Reklama

Reklama

Ned si žil spokojeným životem na bio farmě po boku své hippie přítelkyně, dokud jej však jeden nerozvážný incident s marihuanou na farmářském trhu nedostal za mříže. Po návratu z vězení se nastěhuje ke svým sestrám... V žádné rodině nesmí chybět – černá ovce, která je vždy o pár kroků pozadu. Zvláště pak, má-li si dát do pořádku život. Pro sestry Liz, Mirandu a Natalii je to jejich věčně pozitivní bratr Ned, bývalý majitel organické farmy, jehož neskonalá ochota spoléhat se na poctivost lidstva způsobuje jeho osobě nemalé problémy. Normálně by byl naprosto nepoužitelný, ale jednou je to jejich bratr, takže když ho opustí přítelkyně a vyhodí ho z farmy, jsou to opět sestry, kdo zavelí k záchraně. Každá ho u sebe nechá nějakou dobu bydlet, ovšem bratrova neotřesitelná víra v naprostou upřímnost jim obrátí životy vzhůru nohama. Avšak i díky tomu si všichni v rodině nakonec uvědomí, že jeho víra v lidi kolem sebe není zas až tak hloupá. (HBO Europe)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (194)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Moc chci nepotřebovat peníze, být energeticky i potravinově soběstačný a říkat lidem pravdu do očí. Asi bych pak žil na samotě daleko od civilizace s nějakou přítulnou ovečkou, ale když to vyšlo Nedovi, tak proč by to nemohlo vyjít mně? Asi proto, že nežiju ve filmu, ale uprostřed chvalozpěvu na prachy. Ono je to vlastně jedno, protože tahle pohodovka mě hodně bavila a tak ve své přirozené naivitě mohu doufat, že spustí alespoň vlnku upřímnosti, která zlepší život na tomto světě. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nezávislá Amerika jednou překvapí, podruhý odpudí, potřetí donutí k spánku a po čtvrtý byste si u ní nejradši podřezali žíly. Ta čtvrtá možnost je sice dost nereálná, protože Američani, když ty svoje nezávisláky točí, tak to většinou natočí s nějakým tím pozitivním závislákem, co ve filmu zvedne náladu, aby měli jistotu, že si toho místní Amerikáni všimnou. Tady Paul Rudd předvádí super výkon a ani Zooey Deschanel se nezapře. Celkově bych řekl, že příběh má štěstí na herce, protože se jich tam vystřídá vcelku slušná várka a u všech mám při sledování takový ten příjemný pocit. I tak je ale film takovou tou pohodovkou, který Vám ukáže životní moudra, o kterých už dávno víme a životní příběhy, o kterých jsme již několikrát slyšeli. Dokáže ale svým způsobem bavit a tím si ho dokážu vážit. ()

Reklama

Kurikmoon 

všechny recenze uživatele

Dlho som uvažoval nad tým či nedať 4. Zatiaľ som sa nerozhodol. Avšak rozhodne je to dobrý a pozitívny film, ktorý poteší. Žiadna tuctovka. Sledovať dobráka a jeho úprimné konanie vo svete drobných klamstiev, pasivity, či bezohľadnosti a karierizmu... To sľubuje milé situácie, pri ktorých sa pobavíte. Rozhodne odporúčam. Ruddovi rola sadla (nehral sám seba? =)) a i ostatní herci mi pomáhajú tak, aby Vám čas pri filme príjemne odsýpal. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Beznadějný trouba -nebo spíš náš blbej brácha (ty české překlady názvů...) jsem chtěl zkouknout už dříve,ale odrazoval mě zdejší popis ze kterého jsem získal dojem,že to bude plačtivé drama a nebo smutný film o jednom člověku ,kterému nikdo nerozumí,ale dost jsem se spletl a film mi hodně sednul.Příběh o Nelovi,který si žije pohodový život mezi rostlinami s přítelkyní na farmě a jeho věrným psem a zároveň strašně moc na dnešní dobu věří lidem a je k nim hodně upřímný na zavede do jednoho jeho všedního dne kde na trhu prodává svojí vypěstovanou zeleninu a ovoce,ale jaksi uvěří místními policistovi,že si jen tak přišel kvůli ulevení koupit od něho trávu...Nel mu uvěří,ale policajt ho zavře a tím se roztáčí spirála ,která nám ukáže jak si Neda přehazují matka (u které nechce bydlet sám Nel) a všechny jeho sestry.Nel kvůli svým vlastnostem přinese sestrám nejednu nelehkou situaci :-))).Tak trochu se ve svém životě cítím jak Nel a tím pádem mě film bavil a až to,že některé scény mohly být absurdnější jiné zase vtipnější či dojemnější tak za mě celkově dávám 80 % a čtyři hvězdy. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Trochu komedie, trochu rodinné drama, ale výsledek je výborná směs. Paul Rudd, který mi zde lookem připomínal Ježíše, se skvělě hodí na roli dobráka, kterého všichni využívají. Jeho dvě sexy sestry, Elizabeth Banks a Zooey Deschanel, která zde opět hraje holku od podlahy, což se mi mimochodem dost líbilo, do příběhu také skvěle zapadli a i když někdy působili až otravně (hlavně Liz), tak nakonec jste je stejně museli mít rádi. Natáčení muselo být neskutečně zábavné, což dokazují na konci zkažené záběry, jenž v komedii vždy rád uvítám. Co víc dodávat, prostě takový film na odpočinutí a vypnutí mozku. Víc takových! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Rashida Jones a Paul Rudd si spolu ve filmu Kámoš k pohledání (2009) zahráli pár. Zde Rashida Jones hraje přítelkyni Nedovy (Paul Rudd) sestry. (žvanimírek)

Reklama

Reklama