Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer 1
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Videa (67)

Trailer 1

Recenze (162)

higuain 

všechny recenze uživatele

S1: 80%, S2: 70%, S3: 75%. Taková normální rodinka. Shameless nemá snad jedinou normální postavu. V jednom kuse se tam chlastá, prcá, krade, podvádí a tvůrci jakoby se předháněli v tom, kdo které postavě vštípí víc výstředností. Nicméně funguje to. Minimálně první série je nadprůměrnou zábavou s překvapivě konzistentní úrovní jednotlivých dílů. Další dvě série jsou o něco horší, avšak stále velmi solidní. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál! Dlouho jsem hledala něco, co mě chytí hned v prvním díle a tady se tak stalo. Po první sérii můžu říct, že je to naprostá bomba! Nechybí tady vůbec nic. Zábavy je nadbytek a tak to má být. Opravdu mě to dostalo. Všechny postavy jsou úžasné; není snad ani jedna, která by mi v něčem vadila. Awesome! ()

Reklama

Scar 

všechny recenze uživatele

Geniálne charaktery a stále tempo, poriadne zapletené zvraty a absurdné príbehy, nikdy však nie divadelne zdramatizované a prehrávané. Otec rodiny je sfilmovaný Homer Simpson, to mi nikto nemôže oponovať. Každé z detí ich situácia poznačila iným spôsobom, čo tvorí širokú paletu porúch osobnosti a deliktov. Okrem propagácie marihuany nemám čo vytknúť, pretože všetko napísané sa drží aj v ôsmej sérii. To sa nevidí často. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

DOKONČENO. Na poli všemožných namixovaných žánrů napříč obrovskými kvanty seriálů by jen tak někdo nepředpokládal výskyt prachobyčejného dramatu, které není žádnou akční podívanou, reklamou na přehnané vědeckofantastické nesmysly či opačný fantastický návrat do fiktivního středověku plného magie a draků. Shameless alespoň v mých očích dokázali uspět bez jakékoli nápomoci přehnaného CGI či zběsilého tempa a skrze desetiletou odyseu jedné chudé rodiny z Chicaga mi doručili více než stovku hodin dojímání, pochopení, soucítění, ale i občasného závidění či stoprocentního pobavení. Provázeli mě po celou střední i kus vysoké a jen za to jim ve velkém děkuju! ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pouze dva díly, ale musím říci, že tohle je randál.... Totální výsměch všem navoněných hvězdám a seriálům, které se snaží ukázat, jak dokáže být strastiplný, neohleduplný a nepochopitelně nelogický život v lidské společnosti, když jste social victim. První i druhý díl mě naprosto odrovnaly a moc zaujaly....jedeme dál.... A navíc to zasiflený šikágo..... ()

Galerie (1 782)

Zajímavosti (13)

  • V 6. epizodě 1. série, když je celá rodina v kuchyni a děti se chystají do školy, se z ničeho nic v jednou záběru na stole objeví červená miska se lžící. V dalším záběru na svém místě není a v dalším zse ano. (Agita)
  • Tvorcovia chceli do hlavnej role obsadiť Woodyho Harrelsona, ten mal však nabitý diár. (Zdroj: Eurotelevizia) (kacer4)
  • Na zdi hospody "The Alibi Room", kam Frank (William H. Macy) pravidelně chodí, vysí světelná reklama "Pilsner Urquell". (Cliff Booth)

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama