Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 102)

somnar 

všechny recenze uživatele

Will Gluck pumpuje do žánru romcom novou krev (perfektni dvojka Justin-Mila, konstantne propirajici se popkultura, ajpedy, flashmoby, ale nečekaně i perfektně zachycený genius loci velkého jablka) a slaví úspěch! Neotřelí posteloví kamarádi navíc zašlapávají do země veškerou konkurenci posledních měsíců (ano, no strings attached, ty!). Poznámka pod čarou: u Easy A jsem se ale přecejenom bavil o trochu víc. 65% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Nenásilné laškování mezi Justinem a Milou je sympatické a autentické jako málokdy a je z toho cítit neskutečně pozitivní energie, kterou hlavní protagonisté vhodně opepřili nebývalou smečí peprných dialogů a bystrých lingvistických kliček. A dokud to úspěšně potlačuje všechny ty generické romance poslední dekády, tak je vše v pořádku. Bohužel v poslední třetině musí přijít zákonitě rozuzlení filmu a dostáváme se rázem o stupínek níž. Tedy do sekce kvalitní romantická komedie, která však nenabízí nic navíc, ani nijak neozvláštňuje jinak neustále se vyvíjející žánr. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Něco málo ze života tam je, šikovným scénáristou je to navíc načechráno do velmi efektní dialogové smršti. Bohužel film v závěru dojede přesně na to, z čeho si předtím víc jak dvě třetiny stopáže dělal srandu, tedy na obehraná klišé všech romantických filmů široko daleko… ale díky skvělým hercům mi to připomnělo, že i chlapi mají jemnou citlivou duši, která se občas nechá dojmout. :) [Blbý je, že jediným výraznějším dojmem den po zkouknutí je maximálně luxusní postavička Mily Kunis.] ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než Hlavně nezávazně, přesto to není žádná výhra. Celé to od začátku do konce jede podle okoukané šablony. Daleko sympatičtější a uvěřitelnější než hlavní hrdinové mi přišly téměř všechny vedlejší postavy, jimž beze sporu kraluje perfektní Woody Harrelson. Ten chlap je prostě boží. Navíc jsem to čekal ještě vtipnější, i když gag s mobilní aplikací na identifikování "ženských dnů" je dokonalý. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Friends with Benefits funguje v štýle vysoko nasadeného tempa - v dialógoch, v dynamike príbehu a postelových scénach (v ktorých je tam vskutku dosť). Práve "v posteli" sa bližšie zoznámime s Dylanom a Jamie, užijeme si pár dobre fungujúcich vtípkov (Justin parodujúci sám seba), dvojici držíme palce, keď im to klape, prajeme im aby sa k sebe vrátili, keď nastáva kríza a pochybnosti a v tomto tempe a zabehnutých pravidlách film funguje až do konca. Pre mňa najväčšie prekvapenia -Justin ako herec, príjemná chémia medzi Milou a Justinom. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • Závěrečnými titulky snímek nekončí. Následuje scéna, v níž Dylan (Justin Timberlake) a Jamie (Mila Kunis) sledují nepovedené scény z fiktivního romantického filmu, který se předtím ve filmu objevil. (Olafa)
  • Tvůrci filmu spolupracovali s firmou Sony, díky čemuž je možné značku zahlédnout na mobilních telefonech, televizích, monitorech a noteboocích. (Cheeker)

Reklama

Reklama