Reklama

Reklama

Wrecked

  • Velká Británie Wrecked
Trailer

Muž (Adrien Brody) se probudí ve zničeném autě na dně hluboké rokle. Je zraněný, má zaklíněné nohy, nepamatuje si kdo je a už vůbec ne jak se sem dostal. Jeho jedinou společností je chrčící rádio, které vysílá zpravodajství ohledně násilné bankovní loupeže a mrtvola muže na zadním sedadle, jehož peněženka ho identifikuje jako jednoho z pachatelů. Musí zapojit veškeré základní instinkty v boji o přežití a v touze zjistit svou pravou identitu. (Ruuzha)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak to, že je Adrien Brody perfektní herec, ktorý sa dokáže neuveriteľne pre svoju rolu prevteliť, to vieme už dávno. Tak som si po pol hodine hovoril, či sa vôbec dostane náš hrdina z toho auta, alebo bude film založený na podobné motívy ako Pochovaný za živa s Ryanom Reynoldsom alebo filmy na ten motív. Adrien sa z toho auta predsa len dostal, čo bolo celkom fajn, pretože to už pomaly prestávalo mať nové nápady. Čo sa týka konca a celkového vysvetlenia, bolo to pre mňa dostatočne uspokojujúce. Podľa toho, ako to ľudia hodnotia a komentujú mám pocit, že pri pozeraní tohto filmu som mal asi dobrý deň alebo náladu. Mňa to nenudilo. ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

O zařazení Wrecked do žánru horroru naprosto souhlasím, totiž dívat se na Adriena Brodyho, jak se hodinu plazí lesem je vážně hrůza, a to nejen pro postavu, kterou ztvárnil Adrien Brody. Až někdy půjdu lesem, budu se ohlížet, jestli se tam někde náhodou neplazí Adrien Brody. A teď zcela vážně. Nechápu, jak se tento jinak velmi slušný herec mohl propůjčit tak špatnému filmu (a on je opravdu špatný, ať se na to díváte jakkoli). Až v závěrečných titulcích jsem zjistil, že Brody je jedním z těch, kteří film produkovali. Možná, že akčně střižený a skvěle vypadající trailer navnadí dost lidí, aby si ho pořídili na DVD. Mým úkolem je varovat vás, abyste tak neučinili. Wrecked je vyložená ztráta času a připomínka, že některé filmové koncepty by měly zůstat zakopané minimálně patnáct metrů pod zemí. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Proč utrácet za výpravu, za herce, kompars a podobný záležitosti, které jsou u filmů zvykem, když můžete vzít jedno auto, postavit ho do lesa, do něj posadit jednoho herce, nevysvětlovat, jak se tam dostal a tvářit se děsně tajemně. Nemám nic proti malým filmům, odehrávající se v malých prostorách ale film prostě musí zaujmout a v tomto případě být alepsoň napínavý. "Wrecked" nesplňuje ani jedno. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Spíš by se to mělo jmenovat Ultimátní umění plížení aneb průvodce po výrazech A. Brodyho, které dělá při sexu. Nesmyslnost a absurdita v jednáního hrdiny je do očí bijící. Je neuvěřitelné, jak se i tak krátký film může táhnout. A za co ty dvě hvězdy... za pejska, za stopáž a za pokus zfilmovat celkem zajímavý námět. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,POMOC!“..... /// To si takhle sedíš lehce rozmlácenej v dost rozmrdaným autě. Venku je hezky,....les,....zvířátka,....ptáčci cvrdlikaj... a ty nemůžeš ven, páč to vypadá, že by sis musel ujebat nohu. Díváš se co je po ruce - optimismus žádnej, protože si říkáš, - ,,když měl onehdá podobnou prekérku lovec Predátorů, tak co si teprve počnu já?“ Tak, tak. Adrien má prekérku. Přemejšlí, vobčas chrupne a 20 minut je pryč. ONE MAN SHOW která nemá ani na (mnou ,,nedoceněný“) Buried, natož na 127 hodin. Nuda v lese proložená bezemoční ,,touhou žít“. Nudíte se? Kupte si medvídka mývala. Tohle vám totiž nepomůže. Stejně jako Adrianovi, když najde ,,kámoše“. Vlastně pomůže. A nám taky. Zajímavý 2 minuty... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju filmy, kde není moc lidí. 2.) Vždycky jsem si přál skejsnout zraněnej uprostřed lesů. 3.) Hledám ponaučení o tom, proč nechodit kolem bank a v autě se poutat. 4.) Thx za titule ,, Nightlysin“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (13)

Zajímavosti (10)

  • Vrak Chevroletu bol poskladaný z niekoľkých častí, aby bolo možné nasnímať ho zo všetkých požadovaných uhlov, a aby bolo možné umiestniť do jeho vnútra kamery. (Crael)
  • Vrak Chevroletu musel byť na miesto natáčania spustený helikoptérou.Tá bola privolaná dvakrát, keďže bolo potrebné vrak z hôr aj odstrániť. (Crael)
  • Adrien Brody si v rámci skúšania kaskadérskych kúskov na vlastnej koži dal aj niekoľko kúpeľov v ľadovej vode. (Crael)

Reklama

Reklama