Reklama

Reklama

Mladý pár, George s Lindou, se rozhodnou pro nákup garsoniéry v luxusní čtvrti West Village v New Yorku. Uvědomují si, že splátky budou příliš vysoké, nicméně Linda věří, že prodá svůj dokumentární film o tučňácích, a George doufá v brzké povýšení. Lindin film ovšem HBO zamítne a vzápětí George ze dne na den přijde o práci. Vzhledem ke stávající recesi nemají ani oba mladí lidé šanci sehnat si jinou práci a nové garsonky se mohou zbavit jen s velkou ztrátou. Nezbývá jim než přijmout nabídku Georgeova nesnesitelného bratra Ricka, který může George zaměstnat ve své firmě v Atlantě. Zatím mohou bydlet v jeho vile. Cestou do Atlanty dvojice náhodou narazí na Elysium, idylickou komunitu, která se snaží žít po svém. Bude pro ně Elysium znamenat tolik potřebný nový start, nebo způsobí jenom další potíže? (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer

Recenze (172)

René.girl 

všechny recenze uživatele

Jasně je to kravina, ale která americká komedie není že? Kombinace Paul Rudd + Jennifer Aniston mi k sobě výborně pasovala, upřímně jsem se bavila a celkově se podle mě jedná o pohodovou komedii, kterou bych si klidně pustila znovu. A možná jsem magor, ale chvilku jsem si říkala, že bych snad i chtěla žít jako hippie. (kromě těch dveří, záchodu a "volné lásky") 65% ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Za celý film nezazněla jediná rozumná a smysl dávající věta, příběh neexistuje nebo je tak primitivní, že na to moje mozková kapacita nestačila a veškeré osazenstvo se chová jako banda čuráků.... Film nemá absolutně čím zaujmout a o smíchu si nechte jenom zdát... Aniston už je vyžilá a její přerod z "ňůjorčanky" na hippie krávu a zpátky tu trapnost celého veledíla povyšuje na druhou.... A Rudd cvičící si hlášky k zásunu je k zblití.... Jedna hvězda za to, že jsem to dokoukal... Toto je absolutní hovno... ()

Reklama

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jestli všichni herci, co tu hráli, potřebovali mermomocí peníze či se jim zalíbil scénář. Osobně dávám přednost první variantě, protože kdo by chtěl hrát v takovéhle a opravdu se to nebojím říci, hovadině?! Vtipy nebyly vtipné, tam, kde zřejmě měly být sakra vtipné, tam postavy zabrousily ke sprostým slovům, jako kdyby si chtěly léčit komplexy z dospívání. Na to, že Wanderlust (a odmítám psát český překlad) byl můj velmi očekávaný film, na který jsem se klepala celý rok, zklamal mne tak, jako v poslední době žádný jiný. Byla jsem tak naivní, že jsem si myslela, že Jennifer Aniston by mohla hrát v normální komedii bez velké nálože sprostých slov, nahých těl a značkového oblečení?? Zřejmě ano, v tom případě se asi uchýlím do divočiny, začnu létat, budu jíst jen zeleninu a v mé chýši budou chybět dveře. Vážně si všichni mysleli, že jim to může projít?? ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Jennifer Aniston se objevuje v další komedii a k ruce má zkušeného Paula Rudda. Jako manželský pár stižený okolnostmi se ti dva ocitnou v polozapomenuté hippie komunitě, kterou vede Alan Alda. Až na pár situací nejsou často odvážně improvizované vtipy tak úderné a šokující, jak by se dalo čekat. Tohle je ráj je ve výsledku obyčejná, průměrná podívaná pro lehké zasmání s bonusovým morálním poučením na šťastném konci. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Představa hippies komunity mě přivádí do neskutečné nepříčetnosti. Pochopím,že má člověk rád přírodu a nebo že si rád zajde na nudistickou pláž nebo že si zahraje pro potěšení na kytaru..Ale natrefit kdesi v končinách na takovéto tutany, co věčně ostatním vštěpují svoje životní "moudra" a hodnoty na uplně jiné úrovni...se mi zdá zcela nemožné - tedy jistě takoví jedinci existují to nepopírám.Oceňuji jakousi myšlenku filmu,která na mě vyvstala,že láska hory přenáší jako tomu bývá ve všech podobných filmech,ale to bylo tak všechno co jsem pochopila.Velkým podílem na tomto hodnocení,které jsem tomuto podivnému snímku udělila, měla známá herecká dvojka Paul Rudd a Jenn Aniston - tihle dva se spolu objevili už ve filmu The Object of my affection a oba je mám hodně ráda. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (11)

  • Georgeův (Paul Rudd) tzv. „Mirror Talk“ byl improvizací Paula Rudda. (žvanimírek)
  • Posledný film, ktorý používal logo Universal z konca 90. rokov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama