Reklama

Reklama

Lidská stonožka 2

(festivalový název)
  • Nizozemsko The Human Centipede II (Full Sequence) (více)
Trailer 1
Nizozemsko / Velká Británie / USA, 2011, 88 min

Obsahy(1)

Příběh s filmem Lidská stonožka koluje světem a pro jednoho šíleného maniaka to znamená motiv. Psychopat měl nejprve pouze úchylné a zvrácené představy, např. sex s posledním článkem, ale teď se rozhodl, že zajde dál. Spojí dohromady více článků... (StrYke)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (487)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Jako vždy jsem si před spustěním filmu připravil jídlo. Znáte to, takové to dobré papání. Ano, přiznám se, já jsem u Human Centipede II jedl. Asi 50 minut sledujeme oplzlého tlusťocha, který pracuje jako hlídač v garáži. Tam také připravuje svůj plán, vytvořit z 12 lidí lidskou stonožku. Vidíme jeho život, jeho krásný vztah s matkou :-) , jeho hnusné, odpudivé tlusté tělo. (Začínám držet dietu!) Pak 30 minut koukáme na nářky obětí. Slizoun ale není doktor a tak spojuje těla amatérsky. Co říct závěrem? Není to horror, ale zvrhlé fekální choutky vrhnuté na černobílé filmové plátno. A všude kolem hnusná špína a fekální sračky! Ztotožňuji se s hodnocením v ostatních zemí, kde má film nanejvýš 40%. Já to tvrdím celou dobu, že náš národ není normální. ()

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohý, debilní, zoufalý a obscénní. Tom Six bude na 100% úchylný prase a divím se, že tyhle jeho humusy někdo vydá a dá do oběhu jako “film“. Je to prasácká analýza mozku jednoho nechutnýho dobytka. Podobný snímky si na černých trzích zřejmě podsouvají pod pultem různí koprofilové aj. úchylové. Je nutné onu mimo jiné, úchylnou obscénní rozkoš z výkalů (Koprolagnie) ukazovat světu v něčem, co nazýváme Horor? Tohle není horor, ani thriller, je to vulgární, úchylná prasárna, která nemá v kinech, na DVD, blu-ray aj. co dělat. Pokud má někdo potřebu tyhle filmy sledovat, tak je tak jako tak ztracená existence a musí v něm dřímat něco stejně perverzního. Být tu možnost zařazení režiséra mezi neoblíbené nebo jiná volba jeho označení, jako nežádoucího, už by tam byl s plnou parádou (i když...nazývat takového člověka režisérem, je výsměch do tváře všem, kdo se režií zabývají a živí). Rozhodně jedna z nejhorších věcí, kterou jsem v životě viděl (ono viděl... jen těžko jsem dal tak 50 minut a zbytek po skocích přejel, abych o tom s klidným svědomím mohl něco napsat). Tom Six = Už nikdy víc! = odpad! Rozhodně nedoporučuju žádnému normálnímu člověku. Nahaté ženy a dokonce i ty těhotné (pokud máte tu potřebu) můžete vidět v pornu nebo jiných ne tak perverzních filmech a hnusnýho, oplzlýho tlusťocha snad nechce vidět nikdo…První díl jsem neviděl a ani to nehodlám napravit. Pro představu slouží těch pár momentů, které jsou z prvního dílu vidět ve dvojce a to už je až dost. Podobný hnusy by měly skončit tam kde začaly a to v hlavě takových existencí, jako je Tom Six! ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Rovnako ako pri prvej časti, tie 3* hlavne za nápad. Filmové kvality na hrane, ešte trošku viac depresia, bola by to už nuda. Hlavný hrdina sa ovšem vydaril, hlavne jak si ho všimne to dievča na toalete a okomentuje to slovami "masturbuje tam nejaký trpaslík", to som vyprskol smiechom. Neskutočne slizký malý humusák, s fajn maminou, takou pri zmysloch a ojedinelými záľubami... Six si vlastne zobral k srdcu pravidlá sequelov a iba násobil svoj predchádzajúci film, čiže viac výtokov (aby som to zovšeobecnil), násilia, samoúčelnosti a stonožka má viac nôh a tak, ale keďže najlepšiu scénu (auto) mi prezradil dopredu kamarát, nejak výraznejšie ma to nešokovalo. Ale treba byť pripravený. PS: Vzhľadom na výroky pána režiséra, o najoplzlejšom a najškandálnejšom filme všetkých čias (tretia časť), rozmýšlam čo nové sa dá ešte na túto tému vymyslieť. Kresťanská komédia asi nie :) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Natočil Tom SIx prasácký meta horor o tom, že sledování prasáckých hororů dělá z neškodných úchylů nebezpečné psychopaty? Nakonec asi ne, protože poslední scéna (alá nejklišovitější pointa na světě) umožňuje přesně opačné čtení. Budu nejspíš jedním z mála, komu se více líbil první, krotší díl. Ten byl spíše o obětech - dokázal jsem s nimi pořádně soucítit, jejich smutný osud mě v závěru spolehlivě psychicky zdeptal. Oproti tomu dvojka se celá točí jenom kolem hlavní úchylné postavy, o obětech se člověk nedozví vůbec nic. První díl tak lépe funguje jako horor s příběhem, dvojka je spíš taková sonda do úchylné mysli - což neříkám, že je špatně - jen mi to osobně méně vyhovuje. Martin (ona hlavní postava) je zahrán velmi přesvědčivě odpudivě, což je jedna z věcí, které má jednička a dvojka společné. Tom Six má asi na správné úchyláky čuch. Ostatní herci nicméně slabí, natočený to taky není nijak extra ... ale ok, stojí to na brutalitě a hnusu, a ty fungují správně. Takže taky čtyři hvězdy, ale rozpačitější než u jedničky. PS: Jestli bude trojka ještě více meta, takže v ní třeba nějaký pohoršený filmový kritik k sobě přišije režiséra Toma Sixe, Dietera Lasera (doktor Heiter z jedničky) a Laurence R. Harveyho (Martin z dvojky), dám tomu pět hvězd ať to bude natočený sebehůř :-D Edit: Zpětně snižuju hodnocení na 3*, vzpomínka na film vyprchala překvapivě rychle. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Nevyhnutelný následek velkého haló, které následovalo po uvedení prvního dílu. Tom Six pustil svou úchylnou fantazii ze řetězu a dal fanouškům nápadu o lidské stonožce to, co si žádali. Vznikla drastická a fekáliemi potřísněná prasárna bez děje, již si mnoho lidí zřejmě užije a další množství jiných lidí ji s neskrytým odporem zcela zatratí. Pro mě je tohle přesně ten druh okrajové filmové zábavy, který opravdu nevyhledávám, a nemám potřebu se k tomu ještě někdy vracet. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (16)

  • Blu-ray vydání trilogie Lidská stonožka z roku 2015 obsahuje barevnou verzi 88minutového sestřihu tohoto dílu. (LUKICKK)
  • Dalším faktorem, proč by tohle stvoření (Lidská stonožka) podle Dr. Phillipa Coakleye dlouho nevydrželo, jsou nemoci. „Je tam hrozných bakterií, které jsou původem z tlustého střeva, jako třeba E. coli, které způsobují silný průjem a krvácení, když se vám dostanou do žaludku. Všichni by měli neustále zvracet a měli by trpět průjmem.“ [Zdroj: vice.com] (pornogrind)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 8. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (ČSFD)

Reklama

Reklama