Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupince přátel se přihodí na opuštěné silnici autonehoda. Po probuzení zjistí, že jeden z nich beze stopy zmizel. Uprostřed ničeho, obklopeni pouze kukuřičnými lány se ostatní vydají skrze jeden z nich a na jeho konci dorazí k opuštěnému domu. Mladí přátelé však velmi brzy zjišťují, že se tu dějí nevysvětlitelné věci. (Bloody13)

Recenze (179)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Najviac mi na filmovom plátne naháňajú strach klauni a hneď po nich strašiaci,a v tomto prípade ani moc strašidelní neboli.Videl som čast so seriálu Lovci Duchou s názvom Strašák,a myslel som si že to bude niečo podobné a na moje prekvapenie to bolo celkom rozdielne a bol som aj rád.Keď si predstavím,že by sa mi pokazilo auto a všade samé kukuričné pole a ešte nejaká tajomná osoba ma začala prenasledovať a nevedel by som kde a skadiaľ zaútočí,blbí pocit.Keď si začali narážať tie klince,najprv rozmýšľam prečo a keď som to vzápatí pochopil tak to dávalo zmysel.Celková pointa filmu nebola vobec zlá.Hlavne to že on može ovládať len jedného strašiaka.Naozaj som veľmi rád,že sa mi tento film dostal do pozornosti. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Mrtvá vrána k vráně sedá, strašák parťáky si hledá. Sviť, měsíčku, sviť, ať NÁM šije nit.“ Zaujal mě fakt, že duch byl v lánu jako kůl v plotě, pročež při honění mládeže musel astrálně cestovat z jednoho rozkládajícího se slamáka na druhého. Líbila se mi i barabizna uprostřed pole a v ní šicí stroj na pytel pro posedlé strašákopytle. OKÉNKO DO MINULOSTI: [][] Co se urodilo na poli? 1) Kukuřice. Opravdu hodně a velmi vzrostlé. Tak to máme v hororech rádi. 2) Vidláci. Co taky jiného. 3) Kápě KKK (kurevská kukuřičná kletba), spuštěná vidlovačkou mezi vidláky. [][] Odbočka mezi řádky. Kdysi v noci, při bojovce na PsB v Jeseníkách, jsem v kukuřici málem šlápl na spícího divočáka. Infarkt jsme měli oba, ale pořád lepší zážitek, než tam šlápnout na Bretta Simmonse. Co zahnívalo na jeho scenáristickém kompostu? // Nedořešená minulost. // Co se stalo s otcem bratrů? // (Ne)komunikace mezi honěnými. // Hlavně však ukončení koedukovanosti kolektivu, hned zkraje. Sice nám Simmons nakonec Natálku vrátil, ale už docela jetou. Za to hvězda dolů. ()

Reklama

berusche 

všechny recenze uživatele

Neházela bych to rozhodně do jednoho pytle s teen horory, kde jeden pobije všechny. Ani netvrdím, že je to se všemi dírami smysluplné. Ale docela jste si u mě šplhli tím, že po rozluštění záhady začalo být vidno, že o tu smysluplnost zas až tak nešlo. Za to se dá říci, že to má poměrně dobrý spád, vážně hutnou hororovou atmošku a poměrně vymazlené efekty. Dokonce to trochu připomíná slávu Kukuřičných dětí, u kterých já ale do kolen nepadala. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Nie som zástancom duchárskeho žánru..A to je možno škoda,ale nepomôžem si.No ale i napriek tomu je až neuveriteľné ako sa tvorcom podarilo vykresliť mrazivú atmosferu kukuričného poľa a v ňom tajomný strašidelný dom až mi mráz behal po chrbte.Po tomto zážitku sa budem pozerať na obyčajné kukuričné pole celkom inými očami. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Snaha je cejtit. A to se cení. Hudba nebyla zlá. A herci, jestli jim tak můžu říkat, zase nebyli až zas tak otřesný. Navíc to má jen hodinu a čtvrt. Bohužel i tak nic moc, omletá zápletka vs. nedostatek napětí čišící z příliš očividný amatérštiny a nízkýho rozpočtu. Rozřešení strašákova cíle značně debilní. (SPOILER duch se stěhuje z jednoho na druhýho, aby je postupně všechny vyřídil? proč je radši nevyřídí naráz v jedný podobě, odpadlo by minimálně to zbytečný šití novejch strašáčích hadrů KONEC SPOILERU) Prostě to natočil amatér a za pár šlupek. Ale právě vzhledem k tomu jsou to obstojný 2*, zkrátka ta snaha, ta snaha tam byla. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu trvalo 18 dní a aj keď bol snímok natočený v auguste 2009, do distribúcie sa dostal až v januári 2011. (beso74)

Reklama

Reklama