Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupince přátel se přihodí na opuštěné silnici autonehoda. Po probuzení zjistí, že jeden z nich beze stopy zmizel. Uprostřed ničeho, obklopeni pouze kukuřičnými lány se ostatní vydají skrze jeden z nich a na jeho konci dorazí k opuštěnému domu. Mladí přátelé však velmi brzy zjišťují, že se tu dějí nevysvětlitelné věci. (Bloody13)

Recenze (179)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Atmosferická laskomina, která vás celou stopáž drží v napětí, lekačky sou slušné a režisér prostě ví jak má dělat horor, bohužel herecké výkony jsou poněkud mizerné a ten konec vás přinejlepším jen nasere, protože se dozvíte jen střípky příběhu a vše zůstane tak nějak nedoladěné a to je sakra škoda, jelikož má film celou stopáž našlápnuto dobře, hlavně se mi líbilo režisérovo vynechání otravného klíšé schématu umírání postav :) Strašáci jsou děsivý, atmosféra maximální, konec nedotažený...škoda.V každym případě lehce nadprůměrná žánrovka na jedno podívání, po které mě v hlavě když už nic jiného zůstane otázka, jestli se zase někdy ožralej v noci až půjdu z knajpy opravdu vydám do pole pro trs kukuřice :) 59%. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Asi prvý horor so strašiakom čo si pamätám a na to, že je z kolekcie After Dark shitov (ktoré úspešne ignorujem) je remeselne odvedeným dielom, peknou atmosférou aká sa dala registrovať v začiatkoch Children of the Corn série, sympatickým obsadením a scenárom ničím výnimočným no na spríjemnenie večera plno dostačujúcim. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Komentář bude obsahovat SPOILERY! Upřímně, až doteď jsem si myslel, že horory se dělí na slashery a duchařiny. Ale tady to je zkombinované. To by mi ani nevadilo, konec konců, nepamatuji si, že bych někdy viděl něco podobného ale… hodně násilně našroubované. Jako by režisér uprostřed filmu přišel na to, že ty scény na plátně nemůže vysvětlit a tak se do toho začal zamotávat, až přepsal pravidla hry. A my se to dozvíme až deset minut před koncem a to ještě hodně debilním způsobem (a to se raději nezmiňuju o berličkách typu "jak do toho začlenit minulost, abychom to vysvětlili divákům? To je ono, dáme tam flashback, který se zjeví jednomu z těch borců na poli, co na tom, že to nedává smysl?") Neříkám, párkrát jsem se poměrně slušně vylekal, ale jednak mě dorazilo to otočení pravidel (ze slasheru jsme přešli do duchařiny) a jednak kvůli postavám, kterým přejete smrt za jejich neuvěřitelně stupidní chování… teda, kromě té holky (a to já normálně lidem v hororech fandím, přece nejsem žádný sadista, no ne? :-)) a proto nemůžu dát víc než 40 %. Podívejte se na nějaké lepší horory typu [Rec], Devil či Mirrors a tímhle neztrácejte čas. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Úvodní minuty vypadají nadmíru slibně. Ničím se nezdržujeme a v tu ránu se ocitáme uprostřed neprostupných a žánrově atraktivních kukuřičných polích. Jenže mé obavy se záhy vyplnily. Proč sakra mezi kukuřicí nepobíhal nějaký reálný maník, co prostě rád brousí sekyrku a baví se křikem mladého masa? Proč se do toho pletlo nějaké prapodivné mystično a zase nějaký ten cool retro příběh, jak tatík slovně týral synka? Proč chování postav působí dosti záhadně a nejasně? Proč sunny boy s našlápnutou sportovní kariérou a kočkou, co nelogicky (s ohledem na pánské publikum) mizí z plátna tak brzy, dělá kroky, na které by snad nikdo jiný ani nepomyslel? Naštěstí je Brett Simmons lepší režisér než scénárista, takže atmosféra je neradostná a zlověstná, i když s gradací děje je zase na štýru.. jako na houpačce je ostatně prakticky celý film!! Takže i já tak trochu jsem.. ** až *** ()

oje 

všechny recenze uživatele

Alfa samci a alfa samice na výletě, který jim překazí problém s autem. Že vám to je povědomé? Taky mi to něco říká, nicméně mi tahle šablonka nevadí. Na pohled neambiciózní film nijak nevybočuje z řady, díky trošce režisérského citu ale jako horror vcelku funguje, a to je hlavní. O atmosféru se v téhle survivor-duchařině obstojně starají ošklivě nepřehledné lány kukuřice a ztrouchnivelá barabizna, a i když se scénou paty mimozemšťana v poli z filmu Znamení se tohle rovnat nemůže, ke čtyřem hvězdám to nemá vůbec daleko. Podobným horrorem je Reeds. Alternativa: Reeds. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu trvalo 18 dní a aj keď bol snímok natočený v auguste 2009, do distribúcie sa dostal až v januári 2011. (beso74)

Reklama

Reklama