. I já se tomuto přirovnání neubráním. Klasická americká vztahovka doplněná o mysteriózní linku, ano, občas člověk převrací oči v sloup a leccos musí překousnout. Hlavní hrdinky se rozhodně nechovají jako šestnáctileté děcka a některé na to ani nevypadají, ale tak co, až budu chtít něco realistického z teen prostředí, pustím si britský Skins. Prostě mě to baví. O nějakých velkých hereckých výkonech se nemůžeme vůbec bavit, ale chemie mezi postavami funguje na jedničku. Občas si říkám, že čas strávený u tohoto seriálu by šel jistě využít mnohem lépe, ale když já chci tak vědět, kdo je "A" a kdo je vrah. Po druhé sérii: Musím jednu hvězdu ubrat, scénář je čím dál tím hloupější a některé věci už se nedají překousnout tak snadno jako v první sérii. ()

Galerie (1 798)

Zajímavosti (46)

  • Na stole doma u Spencer (Troian Bellisario) leží kniha o interiérovom dizajne "New York Interiors" od nemeckého vydavateľa TASCHEN, zhodou okolností práve variant oslavujúci jeho 25. výročie. (Real Tom Hardy)
  • Autorka seriálu Marlene King po odvysílaní jednotlivých dílu pravidelně usedala k internetu a sledovala, jak na ně diváci reagují. (Olík)

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama