Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 103)

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

ONA:Čo na tom záchode toľko robíš? ON:Vieš aké je ťažké močiť, keď Ti stojí? ONA: (vidí ho ako sedí na záchode) Ty kadíš? ON: Nie! ONA: Tak prečo sedíš? ON: Lepšie sa to tak ovláda, chceš tu mať bordel?..... Miestami príliš klišoidné a obyčajné, niekedy tomu chýba iskra, občas to ukrutne stráca tempo, ale je to aj úsmevné, v rámci romantických komédií obstojne napísané, príjemné a v niektorých chvíľach výnimočné. Na večerné pozretie s priateľkou ideálne. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí naprosto trapného filmu Kamarádova holka, nemůžu jinak než tenhle film vynachválit... Velmi milé, přirozené a romantické pokoukání. Justin Timberlake hrál opravdu přirozeně a upřímně, což se mi moc líbilo a velmi mě překvapil, jak hraje. Mila Kunis je krásná a sympatická a celkově jako pár mi moc seděli. Dojemných chvilek, příjemných písniček nebo ,,vtipných rodičů" bylo ažaž, já se bavila, dojala a happáč jsme tu měli taky. ()

Reklama

Šakal 

všechny recenze uživatele

Friends with benefits, to je jasně čitelná rovnice. Sex bez citů a jakýchkoliv závazků. „Problém“ (však) nastává, pokud se (časem) dostaví city. Kdo by to byl (před shlédnutím) řekl, že tahle tuctovka (předem určená k pošlapání a rozcupování? a (ne)jeden by si myslel, že na ní nenechá jednu nit suchou) bude v mnohém pravdivější a upřímnější než snímek http://www.csfd.cz/film/265642-blazniva-zatracena-laska/, který jsem si střihnul včera a notně si tím pokazil pohodový večer. Zásadní rozdíl je v tom, že snímek W. Glucka si na nic nehraje, je bezprostřední, odsejpá (přesněji řečeno v prvních 2/3), nechybí nadhled, nesnaží se poučovat, moralizovat a jako bonus to ústřednímu duu Kunis – Timberlake náramně šlape a dvojice se bryskně doplňuje. Na což si v případě Justina (ve světle lehce podobných rolí) začínám pomalu zvykat a přestává mě (to) již překvapovat, v případě Mily je to příjemné zjištění (překvapení). Takže: u mě dobrý a to je už od nepaměti za 3*. To i přes fakt, (který zde více než výstižně popsal uživ. O*R*I*N). Na druhou stranu, i to je život. Byť pravda, dalo se k tomu ROZHODNĚ dojít s větší invencí a nadhledem a nikoliv udýchaně doklopýtat, včetně konce, vystřiženého jak z Love Actually. Přesto (v rámci žánru) já byl (převážně) spokojen a tak budu (pro tentokrát) spíš chválit. P.s. Woody Harrelson, to je kapitola sama pro sebe. Jasný důkaz toho, že není malých rolí, pouze malých herců. S ním bych snad i na ten „lov kunďáků“ zašel :-) Ikdyž, přeci jenom bych dal přednost „buchtičkám „ (přičemž, né nutně, těm krémovým). 70% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Po No Strings Attached je tu další romantická komedie stejného ražení. Jak často říkám - šablonovitá, tuctovitá, ale to u tohohle žánru není na škodu, pokud baví. Já mám sice rád i špetku originality, která tu chybí; zábava je to, řekněme, průměrná, takže vše zahraňuje hlavní herecké duo. Mila je pěnká se sexy nakřáplým hlasem, ale hlavně bezprostřední a plná energie, Justin má sice mizerné písničky, ale hraní mu jde. Je to takový milý film na sobotní odpoledne. # příběh 6 | hudba 6 | humor 5 | akce 0 | napětí 1 | pustil bych si znovu 6 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud se dva mají/nemají rádi a někoho napadne naprosto novátorská myšlenka o tom natočit film, tak u mne úspěch slaví pouze ten, ve kterém jsou oba tvorové sympatičtí, jejich chemické jiskření lze zaznamenat bez použití přístrojů a hláškovací škádlení nahrazuje jakýkoli stereotypní rozhovor. V rámci těchto kritérií si dovoluji vyjádřit svou spokojenost a pokud Mila Kunis dokáže dýmku míru bafat alespoň v poloviční kvalitě toho, co ve snímku předvedla, tak jsem ochoten před ni postavit novou výzvu. Kdo však hledá v romantické komedii něco hodnotnějšího, tak ať si dá Timberlake Kross- http://www.youtube.com/watch?v=XIr4CYFC2-E. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • Jamie (Mila Kunis) v jednej scéne spomína, že ju odpudzujú mužské nohy, pretože má nepríjemné spomienky na tie otcove. Inokedy zase hovorí, že svojho otca nikdy nepoznala. (QooBo)
  • Natáčení choulostivých scén okomentovala Mila Kunis (Jamie) slovy: „Svléknout se před Justinem mi nedělalo potíže. Nemívám problémy se sebevědomím a se svým tělem jsem maximálně spokojená. Když se však na mě upíraly zraky všech členů štábu a pomyslela jsem si na to, že mě takhle uvidí celý svět, to až tak příjemné nebylo." (Sufferer)

Reklama

Reklama