Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer 2
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Videa (67)

Trailer 2

Recenze (162)

mirak2 

všechny recenze uživatele

Zial, v seriali absentuje akykolvek dej a vacsina je postavena na tom, ze Frank lezi spity v obyvacke, Frank lezi spity v kuchyni, Frank lezi spity v kupelni, Frank lezi spity na barovom pulte v krcme, Frank lezi spity na lavice v parku a vsetci si do neho radi kopnu. Prezivanie rodiny zo dna na den nie je dej, nie je to ani extra vtipne, skor depresivne a nebyt skvelych postav a ich vybornych stvarneni, tak by som to prestal pozerat po 3 dieloch. PS: Fiona je krasna a Karen je nadherna. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Snad jediný člověk, který mi z britského osazenstva chybí, je James McAvoy, protože tady tenhle Steve mi prostě moc nesedl. Ale zase se hodí k Fioně. A když už jsem u těch postav, tak jednoznačně nejvíc mě baví linka Ian(a) (a ne, není to jen proto, že je zrzek :D - i když tím sympatie znásobuje). Jo a bez Lipa, to by nejspíš seriál spadl o hodně níž. Co se tedy jej samotného týče, seriálu myslím, tak hození si jej do oblíbených by mělo říct vše podstatné ne? Potenciál rozjetých příběhů je s každou sérií větší a vše prostě padne. Čtvrtá série se rozjela božsky, nenapodobitelné postavy a Carl! Když jsem psala o tom, že mám oblíbené dějové linky, tak teď se rozdíly maximálně smazávají a těším se, jak to letos dopadne. ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Shameless je jedným z tých seriálov, ktoré vás chytia a nepustia. Za x rokov sledovania mi všetky postavy prirástli k srdcu, až na Debbie, ktorá mi väčšinu času liezla na nervy. Každá z postáv prešla neuveriteľnou cestou a ich prerod bol fascinujúci. V každej sérii ma bavil niekto iný, no v poslednej to bol Carl, ktorý sa podľa mňa najviac posunul. Posledná séria, ktorá vznikla počas pandémie, bola pre mňa peknou rozlúčkou. Mrzí ma však, že príbehy skončili, pretože by som s nimi pokojne vydržal ešte ďalšie dve série. Posledná časť s Frankovým "poletovaním" nemala chybu. Aj oko sa mi zalesklo. Bola to jazda. "We are Gallaghers." ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Tož šel jsem do toho jen a pouze kvůli vnadům a kráse Emmy Rossum, kterou jsem byl okouzlen v Comet a toho se mi dostalo měrou vrchovatou. Navíc sledovat osudy téhle povedené rodinky se všema průserama a sračkama co se kolem nich dějí je fakt zábava....po první sérii bych řek, že fuckin awesome a čeká mě teda fuška jak se dívám na to kolik je sérií, bo tohle se nedá přestat koukat a nejen kvůli křivkám a bradavkám hlavní hrdinky. :-) ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Plusy: Nemorální, obhroublá a lascivní, ale pořád rodinná dramedie. Občas se nebáli dotknout až tragikomedie. Nádherná Hamptonová (V). Sympotrans Trevor. Mezi: Z principu Frank (jinak okouzlující Macy), přechcávač všeho a všech (vč. gay a ex-gay aktivistů). Často ufňukaná "dobrá špatná holka" Fiona (Rossumová). Jako vždy výborná Cusacková, ovšem ve velmi bizarní roli. Romance "Gallovich" - fascinující vývoj, ale na jedné straně maniodepresivní psychotik, na druhé agresivní kriminálník. Drsná ukrajinská štětka zn. Světlana. Mínusy: Taky se na to dá koukat jako na nemístnou romantizaci lůzy. Lip (White). Ještě jsem nepřestal trnout, co vyroste z Carla. Hodnocení po 7 sériích: 78%. ()

Galerie (1 782)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně, kdy Carl (Ethan Cutkosky) nabourá Ferrari, je vidět, že než auto nabourá, tak už je auto bourané. (Zek)
  • Canaryville, což je místo, kde rodina Gallagherových bydlí, se nachází na jižní straně Chicaga. (michalkubat4)
  • V 6. epizodě 1. série, když je celá rodina v kuchyni a děti se chystají do školy, se z ničeho nic v jednou záběru na stole objeví červená miska se lžící. V dalším záběru na svém místě není a v dalším zse ano. (Agita)

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama