Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Videa (67)

Trailer

Recenze (156)

evanka 

všechny recenze uživatele

Nekorektní seriál plný sexu, hulení, chlastání a sprostých slov. Nic tady není tabu. Je to vtipné, často trochu přehnané až absurdní, postavy a charaktery dobře vykreslené a všechno to skvěle funguje. Každá z postav je úplně jiná, něčím zajímavá a je se rozhodně na co koukat. William H. Macy výborně předvádí nechutného, odporného alkoholika a trosku. Ač je to všechno vykreslené s nadsázkou, nejde seriál jen po povrchu, ale dokáže se trefit i docela hluboko, až z toho člověka zamrazí. ()

Scar 

všechny recenze uživatele

Geniálne charaktery a stále tempo, poriadne zapletené zvraty a absurdné príbehy, nikdy však nie divadelne zdramatizované a prehrávané. Otec rodiny je sfilmovaný Homer Simpson, to mi nikto nemôže oponovať. Každé z detí ich situácia poznačila iným spôsobom, čo tvorí širokú paletu porúch osobnosti a deliktov. Okrem propagácie marihuany nemám čo vytknúť, pretože všetko napísané sa drží aj v ôsmej sérii. To sa nevidí často. ()

Reklama

Adm.Nelson 

všechny recenze uživatele

Počas tretej série mením hodnotenie z 5 na 4, veľa vecí mi príde umelo vykonštruovaných a dosť nereálnych, ale stále ma to dosť baví. Moji favoriti sú Lip, Sheila, a dvojka Kev/Veronica. Tiež ma doteraz veľmi zaujímalo dianie okolo Stevea (Jimmyho), no čím ďalej, tým viac sa to zvrháva na frašku (hodnotené po 6.dieli 3.série). Uvidíme, ako ďalej. 8/10 ()

zuza99 

všechny recenze uživatele

Sprostý, nechutný, šokující, vtipný, smutný. Britskou verzi jsem bohužel neviděla, no ale ta americká je neskutečně dobrá. Po skončení dílu jsme se nemohla dočkat dalšího. Frank a jejich matka mi strašně vadí, scény s nimi musím občas i přetočit. Můj nejoblíbenější Gallagher je Lip. Ani nemůžu spočítat, kolikrát za jeden díl, jsem z něčeho v šoku, znechucená apod. Za ten rok co se Shameless nevysílá, člověk úplně zapomene, jak geniální seriál to je. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jediné opravdové charaktery jsou Fiona, Lip, Kevin a možná Ian, V, a částečně Debbie. Většina ostatních jsou jen pitvořící se karikatury jejichž chování je naprosto bez vývoje... Největší průser seriálu vidím v postavě Franka. V celé show má obrovský prostor a díky Macyho známému xichtu na sebe strhává strašně moc pozornosti, přitom je to ale ta nejplošší postava ze všech. Naprosto dvourozměrný debil kterého divák prokoukne za prvních pár dílů a pak už se jen zase a znova "baví" tím jak Frank nepřekvapí...a on opravdu nepřekvapí. Za celé čtyři série dojde jen na jeden malý nesobecký moment (který ale nakonec stejně vyšumí do ztracena) toť vše. Ve všech ostatních případech je vždy otravně průhledný a předvídatelný.... Každá série má jeden, moožná dva silnější momenty kdy má člověk pocit, že kouká na něco s přesahem-a to je zatraceně málo. Z 90% je to jen každodenní kolotoč pachtění se za žrádlem a sexem.. Chvilkama je to zábavné, chvilkama únavné.. Naštěstí velký počet postav zaručuje, že většinou alespoň jedna řeší něco co diváka udrží u obrazovky.... Čekal jsem víc. ()

Galerie (1 782)

Zajímavosti (13)

  • „Frank je neustále naliaty, takže ho hrám najmä mimikou a gestami. Moja mama si zvykla vypiť a vtedy robila najsmiešnejšie grimasy na svete," vyjadril sa o svojej postave a inšpirácii William H. Macy. (Zdroj: Eurotelevizia) (kacer4)
  • Ve scéně, kdy Carl (Ethan Cutkosky) nabourá Ferrari, je vidět, že než auto nabourá, tak už je auto bourané. (Zek)

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama