Reklama

Reklama

Ned si žil spokojeným životem na bio farmě po boku své hippie přítelkyně, dokud jej však jeden nerozvážný incident s marihuanou na farmářském trhu nedostal za mříže. Po návratu z vězení se nastěhuje ke svým sestrám... V žádné rodině nesmí chybět – černá ovce, která je vždy o pár kroků pozadu. Zvláště pak, má-li si dát do pořádku život. Pro sestry Liz, Mirandu a Natalii je to jejich věčně pozitivní bratr Ned, bývalý majitel organické farmy, jehož neskonalá ochota spoléhat se na poctivost lidstva způsobuje jeho osobě nemalé problémy. Normálně by byl naprosto nepoužitelný, ale jednou je to jejich bratr, takže když ho opustí přítelkyně a vyhodí ho z farmy, jsou to opět sestry, kdo zavelí k záchraně. Každá ho u sebe nechá nějakou dobu bydlet, ovšem bratrova neotřesitelná víra v naprostou upřímnost jim obrátí životy vzhůru nohama. Avšak i díky tomu si všichni v rodině nakonec uvědomí, že jeho víra v lidi kolem sebe není zas až tak hloupá. (HBO Europe)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (194)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ke snímku "Our Idiot Brother" jsem přicházel jednoznačně s despektem. Paul Rudd, i když jsem jeho postavu v "Přátelích" měl rád, mi jako herec v dalších komediálních rolích prostě nesedl. "Tohle je ráj" byl vskutku příšerný film, na druhou stranu za to mohla i Jennifer Aniston, která neumí hrát, anebo prostě jenom nechce. Vlastně nemusím, protože v podobných filmech se od podobných hereček neočekává nic jiného, než že budou pěkné. S Jennifer jsme se zde nesetkali, ale čekala nás poměrně silná ženská ekipa. Elizabeth Banks, Zooey Deschanel a ani Rashida Jones mě nedokázaly přesvědčit, že to bude dobrý film. Jenže člověk by neměl mít předsudky. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/our-idiot-brother-45.html ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Není to kdovíjak chytrý film, ale to asi ani nikdo nečekal. Místo toho jde především o kritiku dnešní společnosti a bohapustou zábavu. A ta se teda povedla jaksepatří! Dlouho jsem se tak nezasmál geniálně postavenému situačnímu humoru, který měl na svědomí jeden jediný idiot, který si s nám ale bez problému vystačil celý film. Parádní pohodový relax. 90% ()

Reklama

6thSun 

všechny recenze uživatele

Další variace na téma měkkosrdcatý a skrz naskrz dobrácký týpek. V reálném životě bych s takovým člověkem rád pobyl, ve filmu ale jeho existenci tolerovat nehodlám, neboť znamená obrovský scénáristický cheat, který navíc v tomto případě není obalen dostatečně zajímavým příběhem. 40% ()

Thomick odpad!

všechny recenze uživatele

Hustý. Asi po pěti minutách jsem si řekl, že jestli to opravdu skončí tak, jak to skončit nejspíš "musí", tak půjde o sračku gigantických rozměrů. A hle! (Bylo to ještě horší). Každopádně jestli máte chuť potkat nejprvoplánovější vtip galaxie (pes Willie Nelson) a neskutečně tragicky vykreslenýho "idiota", ve kterym by se beztak - nejmíň kousíčkem - našel kdokoliv z nás (takže fakt stěží pochopíte, proč že ho má celý okolí za naprostýho imbecila, co si ani zadek sám nevytře) ... tak směle do toho! Vážně nechápu, jak se takový jména mohly tomuhle bezcennýmu projektu vůbec upsat; čimž teda ale rozhodně nenarážim na čim dál votravnější Zooey - ta tam naopak pásla dokonale. ()

Kurikmoon 

všechny recenze uživatele

Dlho som uvažoval nad tým či nedať 4. Zatiaľ som sa nerozhodol. Avšak rozhodne je to dobrý a pozitívny film, ktorý poteší. Žiadna tuctovka. Sledovať dobráka a jeho úprimné konanie vo svete drobných klamstiev, pasivity, či bezohľadnosti a karierizmu... To sľubuje milé situácie, pri ktorých sa pobavíte. Rozhodne odporúčam. Ruddovi rola sadla (nehral sám seba? =)) a i ostatní herci mi pomáhajú tak, aby Vám čas pri filme príjemne odsýpal. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Rashida Jones a Paul Rudd si spolu ve filmu Kámoš k pohledání (2009) zahráli pár. Zde Rashida Jones hraje přítelkyni Nedovy (Paul Rudd) sestry. (žvanimírek)

Reklama

Reklama