Reklama

Reklama

Mladý pár, George s Lindou, se rozhodnou pro nákup garsoniéry v luxusní čtvrti West Village v New Yorku. Uvědomují si, že splátky budou příliš vysoké, nicméně Linda věří, že prodá svůj dokumentární film o tučňácích, a George doufá v brzké povýšení. Lindin film ovšem HBO zamítne a vzápětí George ze dne na den přijde o práci. Vzhledem ke stávající recesi nemají ani oba mladí lidé šanci sehnat si jinou práci a nové garsonky se mohou zbavit jen s velkou ztrátou. Nezbývá jim než přijmout nabídku Georgeova nesnesitelného bratra Ricka, který může George zaměstnat ve své firmě v Atlantě. Zatím mohou bydlet v jeho vile. Cestou do Atlanty dvojice náhodou narazí na Elysium, idylickou komunitu, která se snaží žít po svém. Bude pro ně Elysium znamenat tolik potřebný nový start, nebo způsobí jenom další potíže? (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer

Recenze (171)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

hodně nevyrovnaný kousek,kde nakonec trapnost vítězí nad humorem.Přitom potenciál by tu byl ať už v podobě Judda Apatowa na producentské židli,tak v obsazení.Paul Rudd i Jennifer Aniston komediální talent mají a hlavně Rudd je tady místy nesnesitelný.Zbytek obsazení bohužel nemá tolik prostoru a byť třeba Alan Alda potěší,času na plátně má minimum.Klasická direct2dvdv záležitost...40% ()

rekkky 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodně vzdálené prvotřídní zábavě, ale ne všechno je hodné k zatracení, protože některé komediální situace a momenty stojí za to. Námět jako vystřižený ze současného dění a co na tom, že komedie působí dost nevýrazně, když celkové hodnocení stojí na potrhlosti veškerých zápletek, které všechno neutáhnou. Beztak se bavili víc tvůrci při natáčení, než samotní diváci, kteří tento film konzumovali. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Z neznámého důvodu od filmu odcházím s dobrým pocitem, a to přesto, že zábavných okamžiků bylo zatraceně málo a těch otravných až moc. Proč nejsou Amíci schopni natočit film, kde bude nahota, bude se mluvit sprostě a zároveň bude bez nepřirozaných úchyláren (vždyť takhle nikdo nemluví!)? Budu milosrdný a dám 3* za ten, filmem možná nezaviněný, dobrý pocit. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 4 | hudba 6 | humor 3 | akce 2 | napětí 0 | pustil bych si znovu 4 ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Jen při zmínce o veganech nebo o komuně, která přijala alternativní styl života, se mi dělají osypky. Naštěstí Wanderlust není žádným závažným dramatem, který by se bral vážně - humor je takový zvláštní a jednoduchý, stojí převážně na vtípcích s nahotou, nebo řečích o koulích :) Někdy to bylo tak akorát a jindy prostě příliš (porod mimina..), ale zasmála jsem se a můžu říct že jako film, od kterého absolutně nic nečekáte a podíváte se na něj pouze jednou, Wanderlust obstál. Vrásky mi dělala trochu hlavní herecká dvojice, nehodili se k sobě a jednoduše mi nebyli ani za mák sympatičtí. Štěstí, že se tam objevil alespoň Alan Alda, který to po herecké stránce zachránil. Jen ho bylo příliš málo. Stručně a jasně oddychový film, na který se kouká docela dobře - ovšem s vypnutým mozkem. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Film jsem asi v polovině vypnul. O komedii se moc nejednalo a na můj vkus tam bylo dost sprostých slov - tedy, co se romantické komedie týče. Zlom pro mě bylo asi to, že jsem neměl náladu dívat se na zmrda, který ovládá partu naivních hlupáků, kteří si myslí, že žijí naprosto svobodně a v souladu s přírodou. Toto není materiál pro romantickou komedii, nýbrž pro drama, thriller nebo dokument o totalitních systémech. Takže místo abych se příjemně bavil u komedie s mou oblíbenkyní Jennifer Aniston, byl jsem celou dobu nasraný, protože totální praktiky bytostně odsuzuji. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Wayna Davidsona měl původně ztvárnit Fred Armisen, nakonec jej ale nahradil Joe Lo Truglio. (R´Hell)
  • Jennifer Aniston na poslední chvíli požádala o vystřižení scény, ve které odhalila prsa. Důvodem měl být její vztah s Justinem Therouxem, s kterým se seznámila během natáčení. (Sufferer)
  • Georgeův (Paul Rudd) tzv. „Mirror Talk“ byl improvizací Paula Rudda. (žvanimírek)

Reklama

Reklama