Reklama

Reklama

Titanic II

  • Česko Titanic - historie se opakuje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (203)

curunir 

všechny recenze uživatele

,,ZDÁ SA, ŽE HISTÓRIA SA OPAKUJE." __ A Asylum svojim verným naservírovalo ďalšiu ,,neotrelú" chuťovku. Ich filmy sa tu zväčša pohybujú v číslách okolo 20% a tak som od tunajších len 5% čakal niečo naozaj nepozerateľné. A ľaľaho ... nakoniec sa z toho vyliahol jeden z (naj)lepších filmov štúdia. Samozrejme, Titanic II je z drvivej časti tak demetne nakrútený až je to skvelé a najviac som sa bavil pri rôznych odkazoch na Cameronov opus. Snáď vyvstáva otázka, či len nie je na škodu veci poznanie najslávnejšie filmu o najslávnejšej námornej katastrofe, alebo aj samotnej skutočnosti bez znalosti filmu? Toľko filozofovania. Titanic dvojka má solídne tempo a tomu tiež odpovedajúcu príjemnú stopáž (presne 83 minút), aké-také triky, hudbu s občasnou inšpiráciou Hornerom a celkovou inšpiráciou ,,predchodcu" a ako aj užívateľ ,,pájab" poznamenal pekný nehappyend, kde by sa možno dal badať aj náznak akejsi myšlienky. Neviem či a kedy ešte si film pozriem, ale ak áno, hviezdičku navyše má silne istú. (202. hodnotenie, 23. komentár k filmu) ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Ze začátku je třeba upozornit na fakt, že se nejedná o pokračování známého příběhu, ale o označení věrné kopie legendární lodě. A protože se jedná o Mockbuster a výtvor filmového studia Asylum, je jasné, jak to celé bude vypadat. Logika je zde sprosté slovo, digitální efekty jsou tu tak hrozné, že snad takové nebyli ani v prvopočátcích, dialogy zřejmě vymýšleli (s prominutím) nesvéprávní jedinci a děj tak hrozný, že to nemá ani cenu komentovat. Zkrátka hrůza, děs, fantas magorie. Nohy na ramena a pryč od toho. ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

Obsahuje SPOILER! U tohoto filmu by se dalo slovo "katastrofický" vyložit ve dvou významech.. Samozřejmě pojednává o katastrofě.. Ale i sám o sobě je taková malá filmařská katastrofa, takže teď nevím, jak to tedy tvůrci mysleli.. Největší katastrofou byl určitě začátek.. Velmi nepříjemné postavy a ta nejhorší grafika, jakou jsem kdy viděla (to i Ed Wood na tom byl v tomto ohledu lépe).. Hlavně to praskání Grónska stálo za to! No dobře, potěšilo mě ale, že tento Titanic byl originální alespoň v tom, že nenarazil do ledovce, nýbrž ledovec narazil do něj.. Ale abych jen nekritizovala, tak ke konci filmu se ulízaný frajírek transformoval ve statečného hrdinu a pokusil se zachránit dvě kočky.. Bohužel Kelly skřípl Hayden do dveří, aby mohl být s Amy sám.. Nedivím se mu, ale docela mě to mrzelo (=pro mě jediný smutný moment). Pak se s ní zavře do skříně, navleče ji do neoprenu a slíbí ji, že až se utopí, tak po jejím vysvobození opět ožije.. Slečně bohužel nedošlo, že jí lhal.. I když v tu chvíli, kdy ho oživovala, jsem si říkala, že to bude fakt konec, jestli se probere.. Naštěstí se tak nestalo a proto zůstávám u té 1*, jelikož v druhé části filmu jsem se celkem bavila! ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Titanic byl jen jeden. Z úcty k pasažérům legendární lodi si název Titanic II mohli tvůrci raději odpustit. Ovšem, název vydělává a samozřejmě působí jako reklama k nezaplacení. Musela jsem si několikrát přehrát pasaž, kdy jeden člen posádky říká, že voda má -56 stupňů a tváří se o toho absolutně normálně. Já jsem myslela, že jsem se přeslechla. Jak někdo může takovou blbost vůbec vyslovit. Tohle ale nebyla jediná věc, která mi na tomhle skvostu vadila. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak to mi ho „vyndej“. Asylum už vážně upadlo na absolutní dno a dělá si prdel i z něčeho takového jako je zkáza Titaniku. Kdyby raději místo těch vyhozených peněz za céčkové herce a téměř neznámé často polonahé krasavice, investovali peníze raději do alespoň trochu normálního scénáře, udělali by daleko lépe a věřím, že by vydělali i mnohem větší prachy. Ale tahle společnost to je jen stroj na výrobu neskutečných paskvilů s minimálním rozpočtem. Nikoho už tedy ani moc nepřekvapí, kolik totálních píčovin se ve scénáři objeví, stejně jako nelogických kopanců, podprůměrných digitálních výkonů a směšných hereckých výkonů. Nerad to říkám, ale na tuhle sračku asi nějakou dobu nezapomenu, díky několika stupidním scénám a již zmíněnému dementnímu scénáři…Tu jednu dám za těch pár pěkných holek a fakt, že ten blonďáček nakonec fakt chcípnul…10% víc ani omylem! ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Navzdory obecnému předpokladu diváků nemá Titanic II představovat pokračování Titaniku (1997). Film je pojmenován podle ústřední lodi, přestože komerční kalkul společnosti Asylum je zde naprosto čitelný. (L_O_U_S)
  • Na jedné z obrazovek můžeme po zásahu ledovcem spatřit informaci, že byl překročen „Ismay-Rosejackův práh“. Jedná se o odkaz na J. Bruce Ismaye, předsedu společnosti White Star Line v době plavby původní lodi, a na ústřední mileneckou dvojici v Titaniku (1997). (L_O_U_S)
  • Natáčelo se v Los Angeles a blízkém okolí. Některé scény byly natočeny na lodi Queen Mary. (Cheeker)

Reklama

Reklama