Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Recenze uživatele Wineeee k tomuto seriálu (3)

Série 7 (2016) (S07) 

Když se zpětně po dokoukání série zapřemýšlím, tak si uvědomím že byla velmi dobrá a sice tam bylo pár pochybení, jestli by se to takhle dalo nazvat, v samotném příběhu, jako např. náhlá láska Debbie a atd., ale celkově mi náhlý pád Monicy a znovuzrození Fiony, Carla a Lipa velmi líbil. Kauza o "Alibi" je sice zajímavá, ale je tak trochu uspěchaná a díky tomu mi přijde, že ostatní to nemusí až tak zajímat. Náhlé zjevení Milkoviche nebylo až tak zajímavé tbh, prakticky trochu sexu a pak rozloučení Ianem a útěk do Mexika, což je dobré doplnění příběhu a dalo jim to 2 díly navíc, ale moc zajímavé to nebylo a také se příznám, že někdy jsem to i skipoval. Série má i dobré, ale samozřejmě i špatné stránky, ale převažují ty dobré, zatím není Steve a to mi oproti minulé sérii chybělo (ale ne že by tam nějak dlouho pobyl v té minulé :D). Řekl bych nadprůměrná série a dávám sice nejnižší procentové hodnocení (pro 5 hvězd), ale hvězdiček dám 5. /85%/ ()

Série 8 (2017) (S08) 

Osmá série byla jedna z těch méně zajímavých, ale furt nebyla nejhorší. Fiona se vyhrabala se ničeho a snaží se konečně řešit své problémy, ale nepřijde mi jako hlavní postavou této série, spíš to jsou její bratři. Carl si našel ženu, ale buďme upřímní ona je prostě blázen, ale Carl ji i tak miluje. Lip na tom je nejhůře ze všech, přišel o přítele učitele, kterému se snažil pomoci, ale stejně to nepomohlo, také pomáhal své staro-nové přítelkyni a ještě musel naučit svého mentora znovu být střízlivý. Ian se stan Ježíšem, přesněji Gay-Ježíšem a také je to hlavní postavou druhé poloviny série, kdy to na konci trochu přehnal, ale má pravdu. Série je spíše doplňková mi přijde, ale i tak je vtipná a má zajímavý příběh. /80%/ ()

Série 9 (2018) (S09) 

Tahle série je tak skvělá, že ji nedokážu popsat. Lip se snaží lidem pomoci, ale nějak to nezvládá a nakonec se dozví že se stanem otcem, teda doufá v to, jelikož matka daného dítěte si není jistá jestli je Lip schopen být otcem, no ale Lip to v téhle sérii měl těžké když se vlastně stává otcem rodiny... Liamovi přijde že je dítě navíc a že nikoho nezajímá a tak se odstěhoval, teda chce se vrátit, ale chce splnit "jen" 45 podmínek aby se mu tam dobře žilo :D. Ian je ve vězení a Carl se snaží dostat na školu Westpoint, což se mu nevyvede a tak propadne existenční krizí, jelikož ztratil školu, holku a prakticky teď chce pouze pracovat, ale jeho holka mu to vymluví. Debbie se snaží najít partnera potom co změnila jsou orientaci I guess, nikde ale nebylo řečeno že nemá ráda muže, ale s holkama ji to moc nejde no. Frank se vrátil k ožralství jako vždy, ale Hobo games a nemocniční scény byly fakt super a byly velice vtipné. A hřeb série je vzestup a pád Fiony, Fiona se snažila, ale bohužel osud ji hodil do takových sraček až mi jí fakt bylo líto, propad k alkoholismu a ztráta práce v Patsy's bylo pro ni až moc, její odchod ke konci chápu, bude nám určitě chybět a loučení je to těžké, ale myslím si že je to tak lepší. Série je prostě skvělá a tolik děje v jedné sérii jsem ještě nezažil a proto si myslím že si ty procenta fakt zaslouží. /92%/ ()

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama