Reklama

Reklama

Mladý pár, George s Lindou, se rozhodnou pro nákup garsoniéry v luxusní čtvrti West Village v New Yorku. Uvědomují si, že splátky budou příliš vysoké, nicméně Linda věří, že prodá svůj dokumentární film o tučňácích, a George doufá v brzké povýšení. Lindin film ovšem HBO zamítne a vzápětí George ze dne na den přijde o práci. Vzhledem ke stávající recesi nemají ani oba mladí lidé šanci sehnat si jinou práci a nové garsonky se mohou zbavit jen s velkou ztrátou. Nezbývá jim než přijmout nabídku Georgeova nesnesitelného bratra Ricka, který může George zaměstnat ve své firmě v Atlantě. Zatím mohou bydlet v jeho vile. Cestou do Atlanty dvojice náhodou narazí na Elysium, idylickou komunitu, která se snaží žít po svém. Bude pro ně Elysium znamenat tolik potřebný nový start, nebo způsobí jenom další potíže? (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer

Recenze (172)

wohna 

všechny recenze uživatele

Obyčejná komedie s jednoduchým scénářem režírováno pánem, který natočil jeden koukatelný film. Nečekal jsem od toho nic, takže jen film na dlouhou chvíli. Rozhodně mě to nezklamalo, ale zas nebylo na tom filmu nic, co by mě donutilo k zasmání. Taky tu nebyla žádná scéna, kterou si budu pamatovat do konce mého filmového života. Film si plyne pořád stejně, žádné zvraty, jednoduchost nadevše. Paul Rudd má občas i vtipné momentky, tady bohužel nebyly, zato přišla jedna z nejhorších a nejtrapnějších scéna novodobých filmových dějin. Jeho rádoby vtipný a sprostý monolog? Vystřihněte to a zakopejte hluboko pod zem, aby to už nikdo nikdy neviděl. V tu chvíli jsem si chtěl nandat sluchátka, zacpat uši a bůhví co. Pár pozitiv ale na filmu najdeme, abych nebyl zas tak kritický. Ty ale tenhle film nezachrání. PS: Obsah filmu nesedí. Je to úplně o něčem jiném. ()

rekkky 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodně vzdálené prvotřídní zábavě, ale ne všechno je hodné k zatracení, protože některé komediální situace a momenty stojí za to. Námět jako vystřižený ze současného dění a co na tom, že komedie působí dost nevýrazně, když celkové hodnocení stojí na potrhlosti veškerých zápletek, které všechno neutáhnou. Beztak se bavili víc tvůrci při natáčení, než samotní diváci, kteří tento film konzumovali. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Představa hippies komunity mě přivádí do neskutečné nepříčetnosti. Pochopím,že má člověk rád přírodu a nebo že si rád zajde na nudistickou pláž nebo že si zahraje pro potěšení na kytaru..Ale natrefit kdesi v končinách na takovéto tutany, co věčně ostatním vštěpují svoje životní "moudra" a hodnoty na uplně jiné úrovni...se mi zdá zcela nemožné - tedy jistě takoví jedinci existují to nepopírám.Oceňuji jakousi myšlenku filmu,která na mě vyvstala,že láska hory přenáší jako tomu bývá ve všech podobných filmech,ale to bylo tak všechno co jsem pochopila.Velkým podílem na tomto hodnocení,které jsem tomuto podivnému snímku udělila, měla známá herecká dvojka Paul Rudd a Jenn Aniston - tihle dva se spolu objevili už ve filmu The Object of my affection a oba je mám hodně ráda. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ja som sa hodne tesil, ale teda sklamalo ma to na celej ciare. Dzenyfer Aniston sa snazila, snazila, ale ostalo len pri snahe, rezisersky je to take kostrbate, aj pribeh sam o sebe je kostrbaty, viem akuratz, ze ta dvojka chcela uniknut pred ruchom velkomesta. A zase to bol new York, udajne mesto, ktore nikdy nespi - no, v tomto velkomeste sa daju bezpecne zony spocitat na prstoch jednej ruky : 5 % ()

mourinho 

všechny recenze uživatele

Některé fórky se docela povedly a pobavily, to musím uznat, ale zamyslím-li se nad scénářem a vůbec nad tím, jak neuvěřitelnou kokotinu jsem právě zhlédl, muselo by jich být tak třikrát tolik, aby tohle vykompenzovaly. Vždyť i ty kozy Jennifer Aniston nakonec vystřihli, diletanti! Trapnost nad trapnost! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Georgeův (Paul Rudd) tzv. „Mirror Talk“ byl improvizací Paula Rudda. (žvanimírek)
  • Wayne (Joe Lo Truglio) měl během své nahé scény na svých intimních partiích protézu. Většina štábu pak neodolala a protézy se dotkla. (R´Hell)
  • Wayna Davidsona měl původně ztvárnit Fred Armisen, nakonec jej ale nahradil Joe Lo Truglio. (R´Hell)

Reklama

Reklama