Reklama

Reklama

Lidská stonožka 2

(festivalový název)
  • Nizozemsko The Human Centipede II (Full Sequence) (více)
Trailer 1
Nizozemsko / Velká Británie / USA, 2011, 88 min

Obsahy(1)

Příběh s filmem Lidská stonožka koluje světem a pro jednoho šíleného maniaka to znamená motiv. Psychopat měl nejprve pouze úchylné a zvrácené představy, např. sex s posledním článkem, ale teď se rozhodl, že zajde dál. Spojí dohromady více článků... (StrYke)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (485)

Rocky62 odpad!

všechny recenze uživatele

Vlastně se to týká i první sto...tedy šestinožky, ale vzhledem k těžkým nechutnostem, které se rejža rozhodl do filmu zakomponovat jsou už bohužel takového rázu, že se nabízí otázka, zda je nejen režisér duševně v pořádku, ale i sám divák. Buď tu tedy máme jen extrémně úchylný psycho horor, který slouží jako indikátor, kolik je na zdejší databázi úchyláků, a nebo jsme jen poněkud nepochopili, o co tu šlo. Každopádně mě to šití dršek k prdelím skutečně nebavilo a doufám, že se všichni zúčastnění úspěšně vyléčí...vlastně i já bych se měl asi léčit. -40% ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Moc velké ambice jsem od druhé stonožky neočekával, ale byl jsem velice a mile překvapen, že mě svojí "hororovou" atmosférou druhý díl přímo uchvátil! Nicméně jako celek je to perverzní a nehorázně šílená gore záležitost, ale rozhodně dvakrát tak kvalitnější jak první díl, už jen díky té skvělé atmosféře. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

S velkým překvapením musím konstatovat, že dvojka překonala jedničku, a to ve všech ohledech. Jen se divák musí připravit na to, že je prostě jiná. Místo nacistického doktora tu máme postavu Martina - malého, upoceného tlouštíka, o jehož vztahu s matkou a osobních pohnutkách by šla sepsat kvalitní slohová práce. Jako fanoušek prvního dílu si poctivě střádá tucet obětí, aby vytvořil dílo estetičtější než jeho filmový vzor. Když však pochopí, že to nepůjde tak čistě chirurgicky, volí osobitější, o dost drastičtější metody. V závěrečné třetině pochopíte, proč Tom Six zvolil tentokrát černobílou formu. Abnormální množství krevních a fekálních tekutin se tu dá měřit na litry, až se slabším povahám budou obracet žaludky. Vidět tenhle masakr v barvách by bylo předimenzovaným prožitkem. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Těžko věřit, že má film na svědomí tentýž člověk, co stál za jedničkou. Zatímco ta byla celkem uvěřitelná a člověka až znervózňovala, její pokračování je jen změť hoven! A to nejen doslova. Hlavní hrdina/záporák je naprostej úchyl, ale především dement, který od první minuty jedná takovým stylem, že by ho odhlalil i naprostej nýmand, co nikdy nedodělal policejní akademii. A stejně jako on jsou dementní i jeho oběti, který za celej film nehnou brvou a prostě si čekaj na smrt. A stejně dementní (možná ještě dementnější než vše předchozí) je samotnej děj, kterej je plnej takovejch nesmyslů a logickejch (a hlavně anatomickejch) děr, že z toho zůstává až rozum stát a divák je nad vším tím humusem, kterej je produkovanej na úkor uvěřitelnosti, tak nasranej, že má sto chutí to vypnout a udělat stonožku z manželů Sixových (kteří už si někde po baráku něco takovýho určitě vypěstovali, jináč není možný, aby furt cucali z prstu takovýhle hovadiny...). ()

AppleCore odpad!

všechny recenze uživatele

Napsal jsem to u Martyrs, fláknu to i sem: Tuhle věc si dejte do black listu všeho, co nikdy v životě nechcete vidět! (jste-li normální) A vy, co už jste to viděli a nedali odpad, přehodnoťte situaci, protože je zaručeně něco špatně. Film, jehož umělecká hodnota je natolik nulová, že i poslední díl Saw působí oproti tomu jako inteligentní oscarovej velkofilm. Čumět devadesát minut na tlustýho dementa, jak v závěrečnejch čtyřiceti šije lidi hubou k prdeli, prostě neni zábava. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (16)

  • Aby se režisér Tom Six ujistil, že je Laurence R. Harvey pro svojí roli dostatečně úchylný, nechal ho před sebou znásilnit židli. (StrYke)
  • Podle doktora Phillipa Coakleye samotný herec Laurence R. Harvey vypadá divně. Centrální obezita, vypoulené oči, ten tvar obličeje... vypadá, že má nějakou chorobu. Exoftalmus, vypoulené oči, je dost častý u některých nemocí. Měsíční tvář, malý vzrůst... možná má Cushingův syndrom. [Zdroj: vice.com] (pornogrind)
  • Blu-ray vydání trilogie Lidská stonožka z roku 2015 obsahuje barevnou verzi 88minutového sestřihu tohoto dílu. (LUKICKK)

Reklama

Reklama