Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupince přátel se přihodí na opuštěné silnici autonehoda. Po probuzení zjistí, že jeden z nich beze stopy zmizel. Uprostřed ničeho, obklopeni pouze kukuřičnými lány se ostatní vydají skrze jeden z nich a na jeho konci dorazí k opuštěnému domu. Mladí přátelé však velmi brzy zjišťují, že se tu dějí nevysvětlitelné věci. (Bloody13)

Recenze (179)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Mladí vyrazí na výlet, bouračka, velké kukuřičné pole, strašák a zchátralý dům. A horror může začít....Stačí plátěný pytel na hlavu a mně stojí hrůzou vlasy. Ne, opravdu napětí tam bylo. Naháněčka v kukuřici, oběti ve strachu, neboť netuší, odkud ta zrůda vyskočí. Navíc se jejich kamarádi na chvilku promění ve švadlenu, která si nejen ušije čepeček,ale si i z ruky udělá vidle. Film z nabídky HORRORFESTU a je stažen z kanálu SYFY. Docela jsem záviděl divákům SYFY, že po filmu měl hrát další horror z kukuřičného prostředí Hallowed Ground (2007), protože tento film se mi moc líbil. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Strašiaci už pomaly tvoria osobitný, zvláštny hororový subžáner, a pravdou je, že v rámci tohoto je tento snímok jeden z tých lepších. Dejovo jednoduché, ale pritom s dobrou pointou, so slušnou atmosférou, pár ľakačkami a s trochou napätia. Keby tu bolo trocha viac gore, pridalo sa na psychodusnote s využitím prostredia osamelého domu v kukuričnom poli a pointa by sa ešte viac obostrela temnou kliatbou, tak mohlo ísť o nadpriemerný kúsok. Takto len čistý priemer. 60/100 ()

Reklama

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Abnormálně obrovská sračka s neexistujícím příběhem a tragickou atmosférou... Mladí a krásní “náhodou “ havarují u kukuřičného pole starých a ošklivých, poté zmateně pobíhají po kukuřičném poli sem a tam, nechají se pořezat a ušijí si masku, aby mohli vraždit dál... bez logiky a nějakého takového šmrncu. Jediná hvězda je za pěkně ušité masky, jinak stupidita. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Z nekonečných kukuřičných lánů se dá pro žánr horor tolik čerpat. A když se přidá něco navíc: kurzy šití (nejsou k zahození, občas je potřeba si něco spíchnout), bobřík odvahy (nikdy nevíte, do jaké lapálie se dostanete a trocha toho zdravého sebevědomí nezaškodí), nastartovat auto bez klíčů (není úplně nutné, ale je dobré to vědět), rychlost a taktika úniku (ne vždy se povede, když je nepřítel rychlejší a má výhodu ve znalosti běžecké trati a schopnosti boje v nepřehledném terénu). Potom je jedno, že jste mladí, chytří a kurážní, je vám to nakonec stejně prd platné. Proto jsem u Husku nic zbytečně neřešila a viditelné chyby v chování jedinců taktně přehlížela. Prostě jsem se bavila! ()

miguel_111 

všechny recenze uživatele

Najbližších zhruba 10 až 20 rokov ma do kukuričného poľa asi nikto nedostane a vo večerných hodinách už duplom nie. Čo sa týka filmu tak boli zhruba 2 až 3 momenty pri ktorých som sa fakt neskutočne zľakol. Kedže je daná problematika kukuričného pola a strašiakov sama o sebe hodne strašidelná tak v tomto filme to nebolo využite na 100% . Pre mňa 60% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu trvalo 18 dní a aj keď bol snímok natočený v auguste 2009, do distribúcie sa dostal až v januári 2011. (beso74)

Reklama

Reklama