Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 103)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Po No Strings Attached je tu další romantická komedie stejného ražení. Jak často říkám - šablonovitá, tuctovitá, ale to u tohohle žánru není na škodu, pokud baví. Já mám sice rád i špetku originality, která tu chybí; zábava je to, řekněme, průměrná, takže vše zahraňuje hlavní herecké duo. Mila je pěnká se sexy nakřáplým hlasem, ale hlavně bezprostřední a plná energie, Justin má sice mizerné písničky, ale hraní mu jde. Je to takový milý film na sobotní odpoledne. # příběh 6 | hudba 6 | humor 5 | akce 0 | napětí 1 | pustil bych si znovu 6 ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nad výsledným ohodnocením, které se této sračce chystám udělit se nemá cenu pozastavovat. Bude to pochopitelně odpad. Odpad je také jediné hodnocení, které zde může mentálně způsobilý jedinec zanechat, tudíž se troufám za jednoho takového považovat. O mentální způsobilosti fanklubu nemá smysl ani přemýšlet. Ti jsou jasní. Podobně špatnou sračku už jsem docela dlouho nezahlédl. Docela vážně jsem uvažoval, že si ukončím trápení s pořádným předstihem a že se tahle sračka stane 3. filmem, jehož konec už se nikdy nedovím. Nestalo se. Nějak jsem to zvládl. Konec jsem sice odpočítával každou vteřinu. Nakonec skutečně přišel. Bohužel asi o 100 minut později než jsem si přál. Teď tedy ve zkratce něco o filmu. Film je totální šablonovitá sračka, kterých už byly natočeny statisíce. To žánrové zařazení mezi komedie je pochopitelně fake, ale to už mi bylo jasné dlouho před zhlédnutím, protože tyto sračky vtipné prostě nebývají. Zůstane mi tedy asi doživotní záhadou, co na těchto filmech lidi pořád vidí. Již před zhlédnutím musí být každému jasné nejenom jak to celé nakonec dopadne, ale především kompletní detailní průběh, tím myslím, že divák přesně ví, kdy se dostaví zápletka a další podobné srance. Proč se tedy vůbec na takové sračky dívat? Zbytečně se pak stane XYZ. nejoblíbenějším filmem a potom se stane ta strašlivá věc - všimnu si ho. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu byla naprosto úžasná, neustále jsem se smála a byla nadšená z toho, jakým způsobem je tohle téma podáno. Navíc to nádherné prostředí New Yorku a poté Los Angeles..bohužel, ta originalita nevydržela věčně a film se brzy octl ve starých zajetých a velice předvídatelných kolejích romantických komedií. Typické vyústění, kdy k sobě "kamarádi"začínají něco cítit, ale jeden řekne něco nehezkého o tom druhém, takže následuje přepnutí do hlasové schránky..A nakonec samozřejmě ten velký závěr, kdy máme vzdychnout nad romantikou. U jiného filmu by mi to třeba tolik nevadilo, ale tenhle zkrátka začal jinak..Škoda, jinak bych dala i 4*. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Friends with Benefits funguje v štýle vysoko nasadeného tempa - v dialógoch, v dynamike príbehu a postelových scénach (v ktorých je tam vskutku dosť). Práve "v posteli" sa bližšie zoznámime s Dylanom a Jamie, užijeme si pár dobre fungujúcich vtípkov (Justin parodujúci sám seba), dvojici držíme palce, keď im to klape, prajeme im aby sa k sebe vrátili, keď nastáva kríza a pochybnosti a v tomto tempe a zabehnutých pravidlách film funguje až do konca. Pre mňa najväčšie prekvapenia -Justin ako herec, príjemná chémia medzi Milou a Justinom. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Od Willa Glucka jsem čekal trochu víc. Friends with Benefits je naprosto průměrná romantická komedie (ač se chvílemi snaží tvářit, že není), kterou nevytrhne ani sympatická hlavní dvojice. Škoda, že nedostali více prostoru oba "ex" v podání Emmy Stone a Andyho Samberga a dokonce i Woody Harrelson byl trestuhodně nevyužitý. Casting výtečný, potenciál hrubě nevyužitý. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • Ve všech scénách, kdy Dylan (Justin Timberlake) létá letadlem, mluví o nehodě, při níž přistál kapitán Chesley Sullenberger s letounem Airbus A-320 na řece Hudson. V jednom záběru si lze všimnout, že si Jamie (Mila Kunis) prohlíží Sullenbergerovu stránku na Wikipedii. (Cheeker)

Reklama

Reklama