Reklama

Reklama

Mladý pár, George s Lindou, se rozhodnou pro nákup garsoniéry v luxusní čtvrti West Village v New Yorku. Uvědomují si, že splátky budou příliš vysoké, nicméně Linda věří, že prodá svůj dokumentární film o tučňácích, a George doufá v brzké povýšení. Lindin film ovšem HBO zamítne a vzápětí George ze dne na den přijde o práci. Vzhledem ke stávající recesi nemají ani oba mladí lidé šanci sehnat si jinou práci a nové garsonky se mohou zbavit jen s velkou ztrátou. Nezbývá jim než přijmout nabídku Georgeova nesnesitelného bratra Ricka, který může George zaměstnat ve své firmě v Atlantě. Zatím mohou bydlet v jeho vile. Cestou do Atlanty dvojice náhodou narazí na Elysium, idylickou komunitu, která se snaží žít po svém. Bude pro ně Elysium znamenat tolik potřebný nový start, nebo způsobí jenom další potíže? (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer

Recenze (171)

nunka 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá má svoj špecifický charakter. Nevie, čím by zaujala. Jeden jediný rozmer zostal naplnený - herecká stránka uspokojujúca potreby diváka, ktorý si chce pozrieť niečo ľahké, oddychové, komediálne. Paul Rudd a Jennifer Aniston ako fungujúci a celkom uveriteľný pár. Avšak ten zvyšok - mix hippíkov, komercionalizmu versus naturalizmu, hraničných vtípkov, kvázi humorných postáv a scén okorenené hystériou a naivitou príbehu sa ťažko vstrebáva so spokojnosťou. ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jestli všichni herci, co tu hráli, potřebovali mermomocí peníze či se jim zalíbil scénář. Osobně dávám přednost první variantě, protože kdo by chtěl hrát v takovéhle a opravdu se to nebojím říci, hovadině?! Vtipy nebyly vtipné, tam, kde zřejmě měly být sakra vtipné, tam postavy zabrousily ke sprostým slovům, jako kdyby si chtěly léčit komplexy z dospívání. Na to, že Wanderlust (a odmítám psát český překlad) byl můj velmi očekávaný film, na který jsem se klepala celý rok, zklamal mne tak, jako v poslední době žádný jiný. Byla jsem tak naivní, že jsem si myslela, že Jennifer Aniston by mohla hrát v normální komedii bez velké nálože sprostých slov, nahých těl a značkového oblečení?? Zřejmě ano, v tom případě se asi uchýlím do divočiny, začnu létat, budu jíst jen zeleninu a v mé chýši budou chybět dveře. Vážně si všichni mysleli, že jim to může projít?? ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Z neznámého důvodu od filmu odcházím s dobrým pocitem, a to přesto, že zábavných okamžiků bylo zatraceně málo a těch otravných až moc. Proč nejsou Amíci schopni natočit film, kde bude nahota, bude se mluvit sprostě a zároveň bude bez nepřirozaných úchyláren (vždyť takhle nikdo nemluví!)? Budu milosrdný a dám 3* za ten, filmem možná nezaviněný, dobrý pocit. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 4 | hudba 6 | humor 3 | akce 2 | napětí 0 | pustil bych si znovu 4 ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Za celý film nezazněla jediná rozumná a smysl dávající věta, příběh neexistuje nebo je tak primitivní, že na to moje mozková kapacita nestačila a veškeré osazenstvo se chová jako banda čuráků.... Film nemá absolutně čím zaujmout a o smíchu si nechte jenom zdát... Aniston už je vyžilá a její přerod z "ňůjorčanky" na hippie krávu a zpátky tu trapnost celého veledíla povyšuje na druhou.... A Rudd cvičící si hlášky k zásunu je k zblití.... Jedna hvězda za to, že jsem to dokoukal... Toto je absolutní hovno... ()

spageta 

všechny recenze uživatele

Po přečtení zdejších komentářů jsem nic moc nečekala, spíš jsem se připravovala na blbinu, kterou po chvíli vypnu. Nicméně se tak nestalo a pár vtípků bylo hodně podařených. Nejde o nějaký převrat, vše jde podle přesné šablony amerických komedií, ale hvězdičku navíc dávám své oblíbenkyni Jennifer a taky chci trošku zvýšit to nízké hodnocení:) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Jennifer Aniston na poslední chvíli požádala o vystřižení scény, ve které odhalila prsa. Důvodem měl být její vztah s Justinem Therouxem, s kterým se seznámila během natáčení. (Sufferer)
  • Georgeův (Paul Rudd) tzv. „Mirror Talk“ byl improvizací Paula Rudda. (žvanimírek)
  • Wayne (Joe Lo Truglio) měl během své nahé scény na svých intimních partiích protézu. Většina štábu pak neodolala a protézy se dotkla. (R´Hell)

Reklama

Reklama