Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Videa (67)

Trailer

Recenze (159)

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Plusy: Nemorální, obhroublá a lascivní, ale pořád rodinná dramedie. Občas se nebáli dotknout až tragikomedie. Nádherná Hamptonová (V). Sympotrans Trevor. Mezi: Z principu Frank (jinak okouzlující Macy), přechcávač všeho a všech (vč. gay a ex-gay aktivistů). Často ufňukaná "dobrá špatná holka" Fiona (Rossumová). Jako vždy výborná Cusacková, ovšem ve velmi bizarní roli. Romance "Gallovich" - fascinující vývoj, ale na jedné straně maniodepresivní psychotik, na druhé agresivní kriminálník. Drsná ukrajinská štětka zn. Světlana. Mínusy: Taky se na to dá koukat jako na nemístnou romantizaci lůzy. Lip (White). Ještě jsem nepřestal trnout, co vyroste z Carla. Hodnocení po 7 sériích: 78%. ()

Scar 

všechny recenze uživatele

Geniálne charaktery a stále tempo, poriadne zapletené zvraty a absurdné príbehy, nikdy však nie divadelne zdramatizované a prehrávané. Otec rodiny je sfilmovaný Homer Simpson, to mi nikto nemôže oponovať. Každé z detí ich situácia poznačila iným spôsobom, čo tvorí širokú paletu porúch osobnosti a deliktov. Okrem propagácie marihuany nemám čo vytknúť, pretože všetko napísané sa drží aj v ôsmej sérii. To sa nevidí často. ()

Reklama

Unnamed 

všechny recenze uživatele

Jsou to přesně takové seriály a filmy, které člověka metou z jednoho rohu do druhého. O čem mluvím? Jednou se člověk smíchy za břicho popadá, podruhé se změní nota a člověku je z toho co se děje do breku. Neříkám, že to bylo až tak silné, ale čajíček to taky nebyl. Lip a Debbie mojí jasní favorité oblíbených postav, Kevin si ke konci taky začal získávat mé sympatie. První polovina první série byla spíše komedie, druhá půlka solidní drama - hodně mi to svým laděním připomínalo Little Miss Sunshine. Zkusím pro srovnání britskou verzi a pak se pustím do druhé série, protože Shameless bezpochyby upoutalo mou pozornost... Prozatím 4*. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Jak je možné, že jsem se na tento seriálový skvost začala dívat až nedávno? Shameless je skvělé drama se špetkou humoru a pořádnou dávkou zvráceností, sexu a drog. Něco, co jednoznačne není pro slabší povahy nebo nenáročné diváky. Při sledování Shameless se člověl ani na chvilku nenudí. Děj je neustále v pohybu a náhlé dějové zvraty mi povětšinou vyrazí dech. Tento seriál sa nevyhýbá žádnému tématu, který se týka dnešní společnosti (láska, přátelství, nedostatek peněz, alkoholismus, homosexualita) a mnohé další. Navíc takovéto dobré obsazebí jsem neviděla už hodně dlouho a herci podávají neuvěřitelné výkony. Série co série, epizoda od epizody je neskutečně vymazlená. Jednotlivé postavy, oblíbené či neoblíbené, mají hloubku, svůj směr a vývoj. Fiona si mě získala svojí houževnatostí, obětavostí a urputností. Hlavně ze začátku byl skvěle vykreslen její boj o udržení rodiny nad vodou a zároveň si užít vlastní život. Frank sice není můj oblíbenec, ale jako záporák je vynikající. Sobec, hajzl a ničema chlap, který mě dokáže překvapit jako nikdo jiný. Nezná hranice, kromě sebe mu až na pár občasných výjimkách na nikom nezáleží. Donutí vás ho nenávidět, ale někdy ho dokonce i chápete. Mojí nejoblíbenější postavou je ale rozhodně Sheila. Není den, kdy bych ji nechtěla obejmout. - "You see what you want to see when you don't want to see it." ()

higuain 

všechny recenze uživatele

S1: 80%, S2: 70%, S3: 75%. Taková normální rodinka. Shameless nemá snad jedinou normální postavu. V jednom kuse se tam chlastá, prcá, krade, podvádí a tvůrci jakoby se předháněli v tom, kdo které postavě vštípí víc výstředností. Nicméně funguje to. Minimálně první série je nadprůměrnou zábavou s překvapivě konzistentní úrovní jednotlivých dílů. Další dvě série jsou o něco horší, avšak stále velmi solidní. ()

Galerie (1 782)

Zajímavosti (13)

  • Steve Howey měl po celou 3. sérii na noze sádru. V seriálu padla zmínka o zlomené noze, ale ve skutečnosti se herec zotavoval z přetržené Achillovy šlachy. (Pavka5)
  • Tvorcovia chceli do hlavnej role obsadiť Woodyho Harrelsona, ten mal však nabitý diár. (Zdroj: Eurotelevizia) (kacer4)

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama